kimsenin kafasını karıştırmak istemem. doğruluk payını bilmiyorum kızlar....sizinle aynı haftalarda sayılırız derya hanım eğer sizin için sorun olmazsa seyhun bey hakkında ne duydunuz anlatabılırmısınız benımde kontrolum 7 nısan ve suan tedirgin oldum...
kimsenin kafasını karıştırmak istemem. doğruluk payını bilmiyorum kızlar....
hamile olduğumu öğrendiğim andan beri seyhun beye gidiyorum. aynı şekild ebende çok memnunum.sizi kesinlikle zorlamak istemem ama açıkçası merak ettim sonuçta bende bende seyhun beye gıdıorum.gerçi şimdiye kadar kesinlikle bir sorun yaşamadım doktorumla ve gayet memnunum ama işte merak ettim doğrusu...
hamile olduğumu öğrendiğim andan beri seyhun beye gidiyorum. aynı şekild ebende çok memnunum.
soru sormama fırsat bile kalmıyor. ama işte böyle bir şey duyunca tedirginde olunmuyor değil.
seyhun beyin alkol aldığını ve sabahları o şekilde hastaneye geldiğini söyledi.
ne kadar doğru olduğunu bilmiyorum......
böyle bir şeyi keşke hiç duymasaydım. ama her kafadan ayrı bir şey çıkıyor. iç sesim dr. değiştirme diyor.derya hanım umarım sizin için netliğe kavuşur bu konu...
böyle bir şeyi keşke hiç duymasaydım. ama her kafadan ayrı bir şey çıkıyor. iç sesim dr. değiştirme diyor.
bunu gelde beylere anlat. umarım çözümlenir((
böyle bir şeyi keşke hiç duymasaydım. ama her kafadan ayrı bir şey çıkıyor. iç sesim dr. değiştirme diyor.
bunu gelde beylere anlat. umarım çözümlenir((
Şükrediyorum rahat geçmesine; ama sabırsızlanıyorum.. Böyle geçince unutuyorum hamile olduğumu. Biran önce hissetmek istiyorum bebişimi..
Ben 12.haftayı tamamladım ve açıkçası birkez bile bulantım olmadı yani hiç bulantınız olmayabilir kendinizi şartlandırmayın bence zaten bir iki hafta sonra insan genişlemeye başlıyor özelliklede karın şişmeye başlıyor yani bulantıya gerek yok zaten hissettiriyor kendini ve anladımki hiç bir kadının hamilelikte yaşadığı diğerini tutmuyor...Yapılabilecek en güzel şey yüksek moralle hiç bir şeyi kafamıza takmadan bu süreci geçirmek...
Bulantıların olması bebeğin sağlıklı olduğunun göstergesi imiş ya ondan herhalde odaklandım.. Ara sıra kasıklarıma giren sancılar dışında belirti yok, çalıştığım için de unutuyorum hamileliğimi
Peki karnınız ne zaman şişmeye başladı, kıyafetlerinizde değişikliğe ne zaman başladınız?
Valla benim kilom hep aynı 4. aya başladık hiç kilo almadım ama belim , göğüslerim ve karnım genişledi. 9. haftadan itibaren normalde giydiğim kotlarımın düğmesini kapatamıyordum ve bu hafta normal kendi bedenime uygun hamile pantalonu ve tayt giymeye başladım çünkü karnım birden çıktı diyebilirim ama bu da kişiden kişiye değişiyor yani 5-6 aylık olup karnı çok az çıkanda var daha 2. ayda acayip karnı çıkanda...Bulantıların ben sağlığı gösterdiğine inanmıyorum öyle olsa doktorlar bu konunun üzerinde dururdu oysaki bulantım yok dediğim zaman doktorum çok iyi diyor...Bebeiğin sağlığını gösteren tek şey gelişimi ve kalp atışının sürmesi bence... inşallah herkesin bebeği sağlıklı bir şekilde dünyaya gelir çünkü çok stresli bir süreç insan neye inanacağını şaşırıyor..
Selam,ben 34. haftamın içindeyim ve seyhun beyi in takibi altındayım.
5. haftadan bu yana tek bir defa bile tereddüt duymadım doğumumuda kendisiyle gerçekleştiricem kısmetse zaten az bi zamanım kaldı.Alkol konusuysa beni hiç ilgilendirmez.Bu sebepten dolayı bir hastanın veya bebeğin canına bişey gelmiş mi,yaşanan bilinen bir olay var mı?Ben Çorluluyum kimseden şöyle oldu böyle oldu diye bişey çalınmadı kulağıma.Herkesin kararı tabiki değiştirmek isteyenler olursa doktorunu bu benim acayip işime gelir çok sıra bekliyoruz çünkü adamın kapısının önü yığılı:))
Herkes sağlıkla alsın bebeklerini kucağına inşallah...
Valla benim kilom hep aynı 4. aya başladık hiç kilo almadım ama belim , göğüslerim ve karnım genişledi. 9. haftadan itibaren normalde giydiğim kotlarımın düğmesini kapatamıyordum ve bu hafta normal kendi bedenime uygun hamile pantalonu ve tayt giymeye başladım çünkü karnım birden çıktı diyebilirim ama bu da kişiden kişiye değişiyor yani 5-6 aylık olup karnı çok az çıkanda var daha 2. ayda acayip karnı çıkanda...Bulantıların ben sağlığı gösterdiğine inanmıyorum öyle olsa doktorlar bu konunun üzerinde dururdu oysaki bulantım yok dediğim zaman doktorum çok iyi diyor...Bebeiğin sağlığını gösteren tek şey gelişimi ve kalp atışının sürmesi bence... inşallah herkesin bebeği sağlıklı bir şekilde dünyaya gelir çünkü çok stresli bir süreç insan neye inanacağını şaşırıyor..
Amin inşallah,size sağlıklı bir hamilelik diliyorum her dönemi çok keyifliydi hiç üzmedi beni kızım.Tadını çıkarın:))dediklerinize başından sonuna kadar katılıyorum.sıra işine gelince 2 saat beklediğimiz oluyor bizimde.yarın randevum var gene bekliyecez kesinsağlıkla bebişinizi kucağınıza alırsınız inşallah...
bu kilo ve karın çıkma işi dediğiniz gibi kişiden kişiye değişir.ben 5 aylık hamileyim 3 kilo aldım.sanırım aldığım kilonun bazıları da bebek suyu falan.çünkü hala eski kotlarımı giyiyorum ve 1 tane bile hamile kıyafeti hala almadım. karına gelirsek hala kimse ben demeden hamile olduğumu anlamıyor...önemli olan bebişlerimizin sağlıklı olması...eğer haftasında çıkıyorsa hiç sorun...
Amin inşallah,size sağlıklı bir hamilelik diliyorum her dönemi çok keyifliydi hiç üzmedi beni kızım.Tadını çıkarın:))
o zaman ben de görüşümü ve durumumu bildireyim:)35. haftama giricem ve aldığım kilo 6,5
kızım haftasıyla uyumlu cadı gibi maşallah.Beni gören gebeliğin son demlerinde değilde 6 aylık hamile falan sanıyor.Yememden içmemden hiç kısmadım aksine çok yiyorum.Sadece ilk 3 ay aşırı iştahsızlık çekmiştim sonrasında fil gibi yedimSeyhun beyden kilo konusunda hep takdir aldım,tahminimize göre 8 kilo ile hamileliğim sonlanacak.Sadece sütü çok içtim diş sorunu veya kramp gibi bi hikayem olmadı.magnezyum kullanmama gerek kalmadı.Vitamin bile içmedim kan hapı dışında.
Doktorlar lüzumsuz kilo almayan gebelere bayılıyor:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?