Size maşallah.Bana da Seyhun bey iyi gidiyorsun diyor.bende çok merak ediyorum acaba kaçla bitiririm diye.şuan ki kilom 48.5.İnşallah bende sizin gibi bitiririm.
O bahsi gecen bayan doktora bende gittim. Gercekten cok ilgisiz ve demekki herseyi psikolojiye bagliyor,ben dogum kontrol hapinin yan etkilerinden cok sikayetim oldugu icin gitmistim ve bana olmaz oyle sey sen depresyondasin psikiyatriye git dedi! Oysa ilaci degistirdigimde sorun duzeldi! Bir daha kapisindan bile gecmem!
mrh o bahsi geçen doktorun ismini söylemenizde sakınca var mı? kendisi benmde doktorum olabilir 1.5 yıllık evliyim artık bebek düşünüyoruz 7-8 aydır denedik olmadığı için ön kontrollerimi yaptırmak istediğimi söyledim dok.bana dediki ne gerek var bende ama kafamda sürekli sorunlar oluyor en azından rahatlarım dedim çok istiyorsan madem gel bakalım bari demez mi? bende değiştirmek istiyorum ama bayan doktor konusunda ısrarlıyım ama gebelik olduktan sonra kesinlikle erkek doktorlarla yola devam edicem :) şimdi bayan doktor arayışı içerisindeyim ve 1-2 güne kadar gitmem gerekiyor bana yardımcı olabilir misiniz arkadaşlar
mrh o bahsi geçen doktorun ismini söylemenizde sakınca var mı? kendisi benmde doktorum olabilir 1.5 yıllık evliyim artık bebek düşünüyoruz 7-8 aydır denedik olmadığı için ön kontrollerimi yaptırmak istediğimi söyledim dok.bana dediki ne gerek var bende ama kafamda sürekli sorunlar oluyor en azından rahatlarım dedim çok istiyorsan madem gel bakalım bari demez mi? bende değiştirmek istiyorum ama bayan doktor konusunda ısrarlıyım ama gebelik olduktan sonra kesinlikle erkek doktorlarla yola devam edicem :) şimdi bayan doktor arayışı içerisindeyim ve 1-2 güne kadar gitmem gerekiyor bana yardımcı olabilir misiniz arkadaşlar
kızlar merhaba dün kontrole gittim tekrardan . kan ve diğer tahlillerm yapıldı. ancak kan sayımım aşırı derecede düşük. daha önce seyhun bey bi ilaç vermişti kullanamamıştım.
şimdi bitkisel bi ilaç verdi onu kullanıyorum. ama onuda çok zor kullanıcam gibime geliyor bakalım göricem. size sormak istediğim internetten de bakıyorum her önüme gelen gıdayı kullanmak istemiyorum. sizinde kullandığınız kansızlığı giderici gıdalar yiyormusunuz neler?
birde çarşamba günleri ist. bir dr. geliyormuş 200tl. karşılığında tarama yapılıyormuş. önümüzdeki hafta için randevu aldık . bakalım kötü bir şey çıkmaz.
benim bildiğim 5 li taramada renkli görüntüler veriliyormuş. bu taramanın ne olduğunu sorduğumda beyinin ve kalbin detaylı taraması dedi. tahin pekmez den tutun aklınıza gelecek şeyler ama bir türlü kandeğeri hep düşük hep düşük. çarşamba günü ne olduğunu detaylı öğrenicez :)))18 nisanda Seyhun bey bana da randevu aldı.Bende gidecem.Bende size bir şey sorayım bu taramada cd fotoğraf falan veriyorlar mı?Sormayı unuttum bende.Kansızlığa özel ben bir şey yemiyorum ayrıca ama pekmez kuru üzüm iyi gelir derler hep ama yanlış yönlendirmeyeyim sizi...
pekmezle portakal suyunu farklı zamanlarda tüketiyordum. şimdi ikisini bir tüketiyim. tşk ederim.Merhabalar
Kansızlığı pekmez ve portakal suyunu beraber tüketerek, aralarda kuru kayısı antep fıstığı kuru üzüm atıştırarak azalttım baya.
pekmezle portakal suyunu farklı zamanlarda tüketiyordum. şimdi ikisini bir tüketiyim. tşk ederim.Merhabalar
Kansızlığı pekmez ve portakal suyunu beraber tüketerek, aralarda kuru kayısı antep fıstığı kuru üzüm atıştırarak azalttım baya.
ewet 5.katta taramayı yapıyorlarmış. bakalım gidince öğrenicez. nolur nolmaz yaptıralım herşeyi.ayrıntılı ultrasonda kesin olarak bebeğin cinsiyeti,kalp ve diğer organların ayrıntılı taraması yapılıyor.Siz ekranı göremiyorsunuz,zaten görsenizde anlam veremiyorsunuz:))10-15 dakika süren bir işlem ve verilen fotoğraflardan hiç bişey anlaşılmıyo.Bazı grafik ve organların fotoları bunlar.Ben de reyapta 5. katta tüp bebek ünitesinde yaptırdım.23. haftamdı sanırım...
En son yazdığımda Seyhun bey güven vermiyor Bahar hanıma gidecem demiştim. Bahar hanoma randevu aldım cuma günü son randevu olduğundan beni beklememiş açil sezeryeni var dediler. Bi sonrakini gene ona aldım çarşamba gününe, ama benim bebiş çarşambayı bekleyemedi salı sabah suyum geldi hastaneye gittim ve tek boş randevusu olan Seyhun beydi. Mecburen ona gitmek zorunda kaldım ve kendisinden çook memnun kaldım, bi daha hamile kalsam yine kendisini seçerim. Erken doğum oldu benimki,ve Seyhun bey olabildiğince uzun kalabilmesi için elinden geleni yaptı. İstese gün içinde sezeryanla alıp, gece uykusunu benim doğum için bölmmezdi. Öyle dr lar yok değil çünkü. Seyhun bey gecenin 12 sinde geldi ve normal doğum yaptırdı, ve Gülşah ebe var,beni inanılmaz rahatlattı.
benim bildiğim 5 li taramada renkli görüntüler veriliyormuş. bu taramanın ne olduğunu sorduğumda beyinin ve kalbin detaylı taraması dedi. tahin pekmez den tutun aklınıza gelecek şeyler ama bir türlü kandeğeri hep düşük hep düşük. çarşamba günü ne olduğunu detaylı öğrenicez :)))
En son yazdığımda Seyhun bey güven vermiyor Bahar hanıma gidecem demiştim. Bahar hanoma randevu aldım cuma günü son randevu olduğundan beni beklememiş açil sezeryeni var dediler. Bi sonrakini gene ona aldım çarşamba gününe, ama benim bebiş çarşambayı bekleyemedi salı sabah suyum geldi hastaneye gittim ve tek boş randevusu olan Seyhun beydi. Mecburen ona gitmek zorunda kaldım ve kendisinden çook memnun kaldım, bi daha hamile kalsam yine kendisini seçerim. Erken doğum oldu benimki,ve Seyhun bey olabildiğince uzun kalabilmesi için elinden geleni yaptı. İstese gün içinde sezeryanla alıp, gece uykusunu benim doğum için bölmmezdi. Öyle dr lar yok değil çünkü. Seyhun bey gecenin 12 sinde geldi ve normal doğum yaptırdı, ve Gülşah ebe var,beni inanılmaz rahatlattı.
pekmezle portakal suyunu farklı zamanlarda tüketiyordum. şimdi ikisini bir tüketiyim. tşk ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?