orlu'da doum yapacak olan kimse var m?

merhabalar hayırlı olsun bebişiniz analı babalı büyüsün sağlıkla inşallah...

hayırlısı olsun güle güle büyüt bebeğini darısı bizlerin başına. doğum nasıl oldu detaylı yazabilir misin? ben doğumdan çok korkuyorumda ((

İki kelimeyle özetleyecek olursak, tekrar doğururum düşündüğüm kadar zor değilmiş :)
Doğumu da anlatayım kısaca her ne kadar yeri bu konuda olmasa da.....
Sabah 10 gibi servise aldılar beni, erken olduğu için doğumu ertelemekti amaç. Gün boyunca NSTye bağladılar başlarda cihaz ağrı tespit ediyordu ama ben hissetmiyordum. Yengem ve eşim yanımdaydılar bütün gün sohbet ettik. Akşam 5-6 gibi hafif başladı adet ağrısı gibi ağrılarım olmaya, bu defa da cihaz ağrı tespit etmiyordu, bende psikolojik herhalde deye düşündüm. 9 gibi faalan, Seyhum bey muayene etti 1,5 parmak açılma var dedi. Sabah hastaneye giriş yaptığımda 1 parmaktı. O gece doğum olmayacak deye rahatladım ben bütün gün yarım parmak artmıştı çünkü. Sabah görüşürüz dedim dr, o da inş gece görüşmek zorunda kalmayız dedi. Saat 11 gibi belim bayağ ağırmaya başladı, NST yine ağrı tespit etmiyordu bütün gün yatmaktan olsa gerek deye düşündüm. 12 gibi bende bütün doğum beriltileri vardı cihazda hala tık yok ebe muayene etti. Bakıyor bakıyor, bi şey de demiyor, sn ben dr çağırayım o bi muayene etsin dedi, gecenin 12 si bende saftirik saftirik inanıyorum. Doğum başlamış ebe farkında beni strese sokmamak için öyle demiş. Aldılar beni doğumhaneye güya muayene olacam, dr gelecek te, bu arada ebe hazırlıklarını yapıyor, ve sohbet ediyoruz ben hala farkında diilim olacakların. Ve ya farkında olmak istemiyorum, erken çünkü daha. Seyhun bey geldi sn, hadi bakalım gelmiş bu bebiş dedi, saçını görüyorum. Ama eşim gelseydi falan dedim ben, biz babaları pek istemiyoruz burada bayılıyolar çünkü dedi. Ve iki ıkınmayla bebişimiz dünyaya merhaba dedi, doğar doğmaz da ağladı, şükür dedim. Ve böyle kolay doğum sonrasındaki sıkıntılı süreç başladı, 39 gün yoğun bakımda kaldı, bebişsiz taburcu olmak, doğumdan çok daha fazla canımı yaktı..

çok geçmiş olsun analı babalı büyüsün tekrar bebiş ama peki neden yoğun bakımda kaldı
bebiş ben onu anlamadım?

hugh selam sıra bende ben doğurucam şimdi:))normal doğumu yazmışsın sanırım ama görünmüyor sayfada ben özellikle okumak isterim çünkü normal doğum olucak nasıl okuycam yazdığını?

çok kolay bir doğum yaşamışsın. umarım bizlerinde öle olur. bende bir kere kordon dolanması olmuş. umarım bizlerde senin gibi bir solukta doğuruz :))) bebeişinde umarım sağlıklıdır. sağlıklı ve uzun ömürlü olsun bebeğin.

arkadaşlar ben de vatan hastanesinde Nilüfer hanima gidiyorum. Klomen tedavisi gördüm yumurtam da çatlamış salı günü falan belli olacak hamileliğim, ama doktor konusunda çok kararsızım

arkadaşlar ben de vatan hastanesinde Nilüfer hanima gidiyorum. Klomen tedavisi gördüm yumurtam da çatlamış salı günü falan belli olacak hamileliğim, ama doktor konusunda çok kararsızım

inşallah hamişsindir ama doktor konusu gerçekten çok ince bi konu
benim iyi dediğim doktor sana iyi gelmez senin iyi dediğin bana:
hakkında hayırlısı olsun..

Bende Reyap'ta Seyhun Beye gidiyorum.. Gayet memnunum ki ben bi önceki hamileliğimde dört doktor değiştirdim.
Seyhun Bey'de şuan gittiğim üçüncü doktor ama çok memnun kaldım gerekli testleri yaptırıyor ve yaklaşımı çok iyi... Bu arada ben 14. haftadayım.. Aynı hafta olan başka birileri var mı?

Son düzenleme:

evet bende 14. haftamdayım..

kızlar bugün çatlatma iğnesinin 14. günü idrar tahlili yaptırdım negatif çıktı acaba kanda durum değişir mi

adetinin tarihi nedir birde en doğru sonucu betahcg'de alırsın..

Arkadaşlar Merhaba,

Ben de 2 yıldır Çorlu'da yaşıyorum, eşimin işi dolayısıyla burdayız. Ben PKO'luyum ve 2 aydır bebek düşünüyoruz. Çok sordum soruşturdum sonunda orhan beye gitmeye karar verdim. Muayeneden çok memnun kaldım, herşeyi detaylı inceledi, çok güzel bilgilendirdi beni. Serophene tedavisine başladık. 2. ayımdayım. yalnız kafama takılan bir şey var, serophene 4 ay her ay doz artırarak devam edicem ama Orhan bey yumurta takibi istemedi. Acaba orhan beyde benim gibi tedavi olan var mı? Tedaviyle olumlu sonuç alan? Tecrübelerinizi paylaşırsanız çok mutlu olurum, teşekkürler şimdiden...

merhaba:
ben 21 haftalık hamileyim ve orhan beye gidiyorum sizin tedaviniz hakkında pek bi bilgim yok açıkçası ama bildiğim kadarıyla:
orhan bey kendi çözemeyeceği konularda zaten hocalarına yönlendiriyo bence oyüzden içiniz rahat olsun:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…