Merhaba Hanımlar
Benim bir sevgilim var onu cok seviyorum ama cok cok odun.Odunluguna artik tahammül edemiyorum.Romantik biri değil baslarda sorun yapıp uzuluyodm fakat zamanla cok sevince onunda beni sevdigini bakislarindan hissedince huyunun böyle olduğunu kabullendim.Beklentilerimi minimuma indirdim.Her ne kadar beklentilerim min düzeyde desemde sonucta hepimiz kadiniz.Bazi zamanlar sevildigimizi hissetmeye ihtiyacimiz var ama böyle zamanlarda sevgilim yine odunluk yapıyor. Örnek vercek olursam dün gece konu konuyu açtı ve ben sakayla karisik hayatım cok sert görünüyosn dışardan bu güne kadar hic birini özledin mi diye sordum tabiki özledim dedi.Kimi özledin peki diye sordum BILMIYORUM dedi.Cevaba bakar mısınız bilmiyorum dedi. Sok oldum bisey söylemedim fakat rahatsz oldugumu fark etti.Buna rağmen seni özledim demedi.Espiriler yaparak soguk havayi dagitmaya çalıştı ama ben cok kirilmistim uyuycam deyip kapattim telefonu.Bugün ise bi ilgi bi ilgi sürekli arıyor. Fakat ben dün BILMIYORUM deyisini unutamıyorum. Bu gece onunla konusmak istiyorum üzüldüğümü anlatmak istiyorum sizce doğru mu yaparim anlatmakla?Birde erkek arkadasim lafi hep yanlis anlar kirildigimi soylerim ama büyük ihtimalle baska yerlere cekcektir.konuyu sabote etmeye calisacaktik.Üzüldüğümü sizce nasil ve hangi kelimelerle anlatmaliyim?
Hepinize şimdiden cok teşekkür ederim vaktinizi aldım hakkınızı helal edin...