- Konu Sahibi hxuxzxuxn-83
-
haklısınız arkadaşlar ama taha trasferim olalı yarım saat olmuş dr bana diğr tedaviden bahsediyo bunları duymak insanın moralini baya bozuyo memoral hastanesinde gittim ama dr. mememlun kaldım ne yaık ki patrica anlattığın olay gerçekten çok güzel Allahım bizede nasip etsin serenanes tebrik ederim Allah tamamına erdiesi canım
haklısınız arkadaşlar ama taha trasferim olalı yarım saat olmuş dr bana diğr tedaviden bahsediyo bunları duymak insanın moralini baya bozuyo memoral hastanesinde gittim ama dr. mememlun kaldım ne yaık ki patrica anlattığın olay gerçekten çok güzel Allahım bizede nasip etsin serenanes tebrik ederim Allah tamamına erdiesi canım
hiram ççok sevindim canım darısı bizlerin başına inş. bugün bir hafta oldu trasfer olalı bakalım bigün umutla bigün kalbim sızlayarak uyanıyorum bakalım :Saruboceq: buarada bensunaz dr. mustafa beydi senin kimdi ?[/QUOTE
Merhaba hüzün. Sende memorialda tedavi olmuşsun sanırım bende ilk tedavimi orda olmuştum. Rabbim hayırlı haberler güzel sonuçlar almak nasip etsin sana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?