Orta kalite emriyo

hxuxzxuxn-83

olgun
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2008
82
2
286
41
İstanbul
merhaba arkadaşlar benim trasferimin 7. günü trasferden sonra dr. konuştuğumda şansımın % 30 olduğunu söledi ve birtaki denemeden falan bahsetti 3 tane emriyo trasver edildi ama dr. bir tanesinden tamamen umutsuz olduğunu söledi ve moralimizi çok bozdu zaten tedavi boyunca dr. sadece 1 kez karşılaştım sözde özel hastane kötükedihüso arkadaşlar orta kalite emriyo ile hamile kalan yada başına böyle bişey gelen var mı:uhm::uhm:

canım geçmişi okursan bu sıtede ne embriyolar tutundu yada ne kalıtelı embriyolar tutunamadı bi bilsen. tamamen allaha kalmış. ama sana geçen gün yine bu sitede okuduğum bir olayı anlatayım moralın düzelsin (benımde bunu okuyunca duzelmişti)
bayandan sadece bir yumurta döllenebilmiş. yanı sadece birtane embriyosu var. doktoru dırek demiş okadar kalıtesızkı gel tedavıyı iptal edelim. kadında ısrar etmış hayır sız transfer edin bu benım son şansım. dr homurdana homurdana transferi yapmıs zaten tutmayacağı belli falan diye. ama şimdi o bebek dunyada:) yanı oyleymış :)))

üzülme benimde sadece bir embriyom oldu. dr kalıtelı dedi ama burada ne kalıtelı embriyolardan bahsedildi tutunamayan. herşey allahtan nasip. tabi okadar emeğin karşılığında umarım birtanesi bile olsa tutunur annesine:)))) bol şanslar canım sen benden ıkı gun ondesin. hangi merkeze yaptırdın işlemleri?

canım sen böyle pozitif görünmeyen hiçbir düşünceye takılma ve aldırma..doktorun elinde değil bu iş allahın elinde. bana 3 adet verdiler 1 tane çok iyi kalitede, 1 tane iyi kalitede 1 tane düşük kalitede... 2 si tuttu önce sonra biri düştü 1 i kaldı.. şimdi hiç bilmiyoruz kalan hamgisiydi çok iyi kalite mi yoksa düşük kalite mi ??? tek embryo ile hamile kalanlar da var... sen eğer bu doktora güvenmediysen de bir sonraki denemeni falan orda yaptırma bence... üstelik test günün gelmemiş daha niye moralini bozuyorsun ??belki şu an tutunma savaşı veriyor negatif stres ile onu etkileme bence..

haklısınız arkadaşlar ama taha trasferim olalı yarım saat olmuş dr bana diğr tedaviden bahsediyo bunları duymak insanın moralini baya bozuyo memoral hastanesinde gittim ama dr. mememlun kaldım ne yaık ki patrica anlattığın olay gerçekten çok güzel Allahım bizede nasip etsin serenanes tebrik ederim Allah tamamına erdiesi canım

merhaba hüzün transferin hayırlı olsun inşallah tutunmuştur o doktora bende çok sinir oldum psikoloji çok önemli bunu kendileri de söylüyorlar ama doktora inat tutunmuştur inşallah sen moralini bozma yine de tutmuşsa bebeğin de üzülür dalarımız seninle

merhaba doktorlaı fazla büyütme,benim ilk transferimde doktor transferi iptal edelim şansın çok az dedi ikiz oldu.Sonra ben aptal gibi aynı doktora kalp dinlemeye gittim ikisi de sğlıklıydı,doktor tuhaf bi edayla senin ki de mucize dedi.Bazen 1. kalite tutmuyor belli olmaz,hatta 5.gün blastosist bile tutamayabiliyor.Doktor para peşinde sen dua et...

amin herkese nasip olsun inşallah...

canım merhaba bana 2 embrıyo tranasfer edılmıstı çok ıyı kalıtede
hamıle kalmıstım ama bebegımın kalbı durdu 8.haftada bence bunlara takılma ALLAHIM nasıp ettıkten sonra olur hakkında hayırlısı olsun ıhsallah

teşekkür edrim arkadaşlar gerçekten sizlerle sohbet etmek çok güzel ne yazık ki doktorlar bile yeri geliyo psikolojiden anlamıyo eşim bana hep destek çıkardı obile ogün dr. odasında çok kötü oldu boğazına düğümlendi sözler yani okadar emek veriyosun moralimi hiç bişey bozamaz diosun üstelik bütün yaz 12 gün iznimi tedavi için ayırmışken moralimiz sıfır oldu neyse şuan iyiyim dedğiniz gibi Allah nasip ettikten sonra olur inşalah dualarım bütün isteyenler içinŞeniz

hadi ahyırlısı , sakın negatif düşünme, eğer sonuç olumsuz çıksa da beklemediğin bir şey değil, daha güçlü ve kararlı yoluna devam edeceksin demektir. ama bir de tutarsa burnuna salla derim o doktora bence b-hcg sonuçlarını :)))

hüzün canım benimde tedavim önceden memorilde olmuştu..senin doktorun kimdi canım....inşalllah pozitif haberini verirsin canım...

hüzün canım hiç takma kafana çünkü bu işler hiç belli olmaz...bana 5 tane 1.sınıf embryo koyuldu fakat olmadı ...onun için üzülme....dr.lar böle yapıyo...banada tedavi sırasında koordinatör yumurtalarımın iyi olmadığını daha doğrusu sadece büyük olduğunu sölemişti cıvıl cıvıl değilmiş yumurtalarım...dr um değilde koordinatör bunu diyo....ne kadar moralim bozulmuştu o zaman....anlamıyolar bizim morale ihtiyacımız var onlar ise moralsizliğe itiyolar insanı....ayrıca yumurtama laf söledi sonucunda 12 tanede yumurtam toplandı......neyse canım tedavin hayırlı olsun...inş 5 ekimde güzel haberini alırız.....ben taktım kafama sonucunda güzel bi şekilde yumurtalarım toplandı....onun için sen takma inş güzel bi şekilde sonlanır tedavin.....

cnm benim sakın bozma moralini benimde 3 tane orta kalite transfer edildi çok üzülmüştüm ama şimdi hamileyim cnm hiç merak etme dua et bolbol

hiram ççok sevindim canım darısı bizlerin başına inş. bugün bir hafta oldu trasfer olalı bakalım bigün umutla bigün kalbim sızlayarak uyanıyorum bakalım :Saruboceq: buarada bensunaz dr. mustafa beydi senin kimdi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…