- 15 Ekim 2007
- 4.471
- 17
- 683
- Konu Sahibi hxuxzxuxn-83
-
merhaba plum12 senin dr. kimdi canım memnunmuydun
plum sonuç pozitifmi... yoksa daha yenimisin..inşalllah RABBİM herkeze pozitif sonuçlar almayı nasip etsin....
alman ve umut hastanesinde yaptırmıştım ...sonkini memorilde yaptırmıştım vede çok memnun kaldım ama tabiki RABBİM verecek...inşalllah karşılaşırız plum..bende yumurta rezervi az ....
hüzün canım benim doktrum semra kahramandaı... ama transferi başka bir doktor yaptı..deniz kötü olan embyoyu anlatan dktor enver kurt tu sanırım..sen ondan mı duydun...
Sağol cnm Amin inşallah hepimiz için son olur Aynı dönemlerde başlıycaz demek ki problem çıkmazsa inşallahda çıkmaz. Daha öncekileri cnm memorialda mı yaptırmıştın.
canım bak eski sayfalarda birşey ararken bu yazıya rastladım. şimdi bu arkadaş tek bebek il hamile. yani orta kalite falan farktmiyor. dediğim gibiayrıca bir de 3 orta kalitnin 3 ü de tutan var.Canlarım ben geldim. Cuma günü saat 17:00'de transferim yapıldı. Maalesef embriyolarım beklenilen kalitede oluşmamış. Biliyorsunuz benim e2 değerim bir anda çok yükselmişti ve iki gün gonal-f kullanmadan değerin düşmesini beklemiştim. İşte bu olay yumurtanın kalitesini etkiliyormuş. 3 adet embriyo transfer edildi. 2'si orta kalitede bir onlardan biraz daha düşük. Şu anda benimleler ve ben onlara elimden geldiği kadar iyi bakmaya çalışacağım. Gerisi takdir-i ilahi....
canım ben inanıyorum bu sefer senin başaracağına ...inşallah bu tüm arkadaşlar için geçerli olur da mutlulukla alırsınız bebişlerinizi kucağınıza...
Bizim de sorunumuz azosperm canım. Çok doğru verirse Rabbim verecek hepimizin doğru zamanı var buna çok inanıyorum.Canım senin takiplerini kim yapmıştı memorialde?Yine aynısına mı yani aynı doktorlara mı gitmeyi düşünüyorsun?
İlk gittiğimde semra hanım muayene etmişti bir bayan doktorla zaten hep oluşturdu ilaç dozlarımı sonrakilerde müstecep bey ara ara semra hanımda girdi takibe yine. Zaten kim olsa ekip olarak karar veriyorlardı tedaviye.Transferi semra hanım yaptı. Yine aynılarını isterim benim bünyemi tanıdılar bende onları sonuçta yabancılık çekmem sil baştan olmaz diye düşünüyorum bakalım.canım benim takiplerimi semra hoca yapmışdı...yine semra kahramanı düşünüyorum..peki sen canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?