3 tane orta kalite transfer ettiler ve şu an üçüzlere gebeyim ama ne yazıkki biri gidicek
canım yaa yarın transferinmi var senin... senin kaçıncıydı dördüncümü yanlışmı hatırlıyorum... canını sıkma şimdi stres yapma rabbim ol dedikten sonra sadece ona baglı sayısını kalitesini kafana takma... benim her seferinde 1. kalite 4 tane transfer ettilerde ne oldu kocaman bi negatif... zamanıysa olur inşallah...
3 tane orta kalite transfer ettiler ve şu an üçüzlere gebeyim ama ne yazıkki biri gidicek
ben burada bir arkadaş kendisine 1 iyi kalite 1 de orta kalite yumurta yerleştirildiğini ve doktorlarının ümitli olduklari iyi kalitenin değil de 2. kalitenin tuttuğunu yazmıştı. olasılık büyük olmayabilir ama olunca oluyor.
tesekkur ederim guzel dileklerin icin.
bu arada iki embriyo koyunca hangisinin tuttugunu nasil takip edebilmisler ki? boyle birsey hic duymadim da!
inanmiyorum. cok buyuk bir sans bu, oncelikle tebrik ederim. ama hic uzulme birinin gitmesine, umarim hersey yolunda gider ve diger ikisi saglikla dunyaya gelir canim.
orta kalite dedigin grade 2 miydi, biliyor musun peki? bir de sana kacinci gun transfer yapildi?
benim arkadaşıma iki tane orta kalite embriyo transfer etmişlerdi, şimdi 31 haftalık gebe, Allah sana da nasip etsin inşallah
cnm benim 12 yumurtam toplandı ama sadece üçü döllenebildi ve belki onlarıda kaybederiz diye doktor üçünüde 2. gün transfer etti. yani transfer için en kötü gün 2. gündür. mesela en iyisi 5. gün transferine diyolar ama benim üçüde tuttu. iki bebeğim şu an aynı gidiyor biri sadece diğerlerinden küçük 1 ay sonra redüksiyonum var. o zamana kadar kendisi belki ölür dedi eğerki ölmezse doktor son bi daha bakıcak ve gelişimi n geri olan bebeğin hayatını sonlandıracak. bunun için çok üzülüyorum ama üçünü taşımamın çok zor olduğunu söyledi doktorum
Dr ların bunu bilmeleri mümkün değil ki zaten benneyaptımki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?