bana da cok garip geldi, onun icin sordum:)
"grade" dediğin şey nedir bilmiyorum şimdi senden duydum bana sadece üç tane döllenen var dediler ve beklemeden hemen transfer ettiler. ben sadece doktoruma transfer esnasında kaliteleri nasıl dedim iyi dedi hiiiiç açıklama yapmadı. zaten başından beri bana tek kötü kelime umutsuz bir cümle demedi hep umut var dedi. ama bana en başta 2 tane transfer edeceğini söylemişti baktıki labaratuvarda benim sadece 3 tanesi gelişince hemen transferi yaptı çünkü bekleseydi elinde transfer edecek embriyo olmayacağından korktu tabi bu benim tahminim. üçünüde 2. gün transfer edince sonuç böyle çıkıyo çok umutlu değildi anlayacağın
"grade" dediğin şey nedir bilmiyorum şimdi senden duydum bana sadece üç tane döllenen var dediler ve beklemeden hemen transfer ettiler. ben sadece doktoruma transfer esnasında kaliteleri nasıl dedim iyi dedi hiiiiç açıklama yapmadı. zaten başından beri bana tek kötü kelime umutsuz bir cümle demedi hep umut var dedi. ama bana en başta 2 tane transfer edeceğini söylemişti baktıki labaratuvarda benim sadece 3 tanesi gelişince hemen transferi yaptı çünkü bekleseydi elinde transfer edecek embriyo olmayacağından korktu tabi bu benim tahminim. üçünüde 2. gün transfer edince sonuç böyle çıkıyo çok umutlu değildi anlayacağın
Tatlım, bunu tüp bebek doktorun bilemeyebilir,embriyologlara sormak gerekir..Çünkü labratuvarlarda embriyologlar fikir sahibi oluyorlar ve transferi gerçekleştiren dr lara durumu bildiriyorlar..Grade 1,grade 2 falan embriyonun kalitesini belirtiyor..Kaç hücreli olduğu,% de kaç fragmantasyon olduğu vs o embriyonun kalitesini gösteriyor.Fragmantasyon da yanılmıyorsam embriyolarda bölünen hücrelerin eşit ve dengeli biçimde bölünmesi..Ne kadar az fragmantsayon olursa % olarak ,o kadar kaliteli demek oluyor..opuyorumnanaktan
evet cunku sadece 1 tane embriyo olustu
tüp yapan drlar hala varmı ya?
microdur o atmıştır doktorun.. sperm iyi ama yumrutayı delmeyi başarsaydı normal yollada çoktan olurdu artık her yerde micro uygulanıyor
haaa dogruu birde kadındaki sorunlar var.. Haklısın öyleyse tüp olabilir ama artık micro bile yapmıcaklar başka bi yöntem gelecek 2010dabenim tüpler kapalı nasıl olucak normal yoldan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?