- Konu Sahibi karadenizligelin
-
canım bence esınde bı anormallık var hem bunlar senın hakkın evlılıkte bunlar olmazsa guzel denebılcek ne var kı baska ,evlenmeden oncede mı boyleydı
eşin seninle evlendikten sonra mı Almanya'ya geldi?
ondan beklemesen de ilk adımları sen atsan? canın isteyince sen öpsen, seni seviyorum desen..?
çok ilginç bir eş...
çalışıp para kazanamadığı için özgüveni de kalmamış olabilir...
insan sadece sevişirken değil, normalde de öpüşür, sarılır, elini tutar..
umarım düzelir.. benim aklıma söyleyecek çok şey de gelmedi
belki yapısı böyledir.. o zaman işin zor..
o zamanlar güzel kelimeler kullanirdi ... hep canim derdi... simdi hep o gür sesiyle haticeeee diyor bagiriyor ...
ama is bulamadigi icin hala benim ailem ile yasiyoruz Tatlim,benim 12 yila yaklasan bir evliligim var ve anlattiklarin benim esimlede ilk zamanlarda yasadigimiz problemlere benziyor.Caresi:Kesinlikle cok ustelemeyeceksin,kendine mesguliyet bulacaksin.Esini bunaltmayacaksin.Esin issiz oldugu icin depresyonda olabilir.Inan kazanci iyi olan bir ise girerse yorgunluktan mutluluk duymaya baslayacaktir.Hayat enerjisini yoruldukca kazanacaktir,bu durumda ikinizde kazanacaksin.Erkegin issiz kalmasi tam bir travmadir.Kadin calismasa da evde kendine mesguliyetler bulur ama erkek bulamaz.Birde kadinin parasi pahalidir,kiymetlidir daima basa kakilir derler.Insanlar netten veye baska sekilde evleniyorlar.Artik evlenme seklini gec.Ileriye bak.Is bulup ayri bir eve cikarsaniz esin senin istedigin gibi birisi olacak.Su an istesende, cirpinsan da olamaz.Adamcagiz Kendisini siginti gibi hissetmekte.Temelleri kurulmamis bir evde, Sen balkon sefamiz olsun diyorsun be canim... Daha evinizi bir kurun bakalim.Kesinlikle hicbir seyi basina kakmayin adam zaten ic guveysi.zorlaniyordur.Almanyada dil bilmemek,cevre ,arkadaslar farkli,insan bi arkadasina gidip rahatlamak ister sen oh iyisin adamcagiz ne yapsin hic tanimadigi bu yerde kenarda oturamazki uzun yillara gerksinimi var alismasi icin Sen Yunanistana gelin gitseydin acaba psikolojin nasil olurdu ???Anlamak lazim Adamcagiza acidim valla Allahim ikinizede yardim etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?