ayrı kaldığımız süreçten bu yana hiç sıkıntı yasamadık boksuysa 3gün içinde olduAyrı kaldığınız süreçte başkasıyla tanışmış olabilir.
Size öyle yansıtmıştır. Yani ne olabilir sizce? Ya başkası ya da biri kafasına silah dayayıp sizden ayrılmasını istemiştir, artik hangisini mantıklı buluyorsanız..ayrı kaldığımız süreçten bu yana hiç sıkıntı yasamadık boksuysa 3gün içinde oldu
Başkasını bulmuştur.merhabalar konuya gireyim hemen
2yıllık ilişkimde bir çok şeyin üstesinden gelip yeniden barıştık 4 ay olmustu suan 10 gündür evimİ yakın olmasına rağmen buluşmadık işleri çıktı veya yoğundu işi dolayısıyla ve 3gün içinde de cevrimiçi olup mesajıma bakmıyordu ya da geç bakıyordu kimle konsuauyosun dediğimde açık kalmış wp işte yan tuşa bastım kitledim wp açık kalmış cevrimiçi falan filan şeyler söyledi tripliydim baya ve sonra kendi 2gün önce mahalleye geldi konuşalım dedi ellerimi öptü avuç içime kadar öptü kendini açıkladı radyodan seni seviyorum tarzı şarkılar söyledi yani kısacası hoşuma gidecek her şeyi yaptı yüzüne bakmadım en son arabadan inerken barıştık dün sabah beni sabah görmeye geldi mahalleye balkona çık dedi falan her şey normal nöbetten geldiği için uyucam dedi arada uyandıkça yazdı öpücükler koydu attı bende dinlen hadi bida uyumayı dene dedim aksam 9 da sadece isimle hitap etti tek mesaj attı noldu dedim merak ettim olmuyo konuşmak istemiyorum Allah’a emanet ol dedi nedenini sorduğumda görüldü attı aradım meşgule attı görüldü attı ortada sebepte yok ne düşüneceğimi şaşırdım seviyordum kendimi kötü hissediyorum irtibata geçemiyorum wp foto kaldırmış falan sizce neden böyle oldu iki gün önce avuç içi bile öpen adam bir gün önce görmeye gelen adam ve aynı gün içinde öpücükler atıp 2 saat sonra ne değişmiş olabilir
Bir çeşit romantiklik, seviyorumsu hareketlerAvuç içi öpme detayı
evet pp yok durum var başkasına eklediğimde durumu gözükmüyor onlardaSilmemiş yani eminiz wp foto kaldırmış öyle mi?
tabiki hayır ama biri varsa neden iki gün önce o kadar mükemmel davrandı limoniydik öyle devam ettirmez miydiPeşine düşmeyeceksin dimi?En çok bunu öğrenmek istiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?