- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Kadın kendini biliyor demekki artik nekadar kıskanç, anlaşilmaz biriyse eltiyle yapıcağını düşünüyorGerçekten böyle insanlar var mı ya? Tanıdığım bir kadının oğlu onun üst katında oturuyor altındada kendi kayınvalidesi.İlerisi için kayınvalidesi vefat ettiğinde alt kata geçip diğer oğlunu orta katta oturtmayı düşünüyormuş.Ama gelini bu düşünceyi beğenmeyip ya o beni öldürür yada ben onu demiş.(ortada herhangi bir gelin adayı bile yok)Bende eşimin ailesinin evinde oturuyorum.Alt katım kirada ama komşumu bile seçemedim çevremizden birini istemediler.Bu söz hakkını kim nerden nasıl bulabiliyor anlamadım.O gelinin evini kayınvalidesigil yaptı.Oğulları evlenmeden önce işe girmişti bir yardımı olamaz bundan dolayı hakkı var diyeceklere cevap olsun.Hiç tanık oldunuz mu böyle bir duruma?
Derdiniz mi yok konu nedir sizi ne ilgilendirir ?Gerçekten böyle insanlar var mı ya? Tanıdığım bir kadının oğlu onun üst katında oturuyor altındada kendi kayınvalidesi.İlerisi için kayınvalidesi vefat ettiğinde alt kata geçip diğer oğlunu orta katta oturtmayı düşünüyormuş.Ama gelini bu düşünceyi beğenmeyip ya o beni öldürür yada ben onu demiş.(ortada herhangi bir gelin adayı bile yok)Bende eşimin ailesinin evinde oturuyorum.Alt katım kirada ama komşumu bile seçemedim çevremizden birini istemediler.Bu söz hakkını kim nerden nasıl bulabiliyor anlamadım.O gelinin evini kayınvalidesigil yaptı.Oğulları evlenmeden önce işe girmişti bir yardımı olamaz bundan dolayı hakkı var diyeceklere cevap olsun.Hiç tanık oldunuz mu böyle bir duruma?
Benim anlamadığım bu kvnin düşüncesiAma gelini bu düşünceyi beğenmeyip ya o beni öldürür yada ben onu demiş
ama komşumu bile seçemedim çevremizden birini istemediler.Bu söz hakkını kim nerden nasıl bulabiliyor anlamadım.
Bu söz hakkını kim nerden nasıl bulabiliyor anlamadım.
Bu gibi dertlere ne diye kafa yoruyorsun anlamadım?
Olan yorsun
çünkü o tereliyeDerdiniz mi yok konu nedir sizi ne ilgilendirir ?
öyle bir şansım olsa ben üst katım için kullanırdım şahsenKomsumu bile secemedim nedir yahu?
Normalde secilebiliyor mu da siz secemediniz?
Misal begenmedigimiz adama “sen gelme ulan alt katima”diyebiliyor muyuz?
Valla Allah da sizi guldursun
Binaların yönetim kurulu oluyor, kredi notu adli sicil kaydı tarzı şeylerin yanında bir de referans gerekiyor çok zengin muhitlerdeki dairelere taşınmak içinYalnız bu uygulama amerika da varmış çok zengin muhitlerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?