Ortadan kaybolanlar

Bak enerji çok önemli, enerjini yükselt ki öyle insanlar karşına çıksın, çekim yasası böyle işliyor
Zaten fazla sicakkanliyim erkeklerin yanlış anlamasına çok maruz kalıyorum hatta ama olmuyor gerçi pandemiden de evden çıktığımız mi var

E demiştik bir önceki konuda, adam patolojik vaka diye.

ben benim bulduklarımı yazmayayım hiç o zaman
Okulda yürüyen biri vardı düşün öğretmeniz aynı okulda çalışıyoruz sonradan öğrendim ki okulda başka hocaya daha yürüyormuş.Yazdigi mesajlar resmen iş yerinde tacize girer yürek yemis adamlar yani

Kendimi salak gibi hissediyorum
Estagfurulla. Bende bu gün biriyle kahve içme bahanesiyle tanıştım . Adam diplomatım diyor ama bana kimliğini göstermeyene kadar hala gözümde kelek karpuz suan . Şaka bir yana ama sanalda tanıştığın kişileri çok ince ve detaylı araştırman lazım . Çok yalanlar dönüyor maalesef. Zamanla hata yapa yapa doğrusunu bulacağından eminim .

Zaten fazla sicakkanliyim erkeklerin yanlış anlamasına çok maruz kalıyorum hatta ama olmuyor gerçi pandemiden de evden çıktığımız mi var
Pandemi en çok bekarları ,nişanlıları ve sevgilileri vurdu bence herşey düzelir inşallah, ülkece çıldırmak üzereyiz

Biraz vakit gecirsek ben çözerim onu da şu an anlayamadım cidden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…