Yol ver gitsin o vakit . Seninle ilgilenen biri olsaydı zaten sürekli yazar seni tanımaya seninle yakınlık kurmaya başlardı . Bir erkek zamanım yok , fırsat bulamıyorum yazmaya diyorsa salla gitsin ...Biraz vakit gecirsek ben çözerim onu da şu an anlayamadım cidden
Öyle yapacağım sanırımYol ver gitsin o vakit . Seninle ilgilenen biri olsaydı zaten sürekli yazar seni tanımaya seninle yakınlık kurmaya başlardı . Bir erkek zamanım yok , fırsat bulamıyorum yazmaya diyorsa salla gitsin ...
Burda dedektif çok kadın var ama bu konuya bu yorum cuk oturmuş, çok profesyonelce olmuş.
Dayım inşaat işinde, şirketi var. Cebi 24 saat açıktır, delice de telefon faturası öder, müşteriler arar, çalıştırdığı şoförleri arar....sürekli telefonu çalışır diyebilirim.
Valla bu yoruma saygıyla şapka çıkarıyorum çok teknikli bir dedektiflik olmuş
faturalı hat kullanırlar ama son yıllarda kalmadı öyle 532 li 533 lü hat.onun eskisi gibi güven verici özelliği kalmadı.benim de vardı 532 li hattım iptal ettim mesela.2 ayrı telefonları olur bu kişilerin genellikle.biri iş için biri de fazla aramayanlar içinMissCherryBlossom Cherry yemin ediyorum her gün seni gözüm aradı. Diyorum bu kız nereye kayboldu. Hoşgeldin
Teşekkür ederim yorumun için. Elverdiğince tecrübelerimi aktarıyorum.İşverenlerin telefon numarası sabit hattır, mümkünse 532-533’le başlar. Senelerce değişmez. Network oluşturmak çok önemlidir. Günün çoğunu telefon ile ya da telekonferans gibi görüşmelerden yaparlar. Asla sms.le haberleşmezler. Alım-satımlarıda mail üzerinden resmiyete dökerler.
Bize kapanma yok malesefhah şöyle.bakımlı oldun mu bir de moraller iyi oldu mu gerek yok öyle tonla estetiğe.saçlara bakım yap kapanmada.kolajen takviyesi de aldın mı zaten parlarsın
ben inanıyorum sanaBanada sanal alemde Kleopatra diyorlar , inandın mı ?
Ben 40 yaşındayım, yeni jenerasyonu bilmiyorum. Bizim yaşıtlarımız arasında dikkat çeken bir unsurdu.532 hat mı kaldı... Kurumsal hatların numarası çok kötü olur genelde ve artık numaraya takılan kalmadı sanırım. Eskiden di bunlar
ben de 43 .532li hat prestijliydi evet ama uzun yıllar önce.şimdilerde saat kalem çanta vs önemli değil.iyi bir araba çevre artı yüklü banka hesabıyla her kapı açılıyorBen 40 yaşındayım, yeni jenerasyonu bilmiyorum. Bizim yaşıtlarımız arasında dikkat çeken bir unsurdu.
bunun yanı sıra araba, saat, kartvizit, kalem, telefon, çanta...prestij aksesuarları. İş ve siyaset hayatında dikkat ediyorlar bunlara.
hayallerimi yıkma lütfennnCey kuzum , ammada safmışın sen
Ne yani buluşmaya giderken banka hesabını mı istiyordun ?ben de 43 .532li hat prestijliydi evet ama uzun yıllar önce.şimdilerde saat kalem çanta vs önemli değil.iyi bir araba çevre artı yüklü banka hesabıyla her kapı açılıyor
Bunlar bizim dönemimizde kaldı. Şimdi kot pantalon, yakalı tişört, Lady gaga. Çorapsız ayakkabı, tespih, kirli sakal kombini varsa uzak durBen 40 yaşındayım, yeni jenerasyonu bilmiyorum. Bizim yaşıtlarımız arasında dikkat çeken bir unsurdu.
bunun yanı sıra araba, saat, kartvizit, kalem, telefon, çanta...prestij aksesuarları. İş ve siyaset hayatında dikkat ediyorlar bunlara.
gerek yoktu ki okulumun yüzde doksanı zengindi seç beğen alNe yani buluşmaya giderken banka hesabını mı istiyordun ?
Seçtin mi birini bari ?gerek yoktu ki okulumun yüzde doksanı zengindi seç beğen al
zengin koca aramıyorum ki şaka o.ben tam tersi tek çocuk olduğu için içgüveyi bir damat arıyorummSeçtin mi birini bari ?seni şu zengin koca bulmak icin , kızını parti parti gezdiren annelere benzettim
Verdim gittizengin koca aramıyorum ki şaka o.ben tam tersi tek çocuk olduğu için içgüveyi bir damat arıyorumm
yüz yüze hiç görüşmüş mü acaba onu merak ettim ama
İyi bari en azından kontör at sevgilim dememişHiç çevrimiçi olmuyorsa ara sıra taktığı bir hattan sizi arıyor olabilir. Ayrıca öğrenci falan değil kyk bursu ile yaşamıyorsa dakika kontör vs muhabbeti yapması çok ezikçe. Anında soğutur insanı.
Bir araba al kocişe, senin soy ismini bile alırVerdim gitti
Hahah yok artık . Bundan böyle kriterlerimin en üst kısmında “zengün” olacak varBir araba al kocişe, senin soy ismini bile alır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?