- 8 Aralık 2012
- 10.610
- 6.974
- 248
- Konu Sahibi NickimTam13Harf
-
Gorusmeyin ,sonucta esleriniz is ortagi ,onlar gorussun isiniz duz gitsiun yeter ,onlar kalabalik siz bi kisisiniz ne devamli gidip geleceklee
gayet basarılı bır tutum içindesınız.Arkadaşlar merhaba. Eşim 2 yıl kadar evvel arkadaşıyla iş kurdu. Ortağımızın ailesi kalabalık bi aile, gelin kaynana görümce vs bir apartmanda yaşıyorlar. Evlerimiz de yakın.
Sorun şu ki ben onlardan pek hazetmiyorum, samimi olmak görüşmek taraftarı değilim. Bana misafirliğe geldiklerinde cümbür cemaat görümce çocuklarına varana kadar geliyorlar, üstelik çatkapı habersiz... Muhabbet edemiyorum sıkılıyorum falan bir aradayken. Gönül koymasınlar diye de ara sıra ben onlara gidiyorum. Yine de söyleniyorlar hiç gelmiyorsun falan diye. Bugün de bişey için benden yardım istediler, o anda müsait değildim çıkıp onlara gidecek durumda değildim. İzah ettiğim halde, yarın gelsem olur mu dediğim halde tavırlı bir şekilde iyi akşamlar dileyip kapattılar teli.
Kısacası ben görüşmek yüzgöz olmak istemiyorum mesafeli duruyorum, illa da iş ortağıyız diye görüşmeye mecbur muyum siz olsanız ne yaparsınız fikrinizi almak istiyorum
Acmayin kapiyi ,goruntulu diyafon taktirin ,Ben de öyle olsun istiyorum bizim görüşmemize samimi olmamıza gerek yok. Eşim bu konuda zaten bişey demiyor sevmediğimi biliyor onları. Sıkıntım karşı tarafın tavırları. Bize geleceklerini zili çalana kadar haber bile vermiyorlar
Acmayin kapiyi ,goruntulu diyafon taktirin ,
Bugun musait degilim ,disari cikiyordum diyip alin montunuzu cikin ,
Siz yabanci degilsiniz diyin
Arkadaşlar merhaba. Eşim 2 yıl kadar evvel arkadaşıyla iş kurdu. Ortağımızın ailesi kalabalık bi aile, gelin kaynana görümce vs bir apartmanda yaşıyorlar. Evlerimiz de yakın.
Sorun şu ki ben onlardan pek hazetmiyorum, samimi olmak görüşmek taraftarı değilim. Bana misafirliğe geldiklerinde cümbür cemaat görümce çocuklarına varana kadar geliyorlar, üstelik çatkapı habersiz... Muhabbet edemiyorum sıkılıyorum falan bir aradayken. Gönül koymasınlar diye de ara sıra ben onlara gidiyorum. Yine de söyleniyorlar hiç gelmiyorsun falan diye. Bugün de bişey için benden yardım istediler, o anda müsait değildim çıkıp onlara gidecek durumda değildim. İzah ettiğim halde, yarın gelsem olur mu dediğim halde tavırlı bir şekilde iyi akşamlar dileyip kapattılar teli.
Kısacası ben görüşmek yüzgöz olmak istemiyorum mesafeli duruyorum, illa da iş ortağıyız diye görüşmeye mecbur muyum siz olsanız ne yaparsınız fikrinizi almak istiyorum
Eşin ne diyor bu konuya cok yuzgoz olma cnm bosver tavır yapsınlar bir iki takmazlar onlarda anlar seni akraba degilsin bişey degilsin ne münasebet seni bu kadar sıkıyorlar
ya sizin de kendinize göre işiniz olur gücünüz olur her zaman onlar dedi diye hazırda bekler durumda olamazsınız ya ..öyle hemen küsmece darılmaca tavır koyma da neymiş..Arkadaşlar merhaba. Eşim 2 yıl kadar evvel arkadaşıyla iş kurdu. Ortağımızın ailesi kalabalık bi aile, gelin kaynana görümce vs bir apartmanda yaşıyorlar. Evlerimiz de yakın.
Arkadaşlar merhaba. Eşim 2 yıl kadar evvel arkadaşıyla iş kurdu. Ortağımızın ailesi kalabalık bi aile, gelin kaynana görümce vs bir apartmanda yaşıyorlar. Evlerimiz de yakın.
Ortak işlerde aileler arasında hep tatlı bir mesafe olmalı. Mesela çat kapı geldim olmamalı bence tavrını gayet güzel. Çünkü eşler arasında mutlaka sen onu nasıl aldın ben alamadım gibi muhabbetler olacaktır. Eslerinizede yansır bu olay zamanla.
Eşimin fakulteden arkadaşıyla, benim çocukluk arkadaşım evlendi ama cocuklukta kalmis bir arkadasti, samimi degildik. Ve biz eşimle onların düğününde tanıştık. Yillaar sonra eşim ve o fakulteden arkadaşı ortak ofis kurdu. Ve ben eşiyle herhalde senede bir kere falan görüşüyorum. Eşiniz ortak oldu diye siz de olmak zorunda degilsiniz bence.
Eşimin eski is yerindeki arkadaslariyla da herkes çok yakin oturuyordu ve gorusuyordu, duzenli gun yapiyorlardi, hic bir zaman katilmadim. Bence cok gereksiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?