Yasal olarak müsaade etmeniz mecburi. Ancak benim anlamadığım sırf apartmandakilere eziyet olsun diye kendinizin de b.k kokusu içinde oturmayı kabullenmeniz. Koku en çok sizin evinize gelir. Hem de mutfağınızın yanındaymış rögar kapağıApartmanın bahçe katında oturmaktayım. Mutfağın camı hava boşluğuna bakıyor ve rögar kapağı var. Aralanmış ve koku yapıyor. Oraya inip tamirat yapılması için evime girilip camlardan inmeleri gerek. Ben ise evime usta almak ta istemiyorum, bu apartmana bir iyilik te yapmak istemiyorum. Ev sahibi de değilim.
Kiracı olarak evime usta sokmama hakkım yasal olarak var mı?
Apartmanın bahçe katında oturmaktayım. Mutfağın camı hava boşluğuna bakıyor ve rögar kapağı var. Aralanmış ve koku yapıyor. Oraya inip tamirat yapılması için evime girilip camlardan inmeleri gerek. Ben ise evime usta almak ta istemiyorum, bu apartmana bir iyilik te yapmak istemiyorum. Ev sahibi de değilim.
Ordan gelen b.k kokusu en çok size gelmiyor mu? Koku hoşunuza gidiyorsa bilemeyeceğimApartmanın bahçe katında oturmaktayım. Mutfağın camı hava boşluğuna bakıyor ve rögar kapağı var. Aralanmış ve koku yapıyor. Oraya inip tamirat yapılması için evime girilip camlardan inmeleri gerek. Ben ise evime usta almak ta istemiyorum, bu apartmana bir iyilik te yapmak istemiyorum. Ev sahibi de değilim.
Duvardan kapı açmak deprem için ne kadar tehlikeli.Ben olsam izin vermezdimAynı durumu komşum farklı şekilde yaşıyordu..kalorifer bacasının temizliği için onun çocuk odası penceresinden çıkılması gerekiyordu.haklo olarak bir süre sonra istemedi.
Apartman olarak para toplandi.bodruma açılan bir kapı yapıldı duvar kırılıp sonra bakım ve temizlik ordan yapıldı.
Şöyle düşünün apartmanın çatı katı su almaya başladı ve bu su olduğu gibi sizin eve doldu tavanınız kabardı duvarlarınız rutubet yaptı mobilyalarınız battı, çatıyada üst katta oturan komşunuzun evinden çıkılıyor, komşunuzun evine usta sokmama hakkı var mı?Apartmanın bahçe katında oturmaktayım. Mutfağın camı hava boşluğuna bakıyor ve rögar kapağı var. Aralanmış ve koku yapıyor. Oraya inip tamirat yapılması için evime girilip camlardan inmeleri gerek. Ben ise evime usta almak ta istemiyorum, bu apartmana bir iyilik te yapmak istemiyorum. Ev sahibi de değilim.
Haklısınız ama kimse özel mülkünden ustu isli,tozlu, dumanlı biri geçsin istemez açılan kapı belki 50-60 cm falandı yani büyük biseu de değil normal şartlarda oraya zaten yapılmalıymis dusunulmemisDuvardan kapı açmak deprem için ne kadar tehlikeli.Ben olsam izin vermezdim
koku seni de hasta eder bırak yapsınlar saçma yaniApartmanın bahçe katında oturmaktayım. Mutfağın camı hava boşluğuna bakıyor ve rögar kapağı var. Aralanmış ve koku yapıyor. Oraya inip tamirat yapılması için evime girilip camlardan inmeleri gerek. Ben ise evime usta almak ta istemiyorum, bu apartmana bir iyilik te yapmak istemiyorum. Ev sahibi de değilim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?