Ortak alan sorunu

zeyna78

Guru
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2010
7
-10
286
İstanbul
Apartmanın bahçe katında oturmaktayım. Mutfağın camı hava boşluğuna bakıyor ve rögar kapağı var. Aralanmış ve koku yapıyor. Oraya inip tamirat yapılması için evime girilip camlardan inmeleri gerek. Ben ise evime usta almak ta istemiyorum, bu apartmana bir iyilik te yapmak istemiyorum. Ev sahibi de değilim.
Kiracı olarak evime usta sokmama hakkım yasal olarak var mı?

Yasal olarak müsaade etmeniz mecburi. Ancak benim anlamadığım sırf apartmandakilere eziyet olsun diye kendinizin de b.k kokusu içinde oturmayı kabullenmeniz. Koku en çok sizin evinize gelir. Hem de mutfağınızın yanındaymış rögar kapağı Milleti sevmiyosunuz orasını anladık da kendinizi de mi sevmiyosunuz?

Son düzenleme:
Aynı durumu komşum farklı şekilde yaşıyordu..kalorifer bacasının temizliği için onun çocuk odası penceresinden çıkılması gerekiyordu.haklo olarak bir süre sonra istemedi.

Apartman olarak para toplandi.bodruma açılan bir kapı yapıldı duvar kırılıp sonra bakım ve temizlik ordan yapıldı.

Aralanmış rögar kapağının kapattığı şey, kanalizasyon sistemine giden atıklarken; zorunlu olarak sizin evinizden geçilerek yapılacak tamiratı binaya iyilik yapmak olarak görmeniz çok ilginç. Yakında lağım faresi falan çıkarsa, mutfak camınızdan beslersiniz artık hayvancıkları.

Onlar koku çeker siz üreyen mikroplara en kolay ulaşan olursunuz sinekte bitmez neyin kini bu dibinizde o mikrop varken rahat nefes alabiliyorsunuz

Ordan gelen b.k kokusu en çok size gelmiyor mu? Koku hoşunuza gidiyorsa bilemeyeceğim

Tövbe tövbe evden bile taşınma sebebi. Ay koku almıyor burun galiba senin. Başta senin halay başı olman lazım konu da ya.. İyi misin gerçekten? Apartmanla derdin ne yani. İnsan kendine neden bu kötülüğü yapar ya.
Bizim kıl bir komşuya benziyorsun. Polisle girerler valla hahah. Ve sonuna kadar haklılar...

Duvardan kapı açmak deprem için ne kadar tehlikeli.Ben olsam izin vermezdim

Şöyle düşünün apartmanın çatı katı su almaya başladı ve bu su olduğu gibi sizin eve doldu tavanınız kabardı duvarlarınız rutubet yaptı mobilyalarınız battı, çatıyada üst katta oturan komşunuzun evinden çıkılıyor, komşunuzun evine usta sokmama hakkı var mı?
Kaldı ki şu an yurt genelinde taşkınlara neden olacak kadar bir yağış yok gibi ama birkaç hafta sonra yoğun yağışlar başlarsa o rögar taşma yapınca önce sizin tuvalet ve mutfaktan atık su fışkıracak, biz burada her 2 örneği de yaşadık, komşularınızla aranız iyi değilse dahi ortak alan sorunlarına katılım sağlamakla yükümlüsünüz.

Sanırım apartmandakilerin çoğu ile sorun yaşamışsınız bu kadar kin güttüğünüze göre ancak bunları bi kenara bırakıp siz dahil diğer tüm ailelerin bu sıkıntıdan kurtulmaları gerek. Sadece kendinizi düşünerek yaşamamalısınız. O koku ve pislikte yaşamayı seviyor musunuz gerçekten?

Duvardan kapı açmak deprem için ne kadar tehlikeli.Ben olsam izin vermezdim
Haklısınız ama kimse özel mülkünden ustu isli,tozlu, dumanlı biri geçsin istemez açılan kapı belki 50-60 cm falandı yani büyük biseu de değil normal şartlarda oraya zaten yapılmalıymis dusunulmemis

Kolon vs değildi ki açılan yer usule uygun açıldı.

koku seni de hasta eder bırak yapsınlar saçma yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…