Ortak araç

Arkasinizin sevgilisi abisiyle satip arabadan olan hakkini alsin. Adamin gucu manuel almaya yetiryormus arkasiniz ustune para koysun otimatik alsin sevgilisiyle ortak

Aile almıyor çocuklar kendi kazandığıyla ortak alıyor
Ortak iş yapılan yerde böyle şeyler olabilir. Kardeşler arasında da her alınan şey her zaman eşit olmayabilir. Başka şekilde telafi edilir. Kardeş araba almayacak olsa sorun vardı ama o da alacak. Çok takılmasın arkadaşınız daha sonra baş ağrıtır kendinin de ağrır.

Arkadasiniz çok istiyorsa kendisine bir araba alsın. Ortada fol yok yumurta da. Erkek arkadaşının aile meselelerine şu an dahil olmak gereksiz bir tutum. Başka şeyleri değerlendirin mal mülk dışında. Hayatta daha önemli sorunlar var

Benim param mı kıymetli başkaların mi değil nasıl güvenip ortak olmuş krdeşi kardeşe küstürür bu konu. Parasını alsın da.. inşlh eski değerinden yüzde olarak hesaplanıp adilce verilir payı, arabalar da değerlendi baya

Ay pardon kız arkadaş da ortak arabaya diye anladım. Temem karışmasın bence de, resmen karışuyorsa kendi payı da var diye otomatik algılamış beyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…