• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ortak ev almak !

Uygun bişey o kadar çokki hatta bulmştu 230 a alcaktı sonra bu ev çıktı, tekrar konuşulcak bakalım canım

Ben olsam asla müsaade etmem böyle bir şeye, benim ailemden biri de istese derim ki abla- abi ben ortakçılık yapmam başkasıyla yapın , başkasının oturacağı eve niye para veresin ki, hani çok zengin olursun o ayrı, ama senin ihtiyacın varken hiç gerek yok.

Ya hu ben olsam feci kiyamet kopartirdim.

Mustakbel gelin adayinin ailesi ikna olsun diye 400 binlik ev alinacak esya duzulecek oyle istenmeye gidilecek.

Bu evin 200 bini ni ben verecegim hemde evin bana hic katkisi olmayacak.

Kusura bakmasin ama ev olmadan kizi vermiyorsa aile gitsin kendine baska bir kiz bulsun.

Siz evlenirken aileniz dedi mi 400 binlik ev olmazsa bu is olmaz diye.

Oturmayi versinler 400 binde otursunlar 200 binde. Kizin aileside vermezse kendisi bilir.

Yok biz cok zenginiz 200 bin bizim icin hic birsey derseniz o zaman bir sey demem.

asla kabul etmezdim tam saçmalık, cebinde ne varsa onunla ev alsın ya da kirada otursun,
bize eşimin abisi 200 siz verin 200 ben, ortak ev alalım siz oturun dese onu da kabul etmem, kimin evi belli değil sahiplenemez bile insan.

Kiraya vercklerne bankaya verrlermiş iyide kira en fazla bin verrsin kredi çekersen iki iki buçuk aynı şeymi!
Tek akıllı kendılerı

Kac kısı kendı evınde kı hepımız kıra oduyoruz calısıp bırıktırıp alsınlar

Şimdi okudum sanırım eşiniz ikna olacak. Düğün , eşya masrafını da siz karşılamayın bence. O eve verebilecekleri parayla kendileri karşılasınlar. Evi sonra da alırlar.

Bu da çok saçma.

şimdi kvler gelini istemiyor ya düğün yapılsın masraflar sizin üstünüze yıkılsın o gelinle yağlı ballı olurlar
sizi de dışlarlar
adım kadar eminim
bir sabancı olmadıktan sonra kimse için 200bini hibe edemem
sanki para kolay kazanılıyor
ben olsam bu ev alınacaksa eve bundan hiçbir şekilde katkı yapmayacağımı belirtir. ayrıca tapunun eşin değil de kendi üzerime olmasını isterdim yoksa o ev alınamaz

Sizi iyi niyetli bulmuşlar yararlanıyorlar , evlenmeyi düşünen insanlar kendi ayakları üzerinde durabilir en nihayetinde . Evlenen herkes 400 binlik hatta 200 binlik eve mi sahip oluyor çalışıp emek vererek alıyorlar.
Bu kadar yardım fazla çok parası varsa eşinizin birikim yapın ev alın.

200 leri varsa gerisini kredi ceksinler niye siz veriyorsunuz evlenen onlar siz degilsiniz hem kv nin istemediği gelini siz niye isteyip destek oluyorsunuz yarın onlar barışır siz kötü olursunuz hem kv ye hem eltiye çünkü size gerek kalmayacak artık ...esinize anlatın güzelce yok anlamzsa dişinizi gösterin biraz ...ne abiler var eşimin abisi esimden ne koparirsam kar derdinde bu abi ev alma derdinde kardeşine

hala şaşkınım
200 bin ya İKİ YÜZ BİN elalemin kızının gönlü olsun diye harcayacağım yok ya
bir akıllı onlar bu dünyada çakallra bak
Ben asıl çakallığı şurda gördüm, kiraya para vereceğime bankaya öderim ama abimin parasını da hibe ederim. O parayla abim belki bi ev alır ve kira alabilir ama umrumda değil yeter ki ben kira ödemeyeyim.

Vur Semeri sırtına...

Keşke senin esin gibi bir kaynim olaydı ahh ahh nerde bende o şans
konuna gelince açık konuşayım enayilikten başka bir şey değil
aassssllaaa aldırma o evi
ortak ev almak nedir yaa ne kadar iyi yerde olursa olsun sonuçta yaptığınız plana görene kayniniz ne de siz ömür boyu o evde oturamayacaksiniz çünkü o ev satilip para bolusulecek ilerde tabi sorun çıkaran olmazsa
hiç bulasmayin daha iyi bence

Back
X