- 7 Haziran 2013
- 33
- 3
- 28
- Konu Sahibi mavisimmavi
-
insallah ise yarar canim :)
canim b vitamini onemli Allah korusun kansizliga kadar gider yoksa sonuc, doktor kontrolu olmadan ilac alma derim
b12 yi doktor verdiyse devam et guzel istah aciyor :)
en onemlisi ogun atlamamak canim belli saatlerde sabah ogle aksam yemegini kesin yemelisin..
benim de hedefim 55 canim insallah ulasiriz cok ozledim o gunlermi bi ara 52 yi gormustum :)
kollar icin de 2 ser kiloluk agirliklarim var onlarla kollarimi iki yana acmaya calisiyorum, bi de kulotlu corabimi birbirine bagladim, sirt ustu yatip ayaklarima geciriyorum ellerimle kendime dogru cekiyorum :)
evet canım iştah açıyo kiloda aldırıyo ama o zamanda 45den yukarı çıkamadım kii :)
çalışınca bazen unutyrm öğlen yemek yemeyi bile sabhlarıda malum evde kahvaltı yapmaya vaktim kalmıyo anca hazırlanıp çıkıyorum evden iş yernde yapyrm kahvaltımı 50 bile olsam artık razı olucam da olmuyo ki yok tartılıyorum 2 günde bi 45 kilo 600 gr 800 gr fln anca oluyo 1 haftadrda sabit 45 kilo 600 gr morelim bozuluyo iyice kollar için yaptığın hareketleri bende uygulycam inş. bi faydası olur yaa allah boy vermiş birazcıkta kilo verse yaa dengelesek
canim unutmucaksin 3 ogun kesin yiceksin bak o zaman nasil farkedicek :)
haftada bi ayni sartlarda (ac ya da tok ne ise artik) tartilmaya calis...
evet canim boy kadar kilo da istiyoruz :)
arkadaşlar hepimizin ortak sorunu kilo alamamak ve bizi en iyi biz anlarız. öyleyse birbirimize destek olup hedefe birlikte yürüyelimhepimiz buraya daha önce deneyip kilo aldığımız doğal yöntemleri yazalım ama lütfen DOĞAL olsun ki sağlıklı kilocuklar gelsin
ayrıca malum midemiz küçük ve çoğumuz iştahsızız...o yüzden hacmi küçük ama kalorisi yüksek tarifleri burada paylaşıp deneyelim :) biz kızlar kafamıza koyarsak yapamayacağımız şey yoktur haydi kızlar fikir alış verişi başlasınnnn
Gece bebe bisküvisi-süt sabah 2 yumurta diyetini beslenme şeklim olarak seçtim 3 gün önce. Düzenli şeyler pek huyum olmasa da maşallahım var iyi gidiyorum. Öğün atlamamaya çalışıyorum elimden geldiğince, akşam da pilav ya da makarna yiyorum. Midem çok küçülmüştü son zamanlarda onu biraz genişletmek için akşam yemeğinde tıka basa yiyorum. Rahatsız ediyor biraz ama ben dünyaları yerdim, unutmuş olabilir bünyem. Hatırlayacak elbet
1,73 boyum, 47 kiloya kadar düştüm birkaç ay önce. Aşık olmak çarptı sonra da toparlayamadım bir türlü. Ortalama 49'um bu aralar. Normal kilom 52'ydi ama hedefim 55-56'ya ulaşmak. Sizi okudukça moral buluyorum, her gün iki kez açıp baştan sona üstünkörü bakıyorum mesajlara.
Başka bir öneriniz var mı? Ne yapabilirim ekstradan?
1 yemek kaşıgı pekmez 64 calori
4-5 kaşık sallıyorum arada
koskanın pekmezi çok güzel tadı
Güzel mi tadı bana nefretlik geldi resmen pekmez tadından burnumu kapatıp yiyorum peşinden hemen 1 bardak su
canim ictim ben koska nin pekmezini de pekmez her zmaan pekmez
kasiga koy hemen at agzina ustune su ic suyla birlikte yut tadini bile duymuyosun
Ben pekmeze bayılırım da iyisini bulana kadar zorluk çekiyorum. Pekmezi kaşık kaşık, hatta hava soğuksa utanmadan bardak bardak bile içebilirim
Koska'nın tadı nasıl, dut pekmezini soruyorum bu arada üzüm falan çok şekerli oluyor, sevmiyorum
Köy pekmezini ben hazırlardan daha çok seviyorum. Geçen sene annem köye gittiğinde yapmıştı pekmez sevmeyen tüm arkadaşlarımı da bağımlı yapmıştım o ara. Çok daha lezzetli oluyor ev yapımı, kıvamı falan ala :)
2 kaşık sınırı niye ya, yetmez ki 2 kaşık bana :/
Geçen gün hastaydım, bal-nane-limon yapayım dedim. 460 gr balı ertesi sabaha bulamadım. Bitirmişim, hiç güvenmiyorum kendime bu konularda
Pekmezi yapan teyze demişti bana yemeklik değil ilaçlık yaptım demişti ondan 2 kaşık herhalde
Ne güzel pekmez sevmen
Sen git o kadar zaman her gece şekerli şekerli bebe bisküvisi ye, sabahları bıkmadan usanmadan 2 yumurta ye ama tartıda sadece 500 gr fark etsinE ne anladım ben bu işte, bıktım valla hee, genetiğime menetiğime başlicam en son :84: Babam da böyle benim, adam 1980de askerdeyken kaç kiloysa hala aynı, gram oynamamış 70ten. Ben kilo bile alamayacağım bence, boşuna hep bu çabalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?