ORTALAMA TÜP BEBEK FİYATLARI

sevalllla

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2019
19
11
3
30
Arkadaşlar eşimin sperm kalitesi çok düşük ve morfolojisi bozuk. doğal yolla hamile kalmak çok zor. doktor ikinci sperm testini istedi. sonrasındaki sürec belirsiz. tüp bebek yöneteminden bahsetti. hiç bir bilgim yok tüp bebekle alakalı. acaba aşılama yapılabilir mi yoksa direkt tüp bebek mi yapılır hiç birşley bilmiyoruz. ortalama fiyatları nedir tüp bebek tedavisinin bilenler ne olur paylaşsın.

Arkadaşlar eşimin sperm kalitesi çok düşük ve morfolojisi bozuk. doğal yolla hamile kalmak çok zor. doktor ikinci sperm testini istedi. sonrasındaki sürec belirsiz. tüp bebek yöneteminden bahsetti. hiç bir bilgim yok tüp bebekle alakalı. acaba aşılama yapılabilir mi yoksa direkt tüp bebek mi yapılır hiç birşley bilmiyoruz. ortalama fiyatları nedir tüp bebek tedavisinin bilenler ne olur paylaşsın.
Aşılama ile vakit kaybetme birebir aynı durum vardı eşimde. Biz önce aşılama deneyelim dedik. Sonuc hüsran. Kadında sıkıntı varsa aşılama başarılı da zaten bozuk sperm ya da hareket etmeyen sperm nasıl gidip dölleyecek yumurtayı? Direk tüp yaptır. Ben memorial şişlide yaptırdım. Özellikle imsi tekniği istedim. Normal tüp bebekten 400 kat fazla büyütülüp secildi spermler. Böylece şekil bozukluğu yani morf düzgün olmayanlar elemdi. Mikrocip yöntemi spermleri teste sokuyor en hızlıyı alıyor ama bizimkinde bırak hızı yürümeye mecali yoktu spermlerin :D fiyat da şöyle 7800 verdim merkeze 2500 de ilaclara. He ben ayrıca pgt istedim embriyolarıma cünkü sperm bozukluğu riskli. Onlar da tanesi 295 dolar toplam 7700 tutmuştu. İlk denemede sağlıkla oğlumu kucagıma aldım

imsi tekniği nedir? ben hiç birşey bilmiyorum. doktorda ikinci sperm testinden sonra planlama yapacak. çok iyi bir üroloğa göründük. prof dr. zübeyr talat belki başka arkadaşlarda gözükmek ister. bencede haklısın aşılama faydasız gibi haretsiz ve morfoloji bozuk spermler dölleyemez yumurtayı. pgt nedir.? teşekkür ederim bilgilendirme yaptığın için.

Eşinizde sıkıntı varsa aşılama da işe yaramayacaktır bence. Tüp bebek en mantıklısı. Benim de şöyle oldu 7.500 tl doktora, 5.000 tl ilaçlar, 1.000 tl tahliller ve 950 tl de embryo dondurma ücreti için hastaneye ödedik. yani 15.000 i buluyor canım.

Canım öncelikle çok geçmiş olsun.Bende yeni başladım ,450 muayene ,600 rahim filmi için verdim .Yaklaşık 3400 ilaçlar tuttu ,1.Deneme 9.000 TL rahim dinlendirme isterse doktor 1.500,embriyo dondurma 1.900 toplam =16.850 ye geliyor

ilaç fiyatları çok yükselmiş. Allah herkese yardım etsin

Arkadaşlar elimde tup bebekden kalma ilaçlar var,benimki olmadı,belki baska birine şans getiri.ihtiyacı olanlar sadece yazsın lutfen

Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah rabbim kısa zamanda bi evlat nasip eder :dua:
öncelkle sıkıntı stres yapmayın güzel düşününki güzel olsun :KK200: bende öncesnde 2 kez aşılama denedim ama tutma olasılığı düşük olduğundan pekte inanamadım olacağına açıkcası ki nitekim olmadı ama sendede olmayacak diye birşey yok arkadaşm ilk aşılama tedavisinde hamile kaldı
ben fulya bahçecide tedavi gördüm 8100 tüp bebek ücreti 1500 rahim dinlendirme ücreti 1900 embriyo dondurma ücreti ödedim ilaçlarda ortalama 4-5 bin tutmuştur sanırım.

Eşinizde sıkıntı varsa aşılama da işe yaramayacaktır bence. Tüp bebek en mantıklısı. Benim de şöyle oldu 7.500 tl doktora, 5.000 tl ilaçlar, 1.000 tl tahliller ve 950 tl de embryo dondurma ücreti için hastaneye ödedik. yani 15.000 i buluyor canım.
Canım ben şöyle bir soru sorucam belki bilgin vardır.bizim doğal yolla çocuğumuz oluyor ama ben 3 gün önce down sendromu nedeniyle hamileligimi sonlandirdim.suan cok buyuk bi uzuntudeyim.emriyoya genetik test uygulamasi yapiliyormus bu islem icin de tum tup bebek tedavisini uygulamamiz gerekir mi yani ilaç vs.yoksa sadece emriyo ya gen testi mi uygularlar.yani ben istiyorum ki bizim hucrelerimizi alip laboratuvar ortaminda dolleyip en sagliklilarini yerlestirsinler bunun icin fiyat yine 15 bin civari mi tutar

Canım ben şöyle bir soru sorucam belki bilgin vardır.bizim doğal yolla çocuğumuz oluyor ama ben 3 gün önce down sendromu nedeniyle hamileligimi sonlandirdim.suan cok buyuk bi uzuntudeyim.emriyoya genetik test uygulamasi yapiliyormus bu islem icin de tum tup bebek tedavisini uygulamamiz gerekir mi yani ilaç vs.yoksa sadece emriyo ya gen testi mi uygularlar.yani ben istiyorum ki bizim hucrelerimizi alip laboratuvar ortaminda dolleyip en sagliklilarini yerlestirsinler bunun icin fiyat yine 15 bin civari mi tutar
Çok geçmiş olsun öncelikle...…. Benim bildiğim tüp bebek durumunda embriyoya genetik test yapılıyor. Ücretini bilmiyorum ama ayrıca bir masrafı var diye biliyorum..

10 senedir bekliyoruz tup bebek yaptiracagiz imkanimiz yok bana verirmisin ilaçlari allah rizasi için😥

Çok geçmiş olsun öncelikle...…. Benim bildiğim tüp bebek durumunda embriyoya genetik test yapılıyor. Ücretini bilmiyorum ama ayrıca bir masrafı var diye biliyorum..
Genetik ben yaptırdım sonucu bekliyorum ortalama 50 günde çıkıyor ücret vermedim ama ben izmir ege üniversitesinde rmtedavi görüyorum

Genetik ben yaptırdım sonucu bekliyorum ortalama 50 günde çıkıyor ücret vermedim ama ben izmir ege üniversitesinde rmtedavi görüyorum
Özeller alıyorlar diye biliyorum.

şişli memorialde 9250 tl ilaclar hariç ilaçlar 3 ila 5 bin arası tutabilio kişiye göre degişiyor ilgi alaka düzen güzel gecen ay transfer yapılacaktı bana kullandığım ilaclardan dolayı kan degerlerim yüksek cıktı transfer yapmayalım düsük riski olur dediler bidaki ay yapalım dediler test yaptım idarda ve kanda hcg 580 cift cizgiyide gördüm 8 yıllık evliyim bu arada rabbim isteyen dileyen herkesen verir insallah dogal yolla hamile kaldım bu arada

10000 tl ilaç ve tedavi.. dondurma işlemi 2500 toplamda 12500 ödedik..
2. Transfer de dahil toplamda 15000 tl sonuç olumsuz ellerimiz bomboş.. 😭

peki bu tup bebek ucreti icine 2.gun yapilan test 2gude bir yapilan muayneler de dahil mi?? yani 2.gun gidince tum o tup bebek ucretini veriyormuyuz ilaclar ayri onu biliyorum da🤔

Back
X