Aşılama ile vakit kaybetme birebir aynı durum vardı eşimde. Biz önce aşılama deneyelim dedik. Sonuc hüsran. Kadında sıkıntı varsa aşılama başarılı da zaten bozuk sperm ya da hareket etmeyen sperm nasıl gidip dölleyecek yumurtayı? Direk tüp yaptır. Ben memorial şişlide yaptırdım. Özellikle imsi tekniği istedim. Normal tüp bebekten 400 kat fazla büyütülüp secildi spermler. Böylece şekil bozukluğu yani morf düzgün olmayanlar elemdi. Mikrocip yöntemi spermleri teste sokuyor en hızlıyı alıyor ama bizimkinde bırak hızı yürümeye mecali yoktu spermlerinArkadaşlar eşimin sperm kalitesi çok düşük ve morfolojisi bozuk. doğal yolla hamile kalmak çok zor. doktor ikinci sperm testini istedi. sonrasındaki sürec belirsiz. tüp bebek yöneteminden bahsetti. hiç bir bilgim yok tüp bebekle alakalı. acaba aşılama yapılabilir mi yoksa direkt tüp bebek mi yapılır hiç birşley bilmiyoruz. ortalama fiyatları nedir tüp bebek tedavisinin bilenler ne olur paylaşsın.
Eşinizde sıkıntı varsa aşılama da işe yaramayacaktır bence. Tüp bebek en mantıklısı. Benim de şöyle oldu 7.500 tl doktora, 5.000 tl ilaçlar, 1.000 tl tahliller ve 950 tl de embryo dondurma ücreti için hastaneye ödedik. yani 15.000 i buluyor canım.Arkadaşlar eşimin sperm kalitesi çok düşük ve morfolojisi bozuk. doğal yolla hamile kalmak çok zor. doktor ikinci sperm testini istedi. sonrasındaki sürec belirsiz. tüp bebek yöneteminden bahsetti. hiç bir bilgim yok tüp bebekle alakalı. acaba aşılama yapılabilir mi yoksa direkt tüp bebek mi yapılır hiç birşley bilmiyoruz. ortalama fiyatları nedir tüp bebek tedavisinin bilenler ne olur paylaşsın.
Canım öncelikle çok geçmiş olsun.Bende yeni başladım ,450 muayene ,600 rahim filmi için verdim .Yaklaşık 3400 ilaçlar tuttu ,1.Deneme 9.000 TL rahim dinlendirme isterse doktor 1.500,embriyo dondurma 1.900 toplam =16.850 ye geliyorArkadaşlar eşimin sperm kalitesi çok düşük ve morfolojisi bozuk. doğal yolla hamile kalmak çok zor. doktor ikinci sperm testini istedi. sonrasındaki sürec belirsiz. tüp bebek yöneteminden bahsetti. hiç bir bilgim yok tüp bebekle alakalı. acaba aşılama yapılabilir mi yoksa direkt tüp bebek mi yapılır hiç birşley bilmiyoruz. ortalama fiyatları nedir tüp bebek tedavisinin bilenler ne olur paylaşsın.
Ben alabilirim bu ay tedaviye başlayacağımArkadaşlar elimde tup bebekden kalma ilaçlar var,benimki olmadı,belki baska birine şans getiri.ihtiyacı olanlar sadece yazsın lutfen
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah rabbim kısa zamanda bi evlat nasip ederArkadaşlar eşimin sperm kalitesi çok düşük ve morfolojisi bozuk. doğal yolla hamile kalmak çok zor. doktor ikinci sperm testini istedi. sonrasındaki sürec belirsiz. tüp bebek yöneteminden bahsetti. hiç bir bilgim yok tüp bebekle alakalı. acaba aşılama yapılabilir mi yoksa direkt tüp bebek mi yapılır hiç birşley bilmiyoruz. ortalama fiyatları nedir tüp bebek tedavisinin bilenler ne olur paylaşsın.
Canım ben şöyle bir soru sorucam belki bilgin vardır.bizim doğal yolla çocuğumuz oluyor ama ben 3 gün önce down sendromu nedeniyle hamileligimi sonlandirdim.suan cok buyuk bi uzuntudeyim.emriyoya genetik test uygulamasi yapiliyormus bu islem icin de tum tup bebek tedavisini uygulamamiz gerekir mi yani ilaç vs.yoksa sadece emriyo ya gen testi mi uygularlar.yani ben istiyorum ki bizim hucrelerimizi alip laboratuvar ortaminda dolleyip en sagliklilarini yerlestirsinler bunun icin fiyat yine 15 bin civari mi tutarEşinizde sıkıntı varsa aşılama da işe yaramayacaktır bence. Tüp bebek en mantıklısı. Benim de şöyle oldu 7.500 tl doktora, 5.000 tl ilaçlar, 1.000 tl tahliller ve 950 tl de embryo dondurma ücreti için hastaneye ödedik. yani 15.000 i buluyor canım.
Çok geçmiş olsun öncelikle...…. Benim bildiğim tüp bebek durumunda embriyoya genetik test yapılıyor. Ücretini bilmiyorum ama ayrıca bir masrafı var diye biliyorum..Canım ben şöyle bir soru sorucam belki bilgin vardır.bizim doğal yolla çocuğumuz oluyor ama ben 3 gün önce down sendromu nedeniyle hamileligimi sonlandirdim.suan cok buyuk bi uzuntudeyim.emriyoya genetik test uygulamasi yapiliyormus bu islem icin de tum tup bebek tedavisini uygulamamiz gerekir mi yani ilaç vs.yoksa sadece emriyo ya gen testi mi uygularlar.yani ben istiyorum ki bizim hucrelerimizi alip laboratuvar ortaminda dolleyip en sagliklilarini yerlestirsinler bunun icin fiyat yine 15 bin civari mi tutar
Genetik ben yaptırdım sonucu bekliyorum ortalama 50 günde çıkıyor ücret vermedim ama ben izmir ege üniversitesinde rmtedavi görüyorumÇok geçmiş olsun öncelikle...…. Benim bildiğim tüp bebek durumunda embriyoya genetik test yapılıyor. Ücretini bilmiyorum ama ayrıca bir masrafı var diye biliyorum..
Özeller alıyorlar diye biliyorum.Genetik ben yaptırdım sonucu bekliyorum ortalama 50 günde çıkıyor ücret vermedim ama ben izmir ege üniversitesinde rmtedavi görüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?