- 11 Mart 2011
- 1.432
- 262
- 363
- Konu Sahibi huzurgerek
-
Başın sagolsun gülüm ya allah bidaha yaşatmasın abini mekanı cennet olsunhıc boyle dusunmeyın..dogunun en ucra kosesınde bır sey olmadı dort yıl...sevındık sevıncten olduk..Bugune dek hıcbır sehıt vermemıs bır yerde tek kursunla sehıt oldu benım abim..
Ecelin nerde oldugu bunlarla baglantılı degıl ıcınızı ferah tutun..mekanlar yalan bu dunyada..ecel geldiğinde herşey bahane
benim de bir yakınım orada asker, ama ne zaman konussam espriler havada ucusuyor... ben ki mizah anlayısı sıfır denilecek duzeyde gorulurum ; )
ve sizin kadar kafama takmıyorum,
cunku bunun bana veya ona kazandıracagı bir sey yok... dusun dusun aynı yerde don dolas dur.
siz ne kadar endiseliyseniz ailesi iki kat merak ediyordur... onlar ne yapsın?
hayatın normal akısına devam edin, kendinizce yapmanız gerketigini dusundugunuz seylere özen gosterin, gerisi zaman ve şans faktoru maalesef.
amin..Başın sagolsun gülüm ya allah bidaha yaşatmasın abini mekanı cennet olsun
Hiç bilmşyorum ki, bakalım ne olacak...
Bir umudumuz bedelli idi ama bir haftada o da hayal oldu.
Vatan sağolsun denmiyor aynen öyle bir durum değil çünkü...
İnsanın içi rahat etmiyor ama umarım ama sağ salim bitirir askerliğini...
Allah yardımcısı olsun inş. ortalık fena halde pislik götürüyor ve benimde nişanlım kasımda asker olucakKızlar sevgilim d.bakır'da asker oralar iyice karıştı çok korkuyorum
Allah yardımcısı olsun inş. ortalık fena halde pislik götürüyor ve benimde nişanlım kasımda asker olucak
Başınız sağolsun , Allah herkesin yanında olsunhıc boyle dusunmeyın..dogunun en ucra kosesınde bır sey olmadı dort yıl...sevındık sevıncten olduk..Bugune dek hıcbır sehıt vermemıs bır yerde tek kursunla sehıt oldu benım abim..
Ecelin nerde oldugu bunlarla baglantılı degıl ıcınızı ferah tutun..mekanlar yalan bu dunyada..ecel geldiğinde herşey bahane
Daha belli olmadı bu ay içerisinde belli olucakmış ama herkes er olarak yaparsın diyorlar, aminn hepimiz için........Kısa dönem mi canım ?
Allah hayırlısıyla gidip gelmesini nasip etsin..
başınız sağolsun.Dün Bingöl'de akrabamız sehit oldu
Dün Bingöl'de akrabamız sehit oldu
hıc boyle dusunmeyın..dogunun en ucra kosesınde bır sey olmadı dort yıl...sevındık sevıncten olduk..Bugune dek hıcbır sehıt vermemıs bır yerde tek kursunla sehıt oldu benım abim..
neyin nerde nasıl ne zaman olacagı hic belli olmaz...Sanırım o şok halini hala üstümden atamadım.
Düşünmemeye çalışıyorum ama bir şekilde aklıma geliyor kitap okuyorum işyerin de zaman geçiyor zaten.
Ama daha 59 günlük asker belki yarılasak alışabilirim.
Dün Bingöl'de akrabamız sehit oldu
hıc boyle dusunmeyın..dogunun en ucra kosesınde bır sey olmadı dort yıl...sevındık sevıncten olduk..Bugune dek hıcbır sehıt vermemıs bır yerde tek kursunla sehıt oldu benım abim..
konuyu siyasallastırmamak icin özen gosteriyorum ama "rahatlık" adı altında birilerinin "ölümünü" istemek bana pek dogru gelmiyor...Şu provokatörler bi ölsede hepimiz rahatlasak yahu... kardeşi kardeşe düşürüyorlar ya...
neyin nerde nasıl ne zaman olacagı hic belli olmaz...
orası icin endiselenirsiniz bir bakmıssınız hic ummadıgnız seyler olmus...
ya da orada gorev yapan bek cok memur var... hatta onların durumu daha tehlikeli de olabilir.
o yuzden bazı sorunlar varsa bunun hepimizi kapsadıgı bilinciyle bakarsanız belki onun icin endiselenmeyi bir nebze normallestirmeye baslarsınız...
biliyorum zor ama yapabileceginiz birsey yok şu an,
en azından ona hicbir sekilde yansıtmayacagınız sekilde olmalısınız...
sorunların gobeginde olmasının yanısıra sosyallikten de uzak ve tek dertlesebilecegi kisi sizsiniz...
size belli etmemek icin daha cok ozen gostermeye calısırken hepten arada kalacak, sesinizden bile anlayıp uzulecek.
buna izin ermemek icin daha iyi olmaya calısın ; )
ankara düşsün türkiye düşsün diyen insanlar evet ölsünnnn.sabah bi haber spikeri ni dinledim.madem ayaklanıyorsunuz otobüs paranız benden 4-5 tne kiralarım gidin kobaniye orada direnin burada ülkeyi niye karıştırıyorsunuz dedi.adam haklı ülkeyi karıştıranlar ölsünler....konuyu siyasallastırmamak icin özen gosteriyorum ama "rahatlık" adı altında birilerinin "ölümünü" istemek bana pek dogru gelmiyor...
kızdıgımız insanlarla aramızdaki dusunce farkı taraflasma veya kavramlardan ibaret olmasa ne guzel olur...
Allah sabır versin canım diyarbakır'a ne hacet batıda bile her yer savaş alanı, adanayı haberlerden görmüşsündür , biz de tedirginizKızlar sevgilim d.bakır'da asker oralar iyice karıştı çok korkuyorum
Valla ben insanları çok severim aslında. Ancak haberlerde gördüğüm maskeli adamlar bir silahla gelior iki ateş açıor millet galeyana gelior o da aradan sıvışıp gidiyor. Evine gidip oturuyor sonra...Yani bu insanlar için başka birşey dileyemiyorum. Neyse bende özellikle karışmak istemiyorum ama dayanamadım:-Dkonuyu siyasallastırmamak icin özen gosteriyorum ama "rahatlık" adı altında birilerinin "ölümünü" istemek bana pek dogru gelmiyor...
kızdıgımız insanlarla aramızdaki dusunce farkı taraflasma veya kavramlardan ibaret olmasa ne guzel olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?