Ortalık karıştı

Başın sagolsun gülüm ya allah bidaha yaşatmasın abini mekanı cennet olsun

Sanırım o şok halini hala üstümden atamadım.
Düşünmemeye çalışıyorum ama bir şekilde aklıma geliyor kitap okuyorum işyerin de zaman geçiyor zaten.
Ama daha 59 günlük asker belki yarılasak alışabilirim.

İnşallah canım evliyken askere yollamak ta ayrı zor olsa gerek.
Allah hepimize ayrı ayrı sabır versin.

Başınız sağolsun , Allah herkesin yanında olsun

Hepimiz diken üstündeyiz bu vatanın evlatları için, yalnız değilsin
Tüm şehitlerimizin mekanı cennet olsun, Allah ailelerine sabır versin...
kötü düşünme bol bol dua edelim daha fazla şehit vermemek için... Allah kanı bozukları ülkemizden tez zamanda defetsin inşallah

Dün Bingöl'de akrabamız sehit oldu

Başınız sağolsun...

neyin nerde nasıl ne zaman olacagı hic belli olmaz...
orası icin endiselenirsiniz bir bakmıssınız hic ummadıgnız seyler olmus...
ya da orada gorev yapan pek cok memur var... hatta onların durumu daha tehlikeli de olabilir.
o yuzden bazı sorunlar varsa bunun hepimizi kapsadıgı bilinciyle bakarsanız belki onun icin endiselenmeyi bir nebze normallestirmeye baslarsınız...
biliyorum zor ama yapabileceginiz birsey yok şu an,
en azından ona hicbir sekilde yansıtmayacagınız sekilde olmalısınız...
sorunların gobeginde olmasının yanısıra sosyallikten de uzak ve tek dertlesebilecegi kisi sizsiniz...
size belli etmemek icin daha cok ozen gostermeye calısırken hepten arada kalacak, sesinizden bile anlayıp uzulecek.
buna izin vermemek icin daha iyi olmaya calısın ; )

Son düzenleme:
Şu provokatörler bi ölsede hepimiz rahatlasak yahu... kardeşi kardeşe düşürüyorlar ya...

Dün Bingöl'de akrabamız sehit oldu

basınız sagolsun, sabır dilerim...

Şu provokatörler bi ölsede hepimiz rahatlasak yahu... kardeşi kardeşe düşürüyorlar ya...
konuyu siyasallastırmamak icin özen gosteriyorum ama "rahatlık" adı altında birilerinin "ölümünü" istemek bana pek dogru gelmiyor...
kızdıgımız insanlarla aramızdaki dusunce farkı taraflasma veya kavramlardan ibaret olmasa ne guzel olur...

benim de sevdiğim bi abimi göndermişler diyarbakıra.polis kendisi konuştuk cok karışıkmış oralar.az öncede kuzenimle konuştuk oda ağrıda polis çok kötüymüş oralarad hepsi allaha emanet

Çok teşekkür ederim genel de arkadaşlarıma verdiğim tavsiyeler di bunlar.
İnsanın en yakını gidince bir afallıyor acemi birliğin de böyle değildim.
Dediğiniz gibi kime ne zaman nerede ne olacağı hiç belli olmaz, onun için korkarken belki bana birşeyler olur Allah bilir orasını.
Yazın çok içten geldi teşekkür ederim. Ben mutlu olayım ki oda olsun değil mi

ankara düşsün türkiye düşsün diyen insanlar evet ölsünnnn.sabah bi haber spikeri ni dinledim.madem ayaklanıyorsunuz otobüs paranız benden 4-5 tne kiralarım gidin kobaniye orada direnin burada ülkeyi niye karıştırıyorsunuz dedi.adam haklı ülkeyi karıştıranlar ölsünler....

Valla ben insanları çok severim aslında. Ancak haberlerde gördüğüm maskeli adamlar bir silahla gelior iki ateş açıor millet galeyana gelior o da aradan sıvışıp gidiyor. Evine gidip oturuyor sonra...Yani bu insanlar için başka birşey dileyemiyorum. Neyse bende özellikle karışmak istemiyorum ama dayanamadım:-D

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…