- 20 Ağustos 2014
- 1.489
- 1.162
- 168
- Konu Sahibi huzurgerek
-
Dün Bingöl'de akrabamız sehit olduKızlar sevgilim d.bakır'da asker oralar iyice karıştı çok korkuyorum
hıc boyle dusunmeyın..dogunun en ucra kosesınde bır sey olmadı dort yıl...sevındık sevıncten olduk..Bugune dek hıcbır sehıt vermemıs bır yerde tek kursunla sehıt oldu benım abim..Kızlar sevgilim d.bakır'da asker oralar iyice karıştı çok korkuyorum
Dün Bingöl'de akrabamız sehit oldu
hıc boyle dusunmeyın..dogunun en ucra kosesınde bır sey olmadı dort yıl...sevındık sevıncten olduk..Bugune dek hıcbır sehıt vermemıs bır yerde tek kursunla sehıt oldu benım abim..
Ecelin nerde oldugu bunlarla baglantılı degıl ıcınızı ferah tutun..mekanlar yalan bu dunyada..ecel geldiğinde herşey bahane
Başınız sağolsunDün Bingöl'de akrabamız sehit oldu
korkmanızı anlıyorum ancak orada sizin nisanlınız olmasa da baska biri elbet olacak degil mi?
siz ona olabildiginde korktugunuzu belli etmemeye calısın ki sizden destek alsın,
bir de konustugunda sizin endiselerinizi gecirmeye calısırken daha cok bunalır...
vatan sagolsunEvet çok haklısınız ama insan kendine engel olamıyor kuruntu yapiyor işte, ecel gelince herşey bahane..
Başınız sağolsun.
Başınız sağolsun.hıc boyle dusunmeyın..dogunun en ucra kosesınde bır sey olmadı dort yıl...sevındık sevıncten olduk..Bugune dek hıcbır sehıt vermemıs bır yerde tek kursunla sehıt oldu benım abim..
Ecelin nerde oldugu bunlarla baglantılı degıl ıcınızı ferah tutun..mekanlar yalan bu dunyada..ecel geldiğinde herşey bahane
tskr ederım vatan sagolsunBaşınız sağolsun.
Benimki de askere gidecek bu ay sonunda...
Bundan on sene önceki aklım olsa gururla gönderirdim ama 10 senede fikirlerim çok değişti.
Hiç bilmşyorum ki, bakalım ne olacak...Aynen öyle şimdi maalesef vatan sağolsun diyemiyorum. Neyse bu konulara da girip konumu kapattırmak istemiyorum açıkcası.
Bakalım 2 tane sevk almış gelecek yakın zaman da umarım geri gitmez tek duam bu.
Sizin ki kısa dönem mi?
benim de bir yakınım orada asker, ama ne zaman konussam espriler havada ucusuyor... ben ki mizah anlayısı sıfır denilecek duzeyde gorulurum ; )Tabiki de ona sürekli moral vermeye çalışıyorum. Ama içim kan ağlıyor.
Başınız sağ olsun.Dün Bingöl'de akrabamız sehit oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?