Ortalık karıştı

Bingöl dede 2 polis e silahlı saldırı oldu ikisi de şehit. . Maalesef. . Durmuyor bi türlü. .
Allah görüyor herseyi..

Haberlere bakamıyorum artık korkumdan dertleri ne bu kadar bu insanların

Kızlar sevgilim d.bakır'da asker oralar iyice karıştı çok korkuyorum
hıc boyle dusunmeyın..dogunun en ucra kosesınde bır sey olmadı dort yıl...sevındık sevıncten olduk..Bugune dek hıcbır sehıt vermemıs bır yerde tek kursunla sehıt oldu benım abim..
Ecelin nerde oldugu bunlarla baglantılı degıl ıcınızı ferah tutun..mekanlar yalan bu dunyada..ecel geldiğinde herşey bahane

korkmanızı anlıyorum ancak orada sizin nisanlınız olmasa da baska biri elbet olacak degil mi?
siz ona olabildigince korktugunuzu belli etmemeye calısın ki sizden destek alsın,
bir de konustugunda sizin endiselerinizi gecirmeye calısırken daha cok bunalır...

Evet çok haklısınız ama insan kendine engel olamıyor kuruntu yapiyor işte, ecel gelince herşey bahane..
Başınız sağolsun.

Tabiki de ona sürekli moral vermeye çalışıyorum. Ama içim kan ağlıyor.

Başınız sağolsun.

Benimki de askere gidecek bu ay sonunda...
Bundan on sene önceki aklım olsa gururla gönderirdim ama 10 senede fikirlerim çok değişti.

Aynen öyle şimdi maalesef vatan sağolsun diyemiyorum. Neyse bu konulara da girip konumu kapattırmak istemiyorum açıkcası.
Bakalım 2 tane sevk almış gelecek yakın zaman da umarım geri gitmez tek duam bu.
Sizin ki kısa dönem mi?

Hiç bilmşyorum ki, bakalım ne olacak...
Bir umudumuz bedelli idi ama bir haftada o da hayal oldu.
Vatan sağolsun denmiyor aynen öyle bir durum değil çünkü...
İnsanın içi rahat etmiyor ama umarım ama sağ salim bitirir askerliğini...

Tabiki de ona sürekli moral vermeye çalışıyorum. Ama içim kan ağlıyor.
benim de bir yakınım orada asker, ama ne zaman konussam espriler havada ucusuyor... ben ki mizah anlayısı sıfır denilecek duzeyde gorulurum ; )
ve sizin kadar kafama takmıyorum,
cunku bunun bana veya ona kazandıracagı bir sey yok... dusun dusun aynı yerde don dolas dur.
siz ne kadar endiseliyseniz ailesi iki kat merak ediyordur... onlar ne yapsın?
hayatın normal akısına devam edin, kendinizce yapmanız gerketigini dusundugunuz seylere özen gosterin, gerisi zaman ve şans faktoru maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…