Ortalık karıştı

sizin ne dusundugunuz ile ilgilenmiyorum,
öfkeyle dusunulmeden yazıldıgını dusundugum icin ölüme dair bir yorum gorunce neyi dogru bulup bulmadıgımı soyledim,
ben hic bir cenazeden memnuniyet duyacak bir insan degilim,
aramızdaki fark bu ise bununla da gurur duyarım.

canım ben de o olayların olduğu yerlerden birinde yaşıyorum. asker değilim ama nerde ne olacağı belli olmaz arkadaşların dediği gibi. kör kurşuna gitme ihtimalimiz çok yüksekti. eylemlerin ilk günü şehrin resmini çektiğimde sanki yanıyordu şehir.
gerçekten nerede ne olacağı belli değil çok genel bir anlam..

Dün haberlerde vardı bir kadın bağırıyordu esnafftan ne istiyorsunuz gidin kobanide savaşın yiyorsa diyordu. Ama provokatörler yapıor bacım ne kobanisi burda bile meydanlarda sadece kızıstırıp kaçıyorlar. Ahh bi sakin olmayı öğrensek. Hastaneye giden hamile kadının arabasını taşlayıp 8aylık bebeğin katili olmazdık ama...

Kızlar sevgilim d.bakır'da asker oralar iyice karıştı çok korkuyorum
Rabbim yardımcınız olsun inşallah bu karışıklık bir an önce sona erer herkes rahata kavuşur Allahım tüm askerlerimizi korusun günahsız insanlarımızı korusun
Dün Bingöl'de akrabamız sehit oldu

Başınız sağolsun Rabbim göstermesin başka bir acı sizlere sabırlar versin inşallah.

askerime polisime kurşun sıkıp devlet malına zarar verenleri elime verseler bir kurşun lda kafasına ben sıkarım.bununlada fark yaratacaksam bende bununla gurur duyarım.onlar cenaze bile değiller benim nazarımda leş sürüleri

Ben de cok korkuyorum. 2 gundur egitime basladilar. askerin sokaga cikmasi gerekirse diye egitim veriyolarmis..

öfkenizi siyaset bölümünde tatmin etmeye calıssaydınız da
asker yolu gozleyen konu sahibine biraz moral vermeye calıssaydınız keske...
yazdıgınız cumle icin yorum dahi yapmayacagım.

cunku sınırın otesinde savasın ulkedeki yansıması birkac gundur olan olaylarla sınırlı olmadıgının farkındayım, acaba bu vatanperverlignizi ısıd (yandasları) tarafından öldürülen askerler icin de gosterdiniz mi...? ana akım medya ne derece haber yaptı? ustelik kim tarafından vuruldukları gayet acıkken sadece terör örgütü olarak gecistirilerek anıldı o grup. bazı olayların tek sorumlusu yoktur, geliyorum der ve gelir. sonuc ölenlere olur ve ailelerine olur.

benim sevdiğimde şimdi ağrıda 1 saat önce konuştuk ve halen yemek yememiş.çok sevdiğim bi abim diyarbakırda karısı kızı burada.konu sahibi ile aynı duyguları paylaşıyoruz.ben siyaset yapmıyorum nerede yorum yapacağım beni ilgilendirir

Allah rahmet eylesin

Eşimin ailesi de Batman'da. Okullar bile tatil sokağa çıkma yasağı vardı.
Eltimin dediğine göre bugün ortalık bayağı durulmuş.
Ecel gelmeden kimseye bir şey olmaz.

Eğer ecel gelmişse yeri bahane konu sahibi , eğer ki vadesinin yettiği dönemse Rabbim şehitliği nasip ederde hiç ölmez sevgiliniz inşallah,o ne güzel makamdır keşke nail olabilsek...sevgiliniz vatan mudafasında peygamber ocağındadır kabartın koltuklarınızı ,tutturun içinizden bir dua onun için fısıldayın fezaya..Allah sağ salimce birleştirsin sizi.(Polis eşiyim Asker kızıyım bu ocağın kıymetini bilmek lazım)

aynen bunu yazıcaktım gerı sıldım yanlıs anlasılacagını dusunerek..agzınıza saglık

Konu Sahibi hic üzülme
Korkak insanlar bunlar ancak ortalığı karıştırıp günahın masum insanlara güçleri yeter bunların
Allah askerimızı polisimızı korusun
Allah bunların eline düşürmesin kimseyi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…