- Konu Sahibi huzurgerek
-
ankara düşsün türkiye düşsün diyen insanlar evet ölsünnnn.sabah bi haber spikeri ni dinledim.madem ayaklanıyorsunuz otobüs paranız benden 4-5 tne kiralarım gidin kobaniye orada direnin burada ülkeyi niye karıştırıyorsunuz dedi.adam haklı ülkeyi karıştıranlar ölsünler....
Çok üzüldüm Allah sizlere de sabır versin başınız sağolsunDün Bingöl'de akrabamız sehit oldu
Dün haberlerde vardı bir kadın bağırıyordu esnafftan ne istiyorsunuz gidin kobanide savaşın yiyorsa diyordu. Ama provokatörler yapıor bacım ne kobanisi burda bile meydanlarda sadece kızıstırıp kaçıyorlar. Ahh bi sakin olmayı öğrensek. Hastaneye giden hamile kadının arabasını taşlayıp 8aylık bebeğin katili olmazdık ama...ankara düşsün türkiye düşsün diyen insanlar evet ölsünnnn.sabah bi haber spikeri ni dinledim.madem ayaklanıyorsunuz otobüs paranız benden 4-5 tne kiralarım gidin kobaniye orada direnin burada ülkeyi niye karıştırıyorsunuz dedi.adam haklı ülkeyi karıştıranlar ölsünler....
Rabbim yardımcınız olsun inşallah bu karışıklık bir an önce sona erer herkes rahata kavuşur Allahım tüm askerlerimizi korusun günahsız insanlarımızı korusunKızlar sevgilim d.bakır'da asker oralar iyice karıştı çok korkuyorum
Dün Bingöl'de akrabamız sehit oldu
hıc boyle dusunmeyın..dogunun en ucra kosesınde bır sey olmadı dort yıl...sevındık sevıncten olduk..Bugune dek hıcbır sehıt vermemıs bır yerde tek kursunla sehıt oldu benım abim..
Ecelin nerde oldugu bunlarla baglantılı degıl ıcınızı ferah tutun..mekanlar yalan bu dunyada..ecel geldiğinde herşey bahane
askerime polisime kurşun sıkıp devlet malına zarar verenleri elime verseler bir kurşun lda kafasına ben sıkarım.bununlada fark yaratacaksam bende bununla gurur duyarım.onlar cenaze bile değiller benim nazarımda leş sürülerisizin ne dusundugunuz ile ilgilenmiyorum,
öfkeyle dusunulmeden yazıldıgını dusundugum icin ölüme dair bir yorum gorunce neyi dogru bulup bulmadıgımı soyledim,
ben hic bir cenazeden memnuniyet duyacak bir insan degilim,
aramızdaki fark bu ise bununla da gurur duyarım.
öfkenizi siyaset bölümünde tatmin etmeye calıssaydınız daaskerime polisime kurşun sıkıp devlet malına zarar verenleri elime verseler bir kurşun lda kafasına ben sıkarım.bununlada fark yaratacaksam bende bununla gurur duyarım.onlar cenaze bile değiller benim nazarımda leş sürüleri
Allah rahmet eylesinhıc boyle dusunmeyın..dogunun en ucra kosesınde bır sey olmadı dort yıl...sevındık sevıncten olduk..Bugune dek hıcbır sehıt vermemıs bır yerde tek kursunla sehıt oldu benım abim..
Ecelin nerde oldugu bunlarla baglantılı degıl ıcınızı ferah tutun..mekanlar yalan bu dunyada..ecel geldiğinde herşey bahane
güzel konu açmışsın ama bende kapalırKızlar sevgilim d.bakır'da asker oralar iyice karıştı çok korkuyorum
siz bol bol okuyun dua edin.allaha emanet edin.hiç bir şey olmaz allahın izniyle.allah hainlare fırsat vermesinKızlar sevgilim d.bakır'da asker oralar iyice karıştı çok korkuyorum
bi düzenleme yapsan mesajına Allah rızası içinsiz bol bok okuyun dua edin.allaha emanet edin.hiç bir şey olmaz allahın izniyle.allah hainlare fırsat vermesin
pardon özür dilerim düzelttimbi düzenleme yapsan mesajına Allah rızası için
aynen bunu yazıcaktım gerı sıldım yanlıs anlasılacagını dusunerek..agzınıza saglıkEğer ecel gelmişse yeri bahane konu sahibi , eğer ki vadesinin yettiği dönemse Rabbim şehitliği nasip ederde hiç ölmez sevgiliniz inşallah,o ne güzel makamdır keşke nail olabilsek...sevgiliniz vatan mudafasında peygamber ocağındadır kabartın koltuklarınızı ,tutturun içinizden bir dua onun için fısıldayın fezaya..Allah sağ salimce birleştirsin sizi.(Polis eşiyim Asker kızıyım bu ocağın kıymetini bilmek lazım)
anlayana ne güzel mesaj yanlış anlayıp ortalığı velveleye vermeseler bari korktum bak şimdiaynen bunu yazıcaktım gerı sıldım yanlıs anlasılacagını dusunerek..agzınıza saglık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?