- 22 Eylül 2017
- 2.605
- 2.746
- 133
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Konunun ne olduğunu anlamak için bir kaç sayfa yorum okumam gerekti. Arkadaş da anlamamak da hakkı.O zamandan beri sigara içiyor bunu anlamak bu kadar zor mu cidden?
Ama senin bu kadar kindar,çözümsüz ve hoşgörüsüz olmana engel olamamışlar değil mi,aile de bir yere kadar demekki,güçlerinin yetmediği şeyler de oluyor işteBenim babam sigara içiyordu benimde hevesim vardı ailem kızdı engel oldu ve unuttum gitti bunu yaşayan benim başka bir örneğe gerek yok.
İnanın o kadına bile birşey demedim sırf yanında sevdiğim saydığım insanlar var diyezaten eşine söyleme birşey olduğu zaman kendin direk hallet.. dırdır ederek eşinin gözünden daha çok düşersin bende yşaadım benzer şeyler..
hayır tabiki seni küçük düşürmeye çalışıyorlar ise ağzının payını vermelisin..
kimseye kendini ezdirme zaten eşine dahi..
ama mevzu bu değil mevzu herşeyi senin sorun sıkıntı yapman ve kafana takman
Kira versek zaten çalışmama gibi bir lüksü olmazdı ki bununda rahatlığını yaşıyor.
Benim bu hislerim sadece eşimin annesi babası ve kardeşine karşı onlardan başka şükür kimseyle sorunum yok onlar beni kırdılar defalarca ben sustum sonuç buAma senin bu kadar kindar,çözümsüz ve hoşgörüsüz olmana engel olamamışlar değil mi,aile de bir yere kadar demekki,güçlerinin yetmediği şeyler de oluyor işte
O zaman ortada tek suçlu var konu sahibi o da sizin kendi öz aileniz.Yuh! Aileniz sizi elin adamına acıyıp mı evlendirdi?
O nasıl aile allah aşkına. Sizden kurtulmaya çalışmışlar bence.
Banane el alemin oğlundan. Ben kendi kızımı düşünürüm.
Evladına ilk ve tek veren onlar değildi bunu ben talep etmedim Konularım ortada bu evin delisi değilim.Heh, ev verdiler diye de suçlu oldular.
Evladına ilk ve tek veren onlar değildi bunu ben talep etmedim Konularım ortada bu evin delisi değilim.
Ben ailem biliyorum kim ne derse desin umrumda değil.O zaman ortada tek suçlu var konu sahibi o da sizin kendi öz aileniz.banabenigeriver
Benim babam sigara içiyordu benimde hevesim vardı ailem kızdı engel oldu ve unuttum gitti bunu yaşayan benim başka bir örneğe gerek yok.
Kendide merhamet etti ama,kv ağlayarak yalvarmış,benim oğlumu kimse beğenip almadı,bekar mı kalsın vs,o da yazık demiş evlenmişYuh! Aileniz sizi elin adamına acıyıp mı evlendirdi?
O nasıl aile allah aşkına. Sizden kurtulmaya çalışmışlar bence.
Banane el alemin oğlundan. Ben kendi kızımı düşünürüm.
İşte senin de dediğin gibi sigarayı bırakmak istemeyen birine yapacak birşey yok!Sigarayı bırakmak istemeyen birine ne yapabilirim?
Doğru düzgün eşya aldılar mesela hırgür çıkarmadılar düğüne gelenlere surat asmadılar annem kızım beni unuttu arıyor demedi abime gecenin bir yarısı abim onu teselli etmedi bizi ayırmaya çalışmadılar hep anlayışlı oldular eşimi el üstünde tuttular daha sayayım mı?Sizinkiler ne verdiler çok merak ettim.
Kimsenin kimseden korktuğu yokKendide merhamet etti ama,kv ağlayarak yalvarmış,benim oğlumu kimse beğenip almadı,bekar mı kalsın vs,o da yazık demiş evlenmişeşte şimdi korkuyor ki bırakır ben diye,ondan sineye çekiyor sanırım
Doğru düzgün eşya aldılar mesela hırgür çıkarmadılar düğüne gelenlere surat asmadılar annem kızım beni unuttu arıyor demedi abime gecenin bir yarısı abim onu teselli etmedi bizi ayırmaya çalışmadılar hep anlayışlı oldular eşimi el üstünde tuttular daha sayayım mı?
Hayır bilmiyorsun seni bilerek veya bilmeyerek ateşe atmışlar benim gözümde şu an tek ve gerçek suçlu ailen.Ben ailem biliyorum kim ne derse desin umrumda değil.
Hayır bilmiyorsun seni bilerek veya bilmeyerek ateşe atmışlar benim gözümde şu an tek ve gerçek suçlu ailen.Ben ailem biliyorum kim ne derse desin umrumda değil.
:) Saymayın ben aldım cevabımı.
Bu devirde ev hediye etmeyi de küçümseyip karşısına "Surat asmadılar" argümanını çıkarabiliyorsanız zaten ne diyebilirim? Bir de surat assalardı.
Maaşı iki senede arttı tabi çoğuda gitmedi abartılı olur tütün içtiği dönemlerde oldu ama işten çıkmasını fırsat bilip bunu yapacağını hiç düşünmemiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?