- 1 Aralık 2011
- 3.603
- 5.565
- 358
- 36
Arkadaşlar merhaba. 13 haftalık hamileyim. Şu an için kv evinde yaşıyoruz. İşimizde fırsat oldu geçici diyerek memleketimize geldik. Kalıcı olmayı daha kesinlestiremedigimiz için şimdilik kv evindeyiz. Annemin evi hem küçük hem de eşi çok problemli diye orda kalamiyoruz. Anlatacaklarimdan sonra ya dönün ya evi getirin diceksiniz biliyorum ama şu an için ikiside imkansız. Gelelim derdime. Eşimin ailesi ve kendi ailem arasında uçurum kadar fark var. Kv tam bir başak burcu temizlik hastası ve daha da fenası düşünceli olmaya çok önem veriyor. Benim taraf ise tam tersi. Temizliğe nerdeyse hiç önem vermezler hatta pisler. Düşünceli hiç degiller. Bugün mesela kuzenimden kalan tüm bebeklik kıyafetleri annemdeydi bakalım diye kv evine getirdim. Giycekleri yıkanır diye bide daha çok var diye annem yikamamis hiç birini. Hem kv hem eşim demediklerini bırakmadılar. Rutubet kokusu uzaktan duyuluyor,insan onları öyle çöp gibi mı yollar,insan elinde de olsa bi sudan gecirir,biz olsak böyle mi yollariz,ne biçim insanlar anlamadiklar havada uçuştu. Annem muhtemelen zaten herşey orda yikancak diye düşündü bende bıdı bıdı yapacaklarını düşünemedim. Üstüne eşim annenden çıkarken niye aramadın bişey lazım mı diye sormadin,oraya gidiyon onlara benziyon tuhaflasiyon,gitmezsin böyle olcaksa diye baya söylendi. Zaten hormonların oynamaya başladığı donemdeyim. Özünde de malesef ki aşırı sulu göz bi insanim. Kendimi tuvalete zor attım 5 dk ağladım. Ben hariç herkes haklı. Birine sorsan öbürü tuhaf diğeri için o tuhaf asla ortasını yaşayamıyorum. 2 tarafa da hak verdiğim çok nokta oluyor ama arada kalmaktan aşırı bunaldım. He diyip geçmek çok zor ne yapicam ben