Hayır tutamazsin canım.Yaklaşık 5 gün önce regli oldum sahurdan önce banyo yaptım gusül aldım lavaboya gittiğimde iç çamaşırım koyu renk olduğundan leke göremedim peçetede koyu kahverengi leke vardı sonuç olarak oruç tutabilir miyim kızlar
Duzenli adet suren var mi ona göre hareket etmelisin.Yaklaşık 5 gün önce regli oldum sahurdan önce banyo yaptım gusül aldım lavaboya gittiğimde iç çamaşırım koyu renk olduğundan leke göremedim peçetede koyu kahverengi leke vardı sonuç olarak oruç tutabilir miyim kızlar
Bitmediyse hala temiz sayilmazsin gusul alman gerekirYAA ben tutmayı çok istiyordum annem bir namaz süresince bekle falan dedi öyle bir şey var mı
Sumuk kivaminda akinti gelene kadar bekle olmadi 7. Gun gusul alNormalde 5-7 gün sürüyor
Niyetin önemli canim bol bol dua et sen deSağolun kızlar ama üzüldüm yaa
Annenin dedigi 'ozur' durumu.. Ama hanefi mezhebine gore 10 gunden sonrasinda gelen adet veya benzeri akintilar ozurdur.. Hep 5 gun mu oluyorsun? Tamamen beyaza dönüyor mu 5 gunden sonra?YAA ben tutmayı çok istiyordum annem bir namaz süresince bekle falan dedi öyle bir şey var mı
Cnm akıntının tamamen beyaz olması gerekiyorNormalde 5-7 gün sürüyor
Leke gusulden sonra bır kere geldıyse gusul gerekmez oruc tutulur ama 2.kez gelırse gusul gerekır oruc tutulmazAnnenin dedigi 'ozur' durumu.. Ama hanefi mezhebine gore 10 gunden sonrasinda gelen adet veya benzeri akintilar ozurdur.. Hep 5 gun mu oluyorsun? Tamamen beyaza dönüyor mu 5 gunden sonra?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?