Oruç tutmak ile ilgili

Merhaba
Ben oruç tutuyorum sevgilim tutmuyor bana diyorki arada sende tutma görüşelim.Bende hepsini tutmak istiyorum dedim takmış küstü şimdi.Arasam mi bilemedim keyfi bozmak istemiyorum.

35 yaşındaki adamla bunun kavgasını mı ediyorsunuz?
sizin ibadetinize karışamaz bu sizden başka herkesi aşar.
saygısız herif

Merhaba
Ben oruç tutuyorum sevgilim tutmuyor bana diyorki arada sende tutma görüşelim.Bende hepsini tutmak istiyorum dedim takmış küstü şimdi.Arasam mi bilemedim keyfi bozmak istemiyorum.
Yabanci kocamdan bile bu saygisizligi gormedim.

Merhaba
Sırf anlık bir şehveti için oruç tutmuyor ve sana da yutma diyorsa derhal ayrıl ondan...

Haddini aştı baya

İftardan sonra görüşmek biraz zor evlerimiz uzak hem evden ne diyip cikicam ki
Sizin yaşınız kaç?
Evden niye arkadaşımla iftar yapacağım diyerek veya arkadaşımda kalacağım diyerek çıkamıyorsun ki?
O adamın ağzıyla tabiki orucunuzu tutmamazlık yapmayın. Onun yaptığı büyük saygısızlık üstelik 35 yaşında kocaman, olgun, bilinçli olması gereken biri. İlişkinizi tekrar gözden geçirin. Bu adam pek doğru insanmış gibi görünmüyor. İnsanın sevdiği kadının elini tutup gözlerine bakması bile hasret gidermek için yetmesi lazım. Adamın sevgisine inancınız tam mı?

Merhaba
oruç tuttunuz diye küsen sevgilinizin biyolojik yaşını bilmiyorum ama akıl yaşını merak ettim?

Back
X