kızlar merhaba görümcemden bahsetmiştim.cahil eziğin teki ailecek öyleler aslında nişanlım nasıl çıkmış anlamadım o aileden.her neyse nişanlımın 9 gün tatili var.aslında 8 gün hafta ortası işe gidecek.yıllar sonra ilk defa yılbaşında beraber olacağız.görümce olacak mahluk yeni abi sahibi olmuş hergün arıyor gelmesi için duygusal baskı yapıyor.ben ne yapayım sizce bunlarla konuşmasına bile dayanamıyorum
cevap veriyor ama yine de ısrarla arıyor.bana iftira atıp ailemi hiçe saydıkları için böyleyim.ilk başta çok sevdim ailem gibi gördüm ama öyle değilmiş.tek dertleri para pul maaşÇok ağır kelimeler kullanmışsınız ezik,cahil falan hiç hoş değil,
Bahsettiğiniz kişi nişanlınızın kardeşi !!!
Neden bukadar hırslısınız aileye ?
Neticede duygusal baskı yapsada nişanlının aklı var hangisi mantık dahilinde ise cevapp verir
kızlar merhaba görümcemden bahsetmiştim.cahil eziğin teki ailecek öyleler aslında nişanlım nasıl çıkmış anlamadım o aileden.her neyse nişanlımın 9 gün tatili var.aslında 8 gün hafta ortası işe gidecek.yıllar sonra ilk defa yılbaşında beraber olacağız.görümce olacak mahluk yeni abi sahibi olmuş hergün arıyor gelmesi için duygusal baskı yapıyor.ben ne yapayım sizce bunlarla konuşmasına bile dayanamıyorum
kadın ayrılmamızı istiyor zaten ayrıldığımızda tek üzülen ben olacağımaliecek cahil ve ezik olan insanların oğullarıyla ne demeye evleniyorsunuz?
bilginiz olsun o adam o evde o anne tarafından büyütüldü.
eski konularınızın tamamını okudum, çok üzücü gerçekten.
Nisanlisinin ailesine cahil ezik diye hitap eden biri..nisanliniz ailesinin icinden tek iyi biri cikmis..ama kaderi yine ayni..yagmurdan dolayi misali..
Cok hirsli konusuyorsunuz..böyle kafamda koca meraklisi biri geldi..
Çok ağır kelimeler kullanmışsınız ezik,cahil falan hiç hoş değil,
Bahsettiğiniz kişi nişanlınızın kardeşi !!!
Neden bukadar hırslısınız aileye ?
Neticede duygusal baskı yapsada nişanlının aklı var hangisi mantık dahilinde ise cevapp verir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?