örümcek görümce

kekoer

Previously
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2014
519
241
43
kızlar merhaba görümcemden bahsetmiştim.cahil eziğin teki ailecek öyleler aslında nişanlım nasıl çıkmış anlamadım o aileden.her neyse nişanlımın 9 gün tatili var.aslında 8 gün hafta ortası işe gidecek.yıllar sonra ilk defa yılbaşında beraber olacağız.görümce olacak mahluk yeni abi sahibi olmuş hergün arıyor gelmesi için duygusal baskı yapıyor.ben ne yapayım sizce bunlarla konuşmasına bile dayanamıyorum

Çok ağır kelimeler kullanmışsınız ezik,cahil falan hiç hoş değil,
Bahsettiğiniz kişi nişanlınızın kardeşi !!!
Neden bukadar hırslısınız aileye ?
Neticede duygusal baskı yapsada nişanlının aklı var hangisi mantık dahilinde ise cevapp verir

cevap veriyor ama yine de ısrarla arıyor.bana iftira atıp ailemi hiçe saydıkları için böyleyim.ilk başta çok sevdim ailem gibi gördüm ama öyle değilmiş.tek dertleri para pul maaş

Aman allahım ne kadar saygısızsınız...

aliecek cahil ve ezik olan insanların oğullarıyla ne demeye evleniyorsunuz?
bilginiz olsun o adam o evde o anne tarafından büyütüldü.
eski konularınızın tamamını okudum, çok üzücü gerçekten.
kadın ayrılmamızı istiyor zaten ayrıldığımızda tek üzülen ben olacağım

Nisanlisinin ailesine cahil ezik diye hitap eden biri..nisanliniz ailesinin icinden tek iyi biri cikmis..ama kaderi yine ayni..yagmurdan dolayi misali..

Cok hirsli konusuyorsunuz..böyle kafamda koca meraklisi biri geldi..

Diğer konusunu okursanız anlarsınız. Mesele tamamen duygusal. Doğru düzgün bir şey takmamışlar nişanda. KP bir ev parası birikmişi varmış. Yoluna harcamasını bekliyordu herhalde. KP hesap cüzdanının hesabını yapıyor. Görümceye evlenirken bir sürü şey yapılmış görmüşmüş. Allah aşkına mecbur mu adam almaya, çalışıp oğlu alsın. Kimseye minnet etmesin kimse.

Ama yarin birgun esiniz oldugunda ailesi ve sizin aranizda secim yapmak durumunda kalacak illaki (ayrilik olmasada basit kavgada bile)ailem diye tuturacak olursa yine uzulen siz olursunuz aile onemlidir kaldirabilecekseniz onlara dahil olun ve nisanlidan eminsek yoksa zor yazdiklarinizda ve hitap tarzinizdan anliyorumki sizi baya yormuslar tahammul kalmamis

Bunları söyleyince rahatladın değilmi...
Nasıl sözler bunlar,ne kadar sevmesende burada yazman hoş değil..
İçide tut nefretini...

Kullandığınız kelimeler çok kötü, o eşinizin kardeşi. Sebep ne olursa olsun söylenmemesi lazım. Hiç hoş değil. Bu nasıl nefret, kin böyle? Kimse kimseyi sevmek zorunda değil, ama aşağılama haddine sahip değil.

neden nişanlınızın ailesi hakkında böyle kelimeler kullanıyorsunuz üstelik daha evlenmediniz bile ne yaşadınız bu kadar? evlenince aileler ortadan toz olmuyor aile sorunsa evliliği de tekrar düşünün bence aileler yüzünden boşananlar var. üstelik siz daha nişanlıyken nişanlınızın kardeşiyle konuşmasına bile tahammül edemiyorsunuz. çok hırslı gergin gördüm sizi biraz sakinleyin. nişanlınızı o aileden ayrı tuttuğunuza göre 'cahil ezik' değil mantıklı akıllı biridir, öyle biri de davranışlarına psikolojik baskıyla yön vermez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…