"nişanlım nasıl çıkmış anlamadım o aileden.. "
" bunlarla konuşmasına bile dayanamıyorum .."
Bu topic kapsamında başka konularınız var mı, bilmiyorum..
Eğer var ise ve okuduğum takdirde sizin anlatış açınızdan bence fazlasıyla agresif sıfatlar kullanmanızı haklı çıkaracak sebeplerin de varolduğunu bile görsem, Size yine de derim ki..
Yılbaşını nasıl geçireceğinizi Değil..
Evlilik fikrini sonlandırmayı düşünün , acilen..
Neden Derseniz?
1) Unutmayın ki Nişanlınız .. tam da dediğiniz gibi O Aileden çıktı ..
Ve o kadar da uzun sürmez ama inanın ki, Siz on yıl hatta yirmiyıl boyunca bile tıpkı bugün dediğiniz gibi , "nasıl oldu da o aileden çıktı.." Demeye devam ederken aniden öyle bir şey olacak ki Siz "armut dibine düşermiş meğer.. " diyeceksiniz.. % 99.99 diyorum hatta ..
2) Nişanlınızın Ailesi ile " konuşmasına bile dayanamadığınıza" göre.. Inanın ki Onlar da Oğullarının Sizinle konuşmasına dayanamamaktadırlar.. Ya da dayanamayacakları günler yakındır..
Fikirlerimi size uzunca yazdım zira daha başlangıçlarında bile böyle hissedilen ikili ilişkilerin yürümesi en azından taraflardan birinin DEĞİŞMEYE "KARAR" VERMESI ve SEVGI ve IYI NİYET'le bu kararda sebat etmesi halinde mümkün olabilecektir.. Bahsettiğiniz tek kişi de değil.. Sadece görümcenizden yakınmıyorsunuz.. "Onlar" diyorsunuz.. Yani birden fazla kişiye "dayanamıyorsunuz" .. Onların hep birlikte değişmeleri olası gözükmediğine ve bu ayrıca pek kolay da olmadığına göre ( eğer gerçekten de değiştirmeleri gereken tarz ve halleri varsa , elbette) .. Evlilikten vazgeçmek değil de bir ömür boyu Yılbaşı Gecelerinde Sevdiğinizle birlikte olmak ise kararınız o halde bunu gerçekleştirebilmeniz için Benim gördüğüm tek ama tek yol var önünüzde..
SIZ BAŞLAYIN DEĞIŞMEYE ..
HEM DE , HEMEN ..
ELBETTE GERÇEKTEN ÇOK DEĞER VERIYOR VE SEVIYOR ISENIZ NİŞANLINIZI..
EĞER KENDİNİZİ HIÇ " ZORLAMADAN" VE "ISTEYEREK "YAPABILIRSENIZ BUNU ..
BU EVLİLİĞİN GERÇEKLEŞMESINDEN DE..
DEVAMINDAN DA..
BAHSEDEBİLECEĞİNİZİ GÖRECEKSINIZ..