örümcek görümce

Şımarık kafasında beyin yerine ne taşıdığı belli olmayan, keşke domateste vitamin olarak kalsaymışsın.

Benim konuma yazmıstın kaynanam beni bas tacı yapar diye kızına örumcek dıyen birısını nasıl bas tacı yapcaksa artık bıhca mevzundan guya haksız bulunmustum da eskı konuna baktım da bi saat alınmadı diye neler yapmıssın kv seni sevmiyomus vs güldum dogrusu

evlenecegı adamın aılesı ıcın bunu dıyen
sımdı ters bırsey desem bana neler der
bı ınsan kı canının aılesı ıcın neler dıyor
tırstım ben

Pardon eşim eşim deyince evlisiniz sandım ama su kadar diyim esimin ailesi biz eclenirken bize 1 kuruş harcamadlar herseyi ikimiz yaptk ben yinede laaf etmedim ki sonrası bana inca eziyet ettiler yinede aklıma gelmedi onlara ezik örümcek cahil demek sizin üslubunuz böyleyse size de onlarin tavirları bu olut yani

uslubun fazlasiyla yanlis. Insan gercekten seviyorsa dunyanin en kotu aileside olsa sevdiginden oturu onlarida sever. Boyle devam edersen saglikli bi evlilik olmaz haberin olsun. Dunyanin en kotusude olsa sevdigin icin merhametli ve iyi davranmalisin boyle olmaz

Galiba bu arkadaş evliliktr huzurdan çok maddiyata önem veriyor bence daha fazla yorum yapmayalım kendiside ortalıkta yok zaten..hem ne olur 2 buçuk liralik atleti koyduysa kızina bi sürü şey alıp size yapmadysa sizde kendiniz alın ihtiyaçlarınızı demi yani bu beklenti neden ve bu kadar sorununuz varsa evlenmeyin

Görümcek Nedir yaa çok sinir bozucu bir cümle
Erkek kardeşi olan herkes görümce yada görümce adayıdır sizede böyle söyleseler hoşunuza gider mi

Kesinlikle katiliyorum. Aileler evlendirmeden once cocuklarinin hazir olup olmadigina bakmali artik. Gunumuz evlilikleri oyuncaga dondu. Oyle sacma meseleleri buyutuyolarki. Evliligin fedakarlik ve emegin uzerine kurulu oldugundan habersizce..

"nişanlım nasıl çıkmış anlamadım o aileden.. "

" bunlarla konuşmasına bile dayanamıyorum .."

Bu topic kapsamında başka konularınız var mı, bilmiyorum..
Eğer var ise ve okuduğum takdirde sizin anlatış açınızdan bence fazlasıyla agresif sıfatlar kullanmanızı haklı çıkaracak sebeplerin de varolduğunu bile görsem, Size yine de derim ki..

Yılbaşını nasıl geçireceğinizi Değil..
Evlilik fikrini sonlandırmayı düşünün , acilen..
Neden Derseniz?

1) Unutmayın ki Nişanlınız .. tam da dediğiniz gibi O Aileden çıktı ..
Ve o kadar da uzun sürmez ama inanın ki, Siz on yıl hatta yirmiyıl boyunca bile tıpkı bugün dediğiniz gibi , "nasıl oldu da o aileden çıktı.." Demeye devam ederken aniden öyle bir şey olacak ki Siz "armut dibine düşermiş meğer.. " diyeceksiniz.. % 99.99 diyorum hatta ..

2) Nişanlınızın Ailesi ile " konuşmasına bile dayanamadığınıza" göre.. Inanın ki Onlar da Oğullarının Sizinle konuşmasına dayanamamaktadırlar.. Ya da dayanamayacakları günler yakındır..

Fikirlerimi size uzunca yazdım zira daha başlangıçlarında bile böyle hissedilen ikili ilişkilerin yürümesi en azından taraflardan birinin DEĞİŞMEYE "KARAR" VERMESI ve SEVGI ve IYI NİYET'le bu kararda sebat etmesi halinde mümkün olabilecektir.. Bahsettiğiniz tek kişi de değil.. Sadece görümcenizden yakınmıyorsunuz.. "Onlar" diyorsunuz.. Yani birden fazla kişiye "dayanamıyorsunuz" .. Onların hep birlikte değişmeleri olası gözükmediğine ve bu ayrıca pek kolay da olmadığına göre ( eğer gerçekten de değiştirmeleri gereken tarz ve halleri varsa , elbette) .. Evlilikten vazgeçmek değil de bir ömür boyu Yılbaşı Gecelerinde Sevdiğinizle birlikte olmak ise kararınız o halde bunu gerçekleştirebilmeniz için Benim gördüğüm tek ama tek yol var önünüzde..

SIZ BAŞLAYIN DEĞIŞMEYE ..
HEM DE , HEMEN ..
ELBETTE GERÇEKTEN ÇOK DEĞER VERIYOR VE SEVIYOR ISENIZ NİŞANLINIZI..
EĞER KENDİNİZİ HIÇ " ZORLAMADAN" VE "ISTEYEREK "YAPABILIRSENIZ BUNU ..
BU EVLİLİĞİN GERÇEKLEŞMESINDEN DE..
DEVAMINDAN DA..
BAHSEDEBİLECEĞİNİZİ GÖRECEKSINIZ..

Hiç bir adam birikmisini yetiskin oğluna ya da kızına harcamak zorunda değil. Ister harcar ister harcamaz ya da. Isterse birine harcar diğerine harcamaz. Para onun. Kime ne. Kendi parasını kime harcayacaginin hesabını mi verecek. Sizin asil derdiniz bu Ayrılın siz. kimse sizin gibi bir gelini haketmiyor çünkü. Insaf edin bari ayrılın.

hahaha yine yılbaşı ve görümce kv vakası son açtığım konuda bende bu durumdan şikayetci olmuştum :)
sevgili görümcecim ve kayınvalidecimmmm alınmasın diye yılbaşımız rezil oldu plan yapamadık bizde !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…