örümcek görümce

uslubunuz ne kadar çirkin..küçümsediğin kişiler nişanlının ailesi annesi kardeşi..sen eminmisin bukadar aşağıladığın bi aileye gelin gitmeye ???? bence senin için fesat şu yazdıklarına bakılırsa ..nişanlına ve ailesine sabır diliyorum...

cevap veriyor ama yine de ısrarla arıyor.bana iftira atıp ailemi hiçe saydıkları için böyleyim.ilk başta çok sevdim ailem gibi gördüm ama öyle değilmiş.tek dertleri para pul maaş

Madem bu aileden bu kadar nefret ediyorsun,evlenme o zaman.
1-2 gün değil bir ömür o aileyle içli dışlı olacaksın.
Nişanlını seviyorsan ailesinide sevmesende saygılı olmak zorundasın.
Nişanlını leylekler getirmedi dimi.
Bu aileden uzak durmak vazgeçmek elinde ..

Ne olursa olsun nisanlinizn ailesi uslubunuzun cahil insanların usluplarindan hiçbir farkı yok tencere kapak misalisnz

Böylesine iğrenç bir aileden bir tek nişanlınız iyi çıkmış haaaa. Vay be nişanlınız kendini nasıl büyütmüş acaba.
Aile terbiyesini komşuda almamıştır değilmi?
Ne kadar ayıp laflar. Her ne olursa olsun söylenmemesi lazım.
Ayrıca şu anda nişanlısınız, gelin ata binmiş ya nasip demiş.
Eş, nişanlı, sevgili vs. bulunur ama aile bulunmaz. Haberiniz olsun. Ayrıca kimse vazgeçilmez değildir.

Burda tek cahil,ezik kim tartisilir.iyi gecinmek varken hirsa yenik dusup kotu olmaya cabalamak...yazik cidden..insallah duzelirsiniz.allah nisanliniza gorumceye o aileyede sabir versin

"bunlarla konuşmasına bile dayanamıyorum" çok ağır konuşmuşsunuz. Hiç hoş olmadı
Sizin o adamdan ilerde çocuğunuz olacak kız çocuğu Hala ya derler. Yani büyük konuşmanın ezik görmenin size zararı olur faydası olmaz unutmayın bunu

E takmasınlar yani bu zamanda kim kime ne yapıyor ki,OZAMAN söylemişse bile evdeki hesap çarşıya uymamıştır.
Zaten insanlar anca boğazının geçim derdinde,yada çocuk okutuyorlar,
Her ikiside genç insanlar çalışıp yapacak nitelikteler yani,
Bizlerde borç içindeyiz belki bizede vaatte bulundular veya yapmadılar !
Şimdi sırf bu yüzden ataları atalım mı ?E şuana kadar yaptıkları emekler niye düşünülmüyor,
Eski konusunu bilmem ama eğer dediğiniz gibi ise anne ve babalar kasa olarak görülmemeli veya bunun için insanlara art niyet düşünülmemeli .

Sen kimsin de insanlara cahil diyebiliyorsun. Aynaya bakta böyle konuş.
Ama sen gerçekten cahile benziyorsun yazdıklarına bakılırsa. Senin gibi insanlara nasıl tahammül ediliyor cidden bilemiyorum.

Ben çocuğa hamile kalayım 30 kilo alayım, günlerce gecelerce uyku nedir unutayım, okuluydu yemeğiydi ben benlikten çıkayım. Kardeş istedi diye tekrar hamile kalayım. Sonra elin kızı gelsin kardeşine ve bize hakaretleri sıralasın. Allahım hayırlı kişilerle karşılaştır çocuklarımı.

Konuşmasına dayanamıyorum ne demek
Sen kimsin ki?
Onlar kardeş ama sen kimsin şu anda?
Karısı bile olsan kardeşinşe konuşma demek haddine değil
Çatlasanda patlasanda iki kardeşin arasına giremezsin. Bunu bilerek yaşa ve ömür boyu sinir ol : ]

Ezik ne demek yahu??? hiç hoş değil cümleleriniz.. Duygusal baskı yapıp yapmadığını abisi anlar ve gerekli cevap verir.. mutluluklar

cevap veriyor ama yine de ısrarla arıyor.bana iftira atıp ailemi hiçe saydıkları için böyleyim.ilk başta çok sevdim ailem gibi gördüm ama öyle değilmiş.tek dertleri para pul maaş
Ayrilin o zaman bir muddet sonra nisanlin degisir hele evlenince tamamen

Ben bu yeni yetme kızlari anlamıyorum evleneceği erkegin ne anası ,babası,bacısi olmayacak ,hiç konuşmayacaklar,hiç gelmeyecekler ama kendi ailesiyle dip dibe oturacak hiç analarından çıkmayacaklar bu ne yaaa neyin kafasıni yaşıyorsunuz o zaman yetimhanede büyümüş sahipsiz birileriyle evlenin olsun bitsin bu ne yaa hergün kocalarinin ailesini şikayet eden insanlarla doldu bura, siz dört dörtlukmusunuz sizin ailenizde gelin yokmu belki onlarda sizden şikayetciler

Bir de kv ayrılmamızı istiyor yazmış. E herhalde yani, böyle bir kadını kim ister ailesinin içine sokmak? Ben olsam ben de ayrılmasını isterdim oğlumun, ve hatta gözünü açsın diye uğraşırdım. Evlerden ırak. Allah o ailenin yüzüne baksın.

Bütün görümceler gıcık ya vallahi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…