yani şu kusursuz kelimesi var diye yazıyorum yoksa çatlardımşakkıdı
yani şu angelinayı beğenip dünyanın en güzel kadını yaptılar ya bende bişi demiyorum artık.hollywoodun hülya avşar versiyonu
penelope cruz bana göre oscarda 10 bastı angelinaya:smiley-cool:
Eh yaslanana kadar Hulya Avsardan daha guzeli de gelmedi zaten.Dogru denklem.Angelina bu denkleme cuk oturur :teytey:
evet katılıyorum ayrıca yani insan kokoş olmicam saçıma sim döküp tepeden toplamiycam sade güzel olcam diye de üstünkörü makyaj yapıp sarkık gösteren küpe takması mı lazım canım?kokoşlukla üstünkörülük arasındaki bir orta nokta var o zarafet ve şıklıktan bahsediyorum.
Makyajı sade , ustunkoru degil ki..Ya birde el insaf kızlar yani,guzel bir goz makyajı,porselen bir ten,hafif bir parlatıcı daha ne olsun..Kupeler zaten agır,kulak memesi sarkmıs olsa bu sekilde durmaz.Agırlıktan dolayı meydana gelen bir sarkma o..
Ayrıca orda Turkiyedeki gibi bir zihniyet yok,guzelligin kusurlar barındırdıgı biliniyor,kabul ediliyor.Ayrica guzellik sadece fiziksel guzellikten ibaret degildir,duruş,endam,bakış,yürüyüş,kendinden eminlik,cazibe..bunların tumu guzelligi olusturur.Bir embesile dunyanın en guzel elbisesini giydirin,en guzel makyajını yapın,en guzel fizige sahip olsun,o embesil yine embesildir.
Kaba tabirle vitrin ne kadar iyi olursa olsun satışı iyi olmadıkca prim yapmaz.