- 22 Mayıs 2019
- 929
- 563
- 18
- Konu Sahibi Lalesizlale
-
O masus aglamıstır senı kotu eltı gostermek ıcın. Tabı kı hepımız soruyoruz annelerımız falan gunlerde soruyolar ee senn baba 2 yıl once vefat ettı demı neyden rahmetlı oldu dıye gırıyolar sonra konu kapanır yanı. O kıza sankı ılk kez sen mı sordun masus o kadr tepkı vermıstır tamam babadır ıllakı uzulmesı gerek ama anlatabılıyor muyum bılmıyorum ama sız aladysanız sorun yok. Bu arada bellıkı oda sıze takmıs sız hıc takmayın artk esınızın ana babasınıda eskısı gıbı aramayın bu kızla muhatap ola ola senn kıymetını anlsrlar zaten. Kayınvalıde yanı genelde yaslı ve hayvanlara tahammulsuz olurlar emınım onlsrda rahatsız olur evde hayvanlra ama kız sana gelmehdbılırsın demıs ya kv nde ordan payını almıstjrSonunda biri beni anlamis cok tesekkur ederim sohbet esnasinda sordum benimde arkadaslarimin coğu anne babasi vefat etmistir soru sorduklarinda evet derler konu hemen değistirilir bende baban rahmetli mi oldu dedim öyle cok ağlayacağini surekli yukari bakicağini inanin dusunmedim aliskindir cunku anne babasi olmayanlar evet der gecer o ağlayinca ben zan altinda kaldim birden herkes neden sordun hadi kalkip gdelim felan esim bana bagirmaya basladi neden sordun filan bi an acaba hakaret mi ettim diye dusundum o dereceye geldim
Evet burada her arkadas ayni yorumlari yapinca aslinda birden fazla yanlis yaptigimi farkettim isin ozu madem kimliğim anonim aslinda eltime karsi icimde bir art niyet yoktu benden yascada kucuk ilk kayinvalidemle tanistigim zaman v yaka giydim diye demediklerini birakmadilar o an o duygum o resimleri gosterip onuda kotulemelerini istedim bu doğru kayinvalidem tam tersi tepki gosterdi kedi konusunda %100haksizim ben kayinvalidemi birgun aramasam esimi arar sikayet ederlerdi 9 ay boyunca o hic aramadi ne kayinvalidemi ne gorumcemi ama birkez bile elestirilmedi benim sitemim aslinda esimin ailesineydi 9 ay boyunca hep el ustunte tutuldu ben kardesime para gonderiyorum diye esim ve ailesi kac yil lafini yaptilar 2 kardeslermis ha bire kardesine para gonderiyor eline ne gecerse ona neden kimse laf etmedi surekli masum rollerine girdiğini dusunmeden edemiyorum cunku onu ove ove bitiremeyen gorumcem onda kalmak istediğinde abla ben temizlikten pek anlamiyorum sana mahcup olmayayim dedi oda aa kuzum felanlar havada ucustu ben haftaya aradiğimda ya bugun cok yorgunum dediģmde gorumcem bana sende bahane buluyosun hep 2 saatlik oturmaya gelicez dedi gorumcem ona yemek temizlik ogretiyor ama benim evimde bir kere bile cayi kaldirmai aslida eltimi o yuzdm oynuyor biliyorum cunku lafini sozunu esirgemiyo ama halen el ustude tutuluyo? Bize geldikleri zaman mutfaga asla girmiyor hanfendi oturup sohbet ediyorlar sabah ben kayinvalideme gidip anlattigimda kotu ben oluyorum surekki bir sevimli gorunme cabasi universite okumak istiyorum soyle hobi edinmek istiyorum hayir yani evlenmissin caban ne ? Git kocanla ilgilen ha bire gorumcem yok X 'in esi soyle iyi soyle temiz bana neden ayni yorumlsri yapmiyorlar ? Benim hakkimda hep x esini dolduruyor cocuklarini sevdirmiyor z surekli aglayip dert yaniyor diyorlar neden hep ben cunku ben oynamiyorum o oynuyor
Yalnız kk’da eltiyle ilgili konu açanların yüzde 99’unda konu sahibinin haksız olması
Oyuncu olduğunu şöyle dusundum mesela siz lafini sozunu esirgemeyen acik sozlu bir imaj yaratiyorsunuz ama isinize gelmeyen durumlardada masum gozukmeye calisiyorsunuz aslinda bunu eltjmin cok iyi oynadiğini dusunuyorum mesela kayinvalidem onu haftada 1 cağirdiğinda kusura bakmayin bugun vaktimi esime ayiricam diyorsunuz yani bir nevi rest ama isine gelmeyen konulardada gerek yok annecim ya ben öğreniyorum internetten yemek yapmayi sen zahmet etme diyor simdi bu hangi yuzu o yuzden oynadiğini dusunuyorum ki bugun baba konusunda net dusunuyorumOynadigini nereden biliyorsun? Kizin karakteri oyle belki illa senin gibi negatif olmak zorunda mi herkes? İyi enerji yayiyor, iyi geciniyor demekki ve kendin demissin lafini sozunu esirgemiyor diye, lafini esirgemeyen insan neyin oyununu oynasin. Bence yaranmaya calisan, oyun oynayan sensin ama becerememissin, hirsini kizdan cikartmaya calisiyorsun ve bunu yaptikca esinin ailesinin gozunde daha da itici oluyorsun.
Sen de baştan lafini esirgemeseydin madem, cizgilerini cizseydin sana da saygili olurlardi. Benim de buyuk eltim var. Esimin ailesinin cogu beni hiç sevmeseler bile eltimden daha toleransli davraniyorlar, eltime laf ettikleri seylerde bana laf etmiyorlar.
Cunku senin gibi yaranmaya calismadim kimseye.
Oyuncu olduğunu şöyle dusundum mesela siz lafini sozunu esirgemeyen acik sozlu bir imaj yaratiyorsunuz ama isinize gelmeyen durumlardada masum gozukmeye calisiyorsunuz aslinda bunu eltjmin cok iyi oynadiğini dusunuyorum mesela kayinvalidem onu haftada 1 cağirdiğinda kusura bakmayin bugun vaktimi esime ayiricam diyorsunuz yani bir nevi rest ama isine gelmeyen konulardada gerek yok annecim ya ben öğreniyorum internetten yemek yapmayi sen zahmet etme diyor simdi bu hangi yuzu o yuzden oynadiğini dusunuyorum ki bugun baba konusunda net dusunuyorum
Hayir kesinlikle ikili oynamaOyun oynamak degil bu, kiz iletişim kurmayi biliyor sadece
Azcik birseyler ögren
Hayir kesinlikle ikili oynama
Oynadigini nereden biliyorsun? Kizin karakteri oyle belki illa senin gibi negatif olmak zorunda mi herkes? İyi enerji yayiyor, iyi geciniyor demekki ve kendin demissin lafini sozunu esirgemiyor diye, lafini esirgemeyen insan neyin oyununu oynasin. Bence yaranmaya calisan, oyun oynayan sensin ama becerememissin, hirsini kizdan cikartmaya calisiyorsun ve bunu yaptikca esinin ailesinin gozunde daha da itici oluyorsun.
Sen de baştan lafini esirgemeseydin madem, cizgilerini cizseydin sana da saygili olurlardi. Benim de buyuk eltim var. Esimin ailesinin cogu beni hiç sevmeseler bile eltimden daha toleransli davraniyorlar, eltime laf ettikleri seylerde bana laf etmiyorlar.
Cunku senin gibi yaranmaya calismadim kimseye.
Çok komiksiniz gercekten. Allah kizcagizi sizden korusun..Konumun kapatilmasini istiyorum beni anlayan kimse yok herkes sirf eltiyim diye ustume geliyor bende insan evlatiyim
Çunkü gorunen bu.. kiskancsinizArkadaslar kk kedi konusunda hatami anladim ama diğer yorumlara asla katilmiyorum herkes kiskanc olduğumh fesat dusunduğumu resimleri gostermemenin yanlis olduğunu soyluyor ve hepinizin kizcağiz demesi sinirlerimi bozuyor hicte oyle cagiz felan degil resmen oyuncu kk akilli kadinlari nasil goremiyorsunuz acaba gercekten kiskanc miyim diye dusundum herkes oyle yazinca aglamasi sizede sahte gelmiyor mu is yapmamasi vs lutfen birinizde artik beni anlayin ben kotu biri değilim gayet okumus akli basinda biriyim kiskanc oldugumu dusunmuyorum lutfen artik yorum yazicaklar ayni seyleri tekrarlamasinlar kiskanc fesat haset kotu kalbli diye eltimin oyuncu oldugunu inanlar veya beni anlayanlar artik yorm yapsin hep ayni yorumlar neden geliyor ?
Talebiniz üzerine konunuz yorumlara kapatılmıştır.Mune konumu kapatabilir misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?