Oscarlik oyuncu eltim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O masus aglamıstır senı kotu eltı gostermek ıcın. Tabı kı hepımız soruyoruz annelerımız falan gunlerde soruyolar ee senn baba 2 yıl once vefat ettı demı neyden rahmetlı oldu dıye gırıyolar sonra konu kapanır yanı. O kıza sankı ılk kez sen mı sordun masus o kadr tepkı vermıstır tamam babadır ıllakı uzulmesı gerek ama anlatabılıyor muyum bılmıyorum ama sız aladysanız sorun yok. Bu arada bellıkı oda sıze takmıs sız hıc takmayın artk esınızın ana babasınıda eskısı gıbı aramayın bu kızla muhatap ola ola senn kıymetını anlsrlar zaten. Kayınvalıde yanı genelde yaslı ve hayvanlara tahammulsuz olurlar emınım onlsrda rahatsız olur evde hayvanlra ama kız sana gelmehdbılırsın demıs ya kv nde ordan payını almıstjr

Oynadigini nereden biliyorsun? Kizin karakteri oyle belki illa senin gibi negatif olmak zorunda mi herkes? İyi enerji yayiyor, iyi geciniyor demekki ve kendin demissin lafini sozunu esirgemiyor diye, lafini esirgemeyen insan neyin oyununu oynasin. Bence yaranmaya calisan, oyun oynayan sensin ama becerememissin, hirsini kizdan cikartmaya calisiyorsun ve bunu yaptikca esinin ailesinin gozunde daha da itici oluyorsun.

Sen de baştan lafini esirgemeseydin madem, cizgilerini cizseydin sana da saygili olurlardi. Benim de buyuk eltim var. Esimin ailesinin cogu beni hiç sevmeseler bile eltimden daha toleransli davraniyorlar, eltime laf ettikleri seylerde bana laf etmiyorlar.
Cunku senin gibi yaranmaya calismadim kimseye.

Senin eltiyle ben aynıymışız yahu yaşayış olarak. Açık saçık kıyafetlerimin olduğu, içki sofralarında, barlarda, amsterdamda coffee houselarda fotoğraflarım var sosyal medyada, evimde de kedilerim. Ben gelemem kedili eve diyenlere sizin tercihiniz diyorum. Kedileri kapatamam bir yere. Çocuğum olsaydı, çocuk sevmeyen gelmesin derdim, çocuğu odaya kapatmazdım sonuçta.
Eltim yok, iyi ki yokmuş. Böyle biri denk gelseydi bana off neler yapardım.
Dipnot: madem kimse tanımıyor yeni gelini, sen nerden anladın içindeki kötülüğü? Adını bilmediğin insanda ne kötülük algıladın da koştun resim göstermeye.
Kıskanma...

Yalnız konu fake 100%.

Yalnız kk’da eltiyle ilgili konu açanların yüzde 99’unda konu sahibinin haksız olması

Benim elti konusu açamamam cok içimde kaldi kv, gorumce, kayin, kp butun sulaleyle sorun yaşadim bir elti sorunu eksik kaldi görmedigim için sorun yaşayamadim ama goruşsek kesin bisey olurdu biliyorum ben
Bence ben hakli olirdum

Oyuncu olduğunu şöyle dusundum mesela siz lafini sozunu esirgemeyen acik sozlu bir imaj yaratiyorsunuz ama isinize gelmeyen durumlardada masum gozukmeye calisiyorsunuz aslinda bunu eltjmin cok iyi oynadiğini dusunuyorum mesela kayinvalidem onu haftada 1 cağirdiğinda kusura bakmayin bugun vaktimi esime ayiricam diyorsunuz yani bir nevi rest ama isine gelmeyen konulardada gerek yok annecim ya ben öğreniyorum internetten yemek yapmayi sen zahmet etme diyor simdi bu hangi yuzu o yuzden oynadiğini dusunuyorum ki bugun baba konusunda net dusunuyorum

Oyun oynamak degil bu, kiz iletişim kurmayi biliyor sadece
Azcik birseyler ögren

Çunkü gorunen bu.. kiskancsiniz

Konuyu tepki çekmek için mi açtınız? 22 yaşında okumamak, koca delisi olmak kötü ama herkesin hayatına kimse karışamaz. Okumamış ama hayvanları sevmek gibi güzel huyu var ki evinde kedi köpek besleyen ev sahibi, misafir rahatsız oluyorsa gelmeyebilir bunu kedi,köpek kısacası hayvan sevmeyen anlamaz.Anlatım tarzınız kıskançlık kokuyor belki başka türlü yazsaydınız farklı yorumlar gelirdi.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…