Oscarlik oyuncu eltim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Suç sende olduğundan geliyordur aynı yorumlar.
Okumakla insan olmak farklı şeyler sokaklar okumuş cahiller ile dolu.
Ayrıca misafire iş yaptırılmaz aileniz size öğretmedi mi? Hem davet ediyorsunuz sonra da mutfakta iş yapsın istiyorsunuz. Siz o evde nesiniz?
Kimse sizin evinizde iş yapmak zorunda değil. Zor geliyorsa çağırmayın insanları. Allah allah ya bide iş bekliyor.

Evet burada her arkadas ayni yorumlari yapinca aslinda birden fazla yanlis yaptigimi farkettim isin ozu madem kimliğim anonim aslinda eltime karsi icimde bir art niyet yoktu benden yascada kucuk ilk kayinvalidemle tanistigim zaman v yaka giydim diye demediklerini birakmadilar o an o duygum o resimleri gosterip onuda kotulemelerini istedim bu doğru kayinvalidem tam tersi tepki gosterdi kedi konusunda %100haksizim ben kayinvalidemi birgun aramasam esimi arar sikayet ederlerdi 9 ay boyunca o hic aramadi ne kayinvalidemi ne gorumcemi ama birkez bile elestirilmedi benim sitemim aslinda esimin ailesineydi 9 ay boyunca hep el ustunte tutuldu ben kardesime para gonderiyorum diye esim ve ailesi kac yil lafini yaptilar 2 kardeslermis ha bire kardesine para gonderiyor eline ne gecerse ona neden kimse laf etmedi surekli masum rollerine girdiğini dusunmeden edemiyorum cunku onu ove ove bitiremeyen gorumcem onda kalmak istediğinde abla ben temizlikten pek anlamiyorum sana mahcup olmayayim dedi oda aa kuzum felanlar havada ucustu ben haftaya aradiğimda ya bugun cok yorgunum dediģmde gorumcem bana sende bahane buluyosun hep 2 saatlik oturmaya gelicez dedi gorumcem ona yemek temizlik ogretiyor ama benim evimde bir kere bile cayi kaldirmai aslida eltimi o yuzdm oynuyor biliyorum cunku lafini sozunu esirgemiyo ama halen el ustude tutuluyo? Bize geldikleri zaman mutfaga asla girmiyor hanfendi oturup sohbet ediyorlar sabah ben kayinvalideme gidip anlattigimda kotu ben oluyorum surekki bir sevimli gorunme cabasi universite okumak istiyorum soyle hobi edinmek istiyorum hayir yani evlenmissin caban ne ? Git kocanla ilgilen ha bire gorumcem yok X 'in esi soyle iyi soyle temiz bana neden ayni yorumlsri yapmiyorlar ? Benim hakkimda hep x esini dolduruyor cocuklarini sevdirmiyor z surekli aglayip dert yaniyor diyorlar neden hep ben cunku ben oynamiyorum o oynuyor

Son düzenleme:
Neden bu kadar kıskanıyorsunuz
Genc olmasını mı yeni gözde olmasını mı yoksa güzel egitimli vs vs olmasını mı ?

Siz neden eşinizin ailesi tarafından el üstünde tutulmayı bütün hayat motivasyonunuz yaptınız ki? Burada ilk sorun. Bir kadın niye kendine sadece iyi gelin olmakla değer biçer ki? Eğitim deyip duruyorsunuz üniversite mezunuyum diye, belli ki mesleğiniz size ve memlekete katma değer sağlamıyor ki eltinin dekoltesiyle uykularınız kaçıyor, öyle boşa giden bir enerji alanınız var.

Babasını kaybetmiş bir insan olarak yazıyorum sana baban yaşıyor mu bilmiyorum ama Birgün kaybettiğin de sen oturur numaradan ağlarsın ne kadar kötü yüreklisiniz ayrıca okumamış evlenmiş size ne demek ki okumakla da birşey olunmuyor Muş

O konu şöyle acildi gorumcem bize geldiği zaman konusu acilmisti bende sordum kardesi varsa ailesi nerde kaynimla nasil tanisip evlenmisler diye sordum cunku uzun iliskileri yoktu hemen apar topar gorumcemde babasi olmus herhalde ben sormaya cekindim dedi bugun cay icerken senin baban vefat mi etti dedim birden aglamaya baslayinca boyle bir tepki beklemiyordum esim beni durttu kalktik hayir demek istediğim insan alisiyor bir sekilde kotu gene ben oldum cunku orada evet deyip gecebilirdi ama aglamaya baslayinca zan altinda ben birakiliyorum herkes bana kizip ona aglama gel yuzunu yikayalim diyo neden kimse bana olsun o dha genc yasina ver demiyor gene kotu ben oluyorum demek istediğim o evet dese konu kapanicakti aglamaya baslayinca ben zan altinda kalmis oldum

Eşinizde ve sizde iş yok demek ki. İnsanların size yapacağı muameleyi kendiniz belirlersiniz.
Siz kendinizi saydırmayı bilmiyorsunuz, 22 yaşındaki kadın kadar kendinizi koruyamıyorsunuz diye eltiniz de mi ezdirsin kendini?

Ben hala konuya inanamıyorum. Ama gerçekseniz, siz ezildiniz diye aynı muameleyi başkasının görmesini dilemek, olmayınca fotoğraf falan gösterip kışkırtmak saf kötü kalplilik.
Oyuncu olan, olmadığı biri gibi davranan, her şeye he deyip yaranmaya çalışan da elti değil farkındaysanız.
O gayet istediği gibi davranıyor, hoşlanmadığı şeyleri dile getiriyor.
Buradan bakınca oynayan siz gibi duruyorsunuz.

Çok fake konu gördüm ama sizin gibi istikrarlı cevap vereni görmedim.

Çok kıskançsın canım belkide değilsin ama o hissi veriyorsun uğraşma kızla mesafeli olmak iyidir

Siz neden eşinizin ailesi tarafından el üstünde tutulmayı bütün hayat motivasyonunuz yaptınız ki?

Hahahahah ay ne hoş bi cümle tam olarak aynı soruyu kendi eltime sormak istiyorum. Kızın tek misyonu bu, sanki osmanlı hanedanlığı geliniyiz

Belki babasını kimsenin istemeyeceği bir şekilde kaybetti ve konuşulmasını istemiyor. Yasını atlatamamış belki. Kendin söylüyorsun yahu 22 yaşında tanımıyorum diye. Tanımaya çalışmamışsın ki. Fotoğrafları açık saçıkmış sana ne beğenen almış kıymış nikahı nasıl olduğu seni ilgilendirmez. Anne babaları ilgilendirir. Ay bir de fotoğrafları niye gösterdin iyi niyetten mi? Hahahaha hiiiç sanmıyorum. Burada elticilik yapan sensin kızım. Umarım o kızın gözleri açılır bir an önce sana yaptıklarını görür. O zaman da ağlarsın burada.

Sımdı vefat etmıs babasını sormanız gayet normal yarasını desmek degıl kı bu, ne zaman vefat etmıs nasıl olmus ınsan bır destege ıhtıyacı varmı acaba dıye de sorabıkıyır. Hem kız babasını nmezrına gıdınce, eve gecınxe hefyerde babası aklına gelıyordur zaten kadın soruncamı desmıs oldu. Hıcmı bır oturmada bırnırınn annesınn babssının vefatından bahseden ınsan gormedınız. Uyede o sekılde sormustur. Kız bellı cahıl oldugu herkes hayvan sevmeye bılır, yok ıstersen gelmeyebılırsın bılmem ne sana laf soyleyerek aslında kayınvalıdeye falan gozdagı verıyor sızın uzerınızden. Hanı bakın benmle zıtlasan gelmesede olur benm kımseye eyvallahım yok dercesıne sıze konusyor ama dıger tarafada mesaj yolluyor. Sızın yanlısınız kayınvalıdeye acıp fotolsrını gostermek olmus o resmen hanı o kotu ben iyiyim bakın fotolardan bellı der gıbı olmus. Oyle yapmasaymıssınız.madem o arayıp sormadıgı halfr bastacı etmısler ozaman sizde arayıp sormayı kesın. Esınlede bıraz mesafe koy. Anlayıp dınlemeden senı suclayacak madem onlada mesafe koy bıkac gun senıde ne ladr yaraladıklarını anlasımlsr. O eltıylede mumkunse bır sure gorusme bayramlar seyranlar harıc sımdılık kımseyle ıletısım kurma kayınvalıdende dıycek bellıkı zoruna gıtmıs ne aradı ne sordu derler onlar senn uzerıne duserler. Kıskanma sımdılık cunk usen önceden gırdun bu aıleye o ıse yenı gırdı sımdılık kımss bısey demez aıleye alıssın dıye ama zamanla bu lafları yapmacıklıgıyla vs goze batar saten

İnsta fotoğrafları konusunda hata yapmışsınız bence. Arkadaş ortamında çekilen fotoğrafları kayınvalideniz yaşında birinin hoş karşılamayacağı belli bir şey neden gösterdiniz ki? Şakayla karışık yeni gelin hep oturuyor demenizde düpedüz laf sokmaya çalışmak. Ayrıca erken evlenmesi ve üniversite okumaması sizin söylediklerinizin hiçbirini hak ettiğini göstermez. Eltinizi biraz kıskanmışsınız gibi geldi.

Sonunda biri beni anlamis cok tesekkur ederim sohbet esnasinda sordum benimde arkadaslarimin coğu anne babasi vefat etmistir soru sorduklarinda evet derler konu hemen değistirilir bende baban rahmetli mi oldu dedim öyle cok ağlayacağini surekli yukari bakicağini inanin dusunmedim aliskindir cunku anne babasi olmayanlar evet der gecer o ağlayinca ben zan altinda kaldim birden herkes neden sordun hadi kalkip gdelim felan esim bana bagirmaya basladi neden sordun filan bi an acaba hakaret mi ettim diye dusundum o dereceye geldim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…