- 10 Ağustos 2018
- 3.797
- 7.724
- 108
- Konu Sahibi Lalesizlale
-
Suç sende olduğundan geliyordur aynı yorumlar.Arkadaslar kk kedi konusunda hatami anladim ama diğer yorumlara asla katilmiyorum herkes kiskanc olduğumh fesat dusunduğumu resimleri gostermemenin yanlis olduğunu soyluyor ve hepinizin kizcağiz demesi sinirlerimi bozuyor hicte oyle cagiz felan degil resmen oyuncu kk akilli kadinlari nasil goremiyorsunuz acaba gercekten kiskanc miyim diye dusundum herkes oyle yazinca aglamasi sizede sahte gelmiyor mu is yapmamasi vs lutfen birinizde artik beni anlayin ben kotu biri değilim gayet okumus akli basinda biriyim kiskanc oldugumu dusunmuyorum lutfen artik yorum yazicaklar ayni seyleri tekrarlamasinlar kiskanc fesat haset kotu kalbli diye eltimin oyuncu oldugunu inanlar veya beni anlayanlar artik yorm yapsin hep ayni yorumlar neden geliyor ?
Evet burada her arkadas ayni yorumlari yapinca aslinda birden fazla yanlis yaptigimi farkettim isin ozu madem kimliğim anonim aslinda eltime karsi icimde bir art niyet yoktu benden yascada kucuk ilk kayinvalidemle tanistigim zaman v yaka giydim diye demediklerini birakmadilar o an o duygum o resimleri gosterip onuda kotulemelerini istedim bu doğru kayinvalidem tam tersi tepki gosterdi kedi konusunda %100haksizim ben kayinvalidemi birgun aramasam esimi arar sikayet ederlerdi 9 ay boyunca o hic aramadi ne kayinvalidemi ne gorumcemi ama birkez bile elestirilmedi benim sitemim aslinda esimin ailesineydi 9 ay boyunca hep el ustunte tutuldu ben kardesime para gonderiyorum diye esim ve ailesi kac yil lafini yaptilar 2 kardeslermis ha bire kardesine para gonderiyor eline ne gecerse ona neden kimse laf etmedi surekli masum rollerine girdiğini dusunmeden edemiyorum cunku onu ove ove bitiremeyen gorumcem onda kalmak istediğinde abla ben temizlikten pek anlamiyorum sana mahcup olmayayim dedi oda aa kuzum felanlar havada ucustu ben haftaya aradiğimda ya bugun cok yorgunum dediģmde gorumcem bana sende bahane buluyosun hep 2 saatlik oturmaya gelicez dedi gorumcem ona yemek temizlik ogretiyor ama benim evimde bir kere bile cayi kaldirmai aslida eltimi o yuzdm oynuyor biliyorum cunku lafini sozunu esirgemiyo ama halen el ustude tutuluyo? Bize geldikleri zaman mutfaga asla girmiyor hanfendi oturup sohbet ediyorlar sabah ben kayinvalideme gidip anlattigimda kotu ben oluyorum surekki bir sevimli gorunme cabasi universite okumak istiyorum soyle hobi edinmek istiyorum hayir yani evlenmissin caban ne ? Git kocanla ilgilen ha bire gorumcem yok X 'in esi soyle iyi soyle temiz bana neden ayni yorumlsri yapmiyorlar ? Benim hakkimda hep x esini dolduruyor cocuklarini sevdirmiyor z surekli aglayip dert yaniyor diyorlar neden hep ben cunku ben oynamiyorum o oynuyorKimin ne giydiğinden ne içtiğinden size ne herkes kendi hayatını yaşamakta özgürdür edepli giyinir edepsiz giyinir eşi bişey demedikten sonra kime ne kayınvalideniz görünce ne olacaktı diyelim ki size hak verdi ah vahh yavrum kimle evlendi deyip üzülsün oğluna gard mı alsındı bu 1
Babasını sormanıza gelince benim eltim bana bir keresinde demişti ki annesini 2 yaşında kaybetmiş her anneler gününde çok kötü oluyorum diye belki beğenmediğiniz eltiniz de her babası sorulduğunda üzülüyor olabilir kimbilir babasız nelere göğüs gerdi annesi var mı hiç bişey demediniz zaten görümcenizden duymuşsunuz yok yine niye sorarsınız ki baba olmadan annesiyle kadın başlarına ne zorluklar çektiler belki de hayatta bu 2
Kızın örf ve adetlere göre evlenmemesine laf söylemeniz de ayrı bir sorun belki sahip çıkan yakınları yok sanıyor musunuz ki herkesin akrabaları duyarlı aman şu kıza çeyiz yapalım evlendirelim ev bark sahibi yapalım diye herkes düğün yapmak zorunda mı canım zaten babası yok başında bakalım anne kızına hem annelik hem babalık yapabildi mi kolay mı tek başına bir evladı büyütmek hem maddi hem manevi belki de başkasıyla evlendi annesi eşi kabul etmiş size ne bu 3
Yok mutfağa gelip size yardım etmemiş miş ben de yeni evine ilk gelmeye başladığım insanların mutfağına girmeye çekinirim siz davet edebilirdiniz gel çayları koyalım hem laflarız kadın kadına diyebilirdiniz bu 4
Kedi konusuna gelince zaten anlamışsınız hatanızı biizm bir kedimiz var hep insan yanında durmak istiyor diğer odaya kapattık mı kıymeti koparıyor miyav miyav diye diye siz orda ben kedilerden korkarım ben gelmeyim alınma olur mu sen bize gelirsin dersiniz o da belki olsun gelince ben diğer odaya koyarım derdi belki ama siz kedilere sevmiyorum tüü Ka..a der gibi söylemişsiniz bu 5
Yok üniversite okumamış mış herkes okumak zorunda değil ki önemli olan okumadan iyi insan olabilmek kusur aramamak kusurları örtmek hatalıysa karşıdakini affetmek yapıcı olmak yıkıcı olmamak merhametli olmak kucaklayıcı olmak tercihlere saygı duymak diyelim ki karşıdaki kötü insan karakterinizle siz örnek olun ona gençtir hata da yapabilir deyin siz imkanlar elvermiş okumuşsunuz o okuyamamış yuva edinmek için evlenmiş belki o da hayat okulunda okumuştur he ne dersiniz? Bu da 6 olsun mu lütfen
Açık saçık edepli edepsiz olsun MEVLANA Hz. Ne demiş ne olursan ol yine gel bin kez tövbeni bozmuş olsan da gel!
Lütfen bu kadar yazan insanı dikkate alıp davranışlarınızı bi nebze olsun düzeltmenizi öneririm.
Babasını kaybetmiş bir insan olarak yazıyorum sana baban yaşıyor mu bilmiyorum ama Birgün kaybettiğin de sen oturur numaradan ağlarsın ne kadar kötü yüreklisiniz ayrıca okumamış evlenmiş size ne demek ki okumakla da birşey olunmuyor MuşMerhaba kk bu benim 2.uyeliğim ve yine bir derdimi anlatip sizlerin yorumlarini dusuncelerini bekliyorum derdim eltim kaynimla 9 ay icerisinde gizlice evlendiler kizi kimse tanimiyor 22 yasinda universite okumamis koca delisi gibi bisey ben ilkte arkadas olmak abla olmak istemistim kim evlenmis kaynimla diye adini soyadini ogrenip meraktan bakmistim instagrama acik sacik resimler ickiler kayinvaliteme oturmaya gitmistik esimle daha 1.aylari evliliğinin kayinvalideme resimlerini gosterdim eltimin merak etmistir diye aman allahim bana bagirmalar cagirmalar sanki kotu bisey yapmisim gibi paylasan o ne diye ben gosteriyorum diye utaniyorum ki.. aglayinca esim kalk gidelim dedi allah razi olsun o zaman arkamdaydi
Eltimi bize geldiler aylar once neyse yedik ictik asla bana yardim etmiyor mutfakta yardim var mi demiyor oyle oturmus esim kaynim eltim sohbet ediyor aksam vedalastik gittiler kayinvalideme gecmisler sabah kahvaltiya cagirdi kayinvalidem bende sakayla karisik yeni gelinde hep oturuyor dedim sakasina kaynim ordan o misafir dedi simdiden doldurmaya baslamis kaynimi sonumuz hayirlisi gecen gun gorumcemler ove ove bitiremiyorlar hayir ovulecek neyi var ki okumamis evlenmis is yapmayi bilmiyor evi kedi kopekten gecilmiyor ben kedileri sevmem dedigimde bana hadsizce gelmeyebilirsin ben sen gelicen diye kedilerimi odayami kapaticağimi dusunuyosun dedi.. yani simdi bunun nesi iyi babasi kucukken vefat etmis gorumcem soyledi bugunde oyle cay icerken sordum basladi birden aglamaya ne yani slt tarafi soru allahim herkes aglama yapma etme wc girdi esim benim sirtimi durttu neyse evimize geciyoruz arabada esim sen nasil bir kadinsin kizin gozleri doldu halen ne neden oldu deyip soruyosun dedi hep kotu ben oluyorum hep iyiyi o oynuyor ne gorumcelerimi arar ne kayinvalidemi ama bas taci o kaldiramjyorum artik bunu sirf beni kucuk dusurmek icin agladigina inaniyorum nasil onun gercek yuzunu esime gorumcelerime kayinvalideme gosterebilirim kizlar yardim edin kk akilli kadinlari yol godterin...
Evet burada her arkadas ayni yorumlari yapinca aslinda birden fazla yanlis yaptigimi farkettim isin ozu madem kimliğim anonim aslinda eltime karsi icimde bir art niyet yoktu benden yascada kucuk ilk kayinvalidemle tanistigim zaman v yaka giydim diye demediklerini birakmadilar o an o duygum o resimleri gosterip onuda kotulemelerini istedim bu doğru kayinvalidem tam tersi tepki gosterdi kedi konusunda %100haksizim ben kayinvalidemi birgun aramasam esimi arar sikayet ederlerdi 9 ay boyunca o hic aramadi ne kayinvalidemi ne gorumcemi ama birkez bile elestirilmedi benim sitemim aslinda esimin ailesineydi 9 ay boyunca hep el ustunte tutuldu ben kardesime para gonderiyorum diye esim ve ailesi kac yil lafini yaptilar 2 kardeslermis ha bire kardesine para gonderiyor eline ne gecerse ona neden kimse laf etmedi surekli masum rollerine girdiğini dusunmeden edemiyorum cunku onu ove ove bitiremeyen gorumcem onda kalmak istediğinde abla ben temizlikten pek anlamiyorum sana mahcup olmayayim dedi oda aa kuzum felanlar havada ucustu ben haftaya aradiğimda ya bugun cok yorgunum dediģmde gorumcem bana sende bahane buluyosun hep 2 saatlik oturmaya gelicez dedi gorumcem ona yemek temizlik ogretiyor ama benim evimde bir kere bile cayi kaldirmai aslida eltimi o yuzdm oynuyor biliyorum cunku lafini sozunu esirgemiyo ama halen el ustude tutuluyo? Bize geldikleri zaman mutfaga asla girmiyor hanfendi oturup sohbet ediyorlar sabah ben kayinvalideme gidip anlattigimda kotu ben oluyorum surekki bir sevimli gorunme cabasi universite okumak istiyorum soyle hobi edinmek istiyorum hayir yani evlenmissin caban ne ? Git kocanla ilgilen ha bire gorumcem yok X 'in esi soyle iyi soyle temiz bana neden ayni yorumlsri yapmiyorlar ? Benim hakkimda hep x esini dolduruyor cocuklarini sevdirmiyor z surekli aglayip dert yaniyor diyorlar neden hep ben cunku ben oynamiyorum o oynuyor
Siz neden eşinizin ailesi tarafından el üstünde tutulmayı bütün hayat motivasyonunuz yaptınız ki?
Siz jangi hanedandasınız
Hahahahah ay ne hoş bi cümle tam olarak aynı soruyu kendi eltime sormak istiyorum. Kızın tek misyonu bu, sanki osmanlı hanedanlığı geliniyiz
İnsta fotoğrafları konusunda hata yapmışsınız bence. Arkadaş ortamında çekilen fotoğrafları kayınvalideniz yaşında birinin hoş karşılamayacağı belli bir şey neden gösterdiniz ki? Şakayla karışık yeni gelin hep oturuyor demenizde düpedüz laf sokmaya çalışmak. Ayrıca erken evlenmesi ve üniversite okumaması sizin söylediklerinizin hiçbirini hak ettiğini göstermez. Eltinizi biraz kıskanmışsınız gibi geldi.Merhaba kk bu benim 2.uyeliğim ve yine bir derdimi anlatip sizlerin yorumlarini dusuncelerini bekliyorum derdim eltim kaynimla 9 ay icerisinde gizlice evlendiler kizi kimse tanimiyor 22 yasinda universite okumamis koca delisi gibi bisey ben ilkte arkadas olmak abla olmak istemistim kim evlenmis kaynimla diye adini soyadini ogrenip meraktan bakmistim instagrama acik sacik resimler ickiler kayinvaliteme oturmaya gitmistik esimle daha 1.aylari evliliğinin kayinvalideme resimlerini gosterdim eltimin merak etmistir diye aman allahim bana bagirmalar cagirmalar sanki kotu bisey yapmisim gibi paylasan o ne diye ben gosteriyorum diye utaniyorum ki.. aglayinca esim kalk gidelim dedi allah razi olsun o zaman arkamdaydi
Eltimi bize geldiler aylar once neyse yedik ictik asla bana yardim etmiyor mutfakta yardim var mi demiyor oyle oturmus esim kaynim eltim sohbet ediyor aksam vedalastik gittiler kayinvalideme gecmisler sabah kahvaltiya cagirdi kayinvalidem bende sakayla karisik yeni gelinde hep oturuyor dedim sakasina kaynim ordan o misafir dedi simdiden doldurmaya baslamis kaynimi sonumuz hayirlisi gecen gun gorumcemler ove ove bitiremiyorlar hayir ovulecek neyi var ki okumamis evlenmis is yapmayi bilmiyor evi kedi kopekten gecilmiyor ben kedileri sevmem dedigimde bana hadsizce gelmeyebilirsin ben sen gelicen diye kedilerimi odayami kapaticağimi dusunuyosun dedi.. yani simdi bunun nesi iyi babasi kucukken vefat etmis gorumcem soyledi bugunde oyle cay icerken sordum basladi birden aglamaya ne yani slt tarafi soru allahim herkes aglama yapma etme wc girdi esim benim sirtimi durttu neyse evimize geciyoruz arabada esim sen nasil bir kadinsin kizin gozleri doldu halen ne neden oldu deyip soruyosun dedi hep kotu ben oluyorum hep iyiyi o oynuyor ne gorumcelerimi arar ne kayinvalidemi ama bas taci o kaldiramjyorum artik bunu sirf beni kucuk dusurmek icin agladigina inaniyorum nasil onun gercek yuzunu esime gorumcelerime kayinvalideme gosterebilirim kizlar yardim edin kk akilli kadinlari yol godterin...
Sonunda biri beni anlamis cok tesekkur ederim sohbet esnasinda sordum benimde arkadaslarimin coğu anne babasi vefat etmistir soru sorduklarinda evet derler konu hemen değistirilir bende baban rahmetli mi oldu dedim öyle cok ağlayacağini surekli yukari bakicağini inanin dusunmedim aliskindir cunku anne babasi olmayanlar evet der gecer o ağlayinca ben zan altinda kaldim birden herkes neden sordun hadi kalkip gdelim felan esim bana bagirmaya basladi neden sordun filan bi an acaba hakaret mi ettim diye dusundum o dereceye geldimSımdı vefat etmıs babasını sormanız gayet normal yarasını desmek degıl kı bu, ne zaman vefat etmıs nasıl olmus ınsan bır destege ıhtıyacı varmı acaba dıye de sorabıkıyır. Hem kız babasını nmezrına gıdınce, eve gecınxe hefyerde babası aklına gelıyordur zaten kadın soruncamı desmıs oldu. Hıcmı bır oturmada bırnırınn annesınn babssının vefatından bahseden ınsan gormedınız. Uyede o sekılde sormustur. Kız bellı cahıl oldugu herkes hayvan sevmeye bılır, yok ıstersen gelmeyebılırsın bılmem ne sana laf soyleyerek aslında kayınvalıdeye falan gozdagı verıyor sızın uzerınızden. Hanı bakın benmle zıtlasan gelmesede olur benm kımseye eyvallahım yok dercesıne sıze konusyor ama dıger tarafada mesaj yolluyor. Sızın yanlısınız kayınvalıdeye acıp fotolsrını gostermek olmus o resmen hanı o kotu ben iyiyim bakın fotolardan bellı der gıbı olmus. Oyle yapmasaymıssınız.madem o arayıp sormadıgı halfr bastacı etmısler ozaman sizde arayıp sormayı kesın. Esınlede bıraz mesafe koy. Anlayıp dınlemeden senı suclayacak madem onlada mesafe koy bıkac gun senıde ne ladr yaraladıklarını anlasımlsr. O eltıylede mumkunse bır sure gorusme bayramlar seyranlar harıc sımdılık kımseyle ıletısım kurma kayınvalıdende dıycek bellıkı zoruna gıtmıs ne aradı ne sordu derler onlar senn uzerıne duserler. Kıskanma sımdılık cunk usen önceden gırdun bu aıleye o ıse yenı gırdı sımdılık kımss bısey demez aıleye alıssın dıye ama zamanla bu lafları yapmacıklıgıyla vs goze batar saten
Belki babasını kimsenin istemeyeceği bir şekilde kaybetti ve konuşulmasını istemiyor. Yasını atlatamamış belki. Kendin söylüyorsun yahu 22 yaşında tanımıyorum diye. Tanımaya çalışmamışsın ki. Fotoğrafları açık saçıkmış sana ne beğenen almış kıymış nikahı nasıl olduğu seni ilgilendirmez. Anne babaları ilgilendirir. Ay bir de fotoğrafları niye gösterdin iyi niyetten mi? Hahahaha hiiiç sanmıyorum. Burada elticilik yapan sensin kızım. Umarım o kızın gözleri açılır bir an önce sana yaptıklarını görür. O zaman da ağlarsın burada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?