Oscarlik oyuncu eltim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne kadar güzel bir konu, muhtesemler, komikleri öyle dagita dagita sayfadan sayfaya geziyorum. Iyi gülüyoruz hanimlar. Tesekkür ederiz konu sahibesi hanim apla.

Kedi konusunda haksız değilsin. Asıl eltinin senin için kedimi odaya mı koyucam gelmeyebilirsin demesi tam bir edepsizlik. Nasıl diyebilmiş hayret ettim zaten. Biz misafir ağırlamayı böyle öğrenmedik. O yüzden yorumlarda bahsedildiği gibi melek olduğunu düşünmüyorum

Aşiri tepki alacagini bile bile özellikle yazmiş gibisin ama senin vesilenle ben de bir fikrimi yazmak istiyorum. Evet bazilari misafir için hayvanlari kapatiyor olabilir ama herkese "odaya kapatir misin?" Teklifi yapmayin. Ben de misafir oyle istiyor diye saatlerce kediyi biyere kapatamam ve kizarim. Gelmeyen gelmesin bunda birsey yok.

Ben de cocuk sesini cekemiyorum mesela cidden kafam kazan oluyor ama cocuklari başka odaya kapatin diyemiyorum. Misafirlige cocuklu cagirmiyorum kendimde ayip olmasin diye mumkun oldugunca az gidiyorum

Cidden neden hep aynı yorumlar geliyor acaba!? Bunu bir oturup düşünmenin kendini hesaba çekmenin vakti gelmedi mi?

Kadinin iş yapmamasindan sanane ki bu kadar? Misafir dedigin iş yapmak, yardim etmek zorunda degil. Bir misafiri tek başina agirlamayi beceremiyorsan cagirma. Ben evime gelene hiç iş yaptirmadim bu zamana kadar ama misafirsem de kimsenin evinde mutfaga girişmedim.
O'nun dogrusu da öyle, begenmiyorsan cagirmazsin bir daha. Asiri kiskancsin evet

Biz kizi tanimiyorduk nisan vs duğun olmadi apar topar evlendiler ismini soyadini ogrenip baktim kayinvalidemede bak X'in esi dedi kayinvalidem birden tepki gostermeye basladi ama allaha sukur o zaman esim arkamdaydi
Kayınvalide de delikanlı kadınmış valla, eğer kurgu bir karakter değilse.

Buraya konu açıyorsanız her yoruma razı olmak zorundasınız maalesef kimse eltinize melek demiyor konu eltiniz değil ki yorumlarınızdan ancak sizinle ilgili çıkarım yapılabiliyor eğer eltiniz burda olup size cevap verebilseydi ikinizi de tanısaydık objektif yorum yapabilirdik ama hala okumanın aklı başında olmak için yeterli olduğunu sanıyorsunuz okuyamamış insanları rencide edeceğinizi düşünemiyorsunuz bu arada bende okumuş ve çalışan bir kadınım sizin övünmek için kullandığınız hemen hemen her şeye sahibim eşimle ritüellere uyarak evlendim üniversite mezunuyum memurum eşimin ailesi tarafından çok seviliyorum kimseyi bunları kullanarak ezmeye çalışmadım eltim bizim kültürümüze çok uzak yabancı kendisi onlar her hangi bişeyine kızdıkları zaman ben onları sakinleştirecek arayı yapacak şekilde davranıyorum eltimle alakasız hayatlarımız var ve bence iyi biri yerinde herkes iyi olsun başka ne ister ki bir insan hatalısınız ve görmemek için diretiyorsunuz en kötüsü de bu maalesef

Kimin ne giydiğinden ne içtiğinden size ne herkes kendi hayatını yaşamakta özgürdür edepli giyinir edepsiz giyinir eşi bişey demedikten sonra kime ne kayınvalideniz görünce ne olacaktı diyelim ki size hak verdi ah vahh yavrum kimle evlendi deyip üzülsün oğluna gard mı alsındı bu 1

Babasını sormanıza gelince benim eltim bana bir keresinde demişti ki annesini 2 yaşında kaybetmiş her anneler gününde çok kötü oluyorum diye belki beğenmediğiniz eltiniz de her babası sorulduğunda üzülüyor olabilir kimbilir babasız nelere göğüs gerdi annesi var mı hiç bişey demediniz zaten görümcenizden duymuşsunuz yok yine niye sorarsınız ki baba olmadan annesiyle kadın başlarına ne zorluklar çektiler belki de hayatta bu 2

Kızın örf ve adetlere göre evlenmemesine laf söylemeniz de ayrı bir sorun belki sahip çıkan yakınları yok sanıyor musunuz ki herkesin akrabaları duyarlı aman şu kıza çeyiz yapalım evlendirelim ev bark sahibi yapalım diye herkes düğün yapmak zorunda mı canım zaten babası yok başında bakalım anne kızına hem annelik hem babalık yapabildi mi kolay mı tek başına bir evladı büyütmek hem maddi hem manevi belki de başkasıyla evlendi annesi eşi kabul etmiş size ne bu 3

Yok mutfağa gelip size yardım etmemiş miş ben de yeni evine ilk gelmeye başladığım insanların mutfağına girmeye çekinirim siz davet edebilirdiniz gel çayları koyalım hem laflarız kadın kadına diyebilirdiniz bu 4

Kedi konusuna gelince zaten anlamışsınız hatanızı biizm bir kedimiz var hep insan yanında durmak istiyor diğer odaya kapattık mı kıymeti koparıyor miyav miyav diye diye siz orda ben kedilerden korkarım ben gelmeyim alınma olur mu sen bize gelirsin dersiniz o da belki olsun gelince ben diğer odaya koyarım derdi belki ama siz kedilere sevmiyorum tüü Ka..a der gibi söylemişsiniz bu 5

Yok üniversite okumamış mış herkes okumak zorunda değil ki önemli olan okumadan iyi insan olabilmek kusur aramamak kusurları örtmek hatalıysa karşıdakini affetmek yapıcı olmak yıkıcı olmamak merhametli olmak kucaklayıcı olmak tercihlere saygı duymak diyelim ki karşıdaki kötü insan karakterinizle siz örnek olun ona gençtir hata da yapabilir deyin siz imkanlar elvermiş okumuşsunuz o okuyamamış yuva edinmek için evlenmiş belki o da hayat okulunda okumuştur he ne dersiniz? Bu da 6 olsun mu lütfen
Açık saçık edepli edepsiz olsun MEVLANA Hz. Ne demiş ne olursan ol yine gel bin kez tövbeni bozmuş olsan da gel!

Lütfen bu kadar yazan insanı dikkate alıp davranışlarınızı bi nebze olsun düzeltmenizi öneririm.

Oskarlık oyuncu sizsiniz. Hem kayınvalideye resimlerini göstermek sizin ne haddinize.
Sevip evlenmişler koca delisi filan terbiyesizlik de hat safada. Kıskançlıktan çatlamışsınız.
Koca delisi sizsiniz. Hatta kocanızın tüm sülalesini parsellemeye çalışıyorsunuz.
Babasının ölmesini neden soruyorsunuz ki. Sizi kendine yakın hissetmiş olsa kendi anlatır. Konuyu açmanız ne kadar kötü kalpli olduğunuzu gösterir.
Cahilsiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…