• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

osibulebin zayıflama hikayesi:)

ayyynen:(( ben de bu ara aşırı yoğunum, fenalardayım yani,
ama her şey için şükretmek lazım osibulebciğim,
"istediğim kiloya inemedim" yazmışsın, sana daha önce bu konu ile ilgili yazmıştım, bi süre sonra duracak kilo vermen, aynen devam etmen gerekir, vücut plato yapıyor bu dönemde , korumaya alıyor kendini, yavaş yavaş ineceksin hiç merak etme, sadece sabret, devam et:)))

doğru tatlım
yok ya kilo konusunda bnm ki şımarıklık
düzenli kilo veriyorum halbuki
ama işte canımı sıkan diğer şeyler

evn içinde olmak yoruyor
dışarı çıksam arabayla o da pencereyi dahi açamıyorum
ne yapalım kıymetlimiz şampiyonumuzzzzz:46::46::46:
Allah yokluğunu göstermesin
Allaha bin şükür

ama insan bazen tükeniyor
kimseden destek yok
yardım yok
bir güleryüz gösterenim yok

öyle işte
yorgunum yoruldum
huzur yok 2 dk gülsem korkar hale geldim
mutluluk sanırım haram bana

doğru tatlım

evn içinde olmak yoruyor
Allaha bin şükür

kimseden destek yok
yardım yok

öyle işte
yorgunum yoruldum

: ) : ) : ) : )

al sana güleryüz:)))

bebek büyütürken çoğu annenin yaşayıp atlattığı sıkıntılar bunlar,
zaman zaman hep yüklerimiz ağır gelir.

Üstelik şampiyona ne kadar aşkla bağlı olsan da onun gelmesiyle beraber sorumlulukların katlanarak artıyor,
bu da seni hayattan zevk almayan biri haline getiriyor olabilir.

E bir de diyet var uzun zamandır hayatında,
o da etkiler zaman zaman.

Sen çok güçlüsün, yazdıklarından yaptıklarından, hayat neşenden çok net anlaşılıyor bu,
hormonların oyunudur bence bu yorgunluk hissi , yakın zamanda herşey olağan haline döner güzelim,
umutsuzluğa kapılma,
öperim.. :))

: ) : ) : ) : )

al sana güleryüz:)))

bebek büyütürken çoğu annenin yaşayıp atlattığı sıkıntılar bunlar,
zaman zaman hep yüklerimiz ağır gelir.

Üstelik şampiyona ne kadar aşkla bağlı olsan da onun gelmesiyle beraber sorumlulukların katlanarak artıyor,
bu da seni hayattan zevk almayan biri haline getiriyor olabilir.

E bir de diyet var uzun zamandır hayatında,
o da etkiler zaman zaman.

Sen çok güçlüsün, yazdıklarından yaptıklarından, hayat neşenden çok net anlaşılıyor bu,
hormonların oyunudur bence bu yorgunluk hissi , yakın zamanda herşey olağan haline döner güzelim,
umutsuzluğa kapılma,
öperim.. :))

canımmmmm:16::16::16::16::16:
şu mesajın yettiiiii kiiii:16::16::16::16:
doğru zaman herşeyin ilacııı
zamanla geçer gider

sağol bitanemmmm:54::54::54::54::54::54:

çok mutlu ettin bni
zaman ayırıp cevap yazdın
teşekkür ederimmmmmmm:16::16::16::16::16:
:46::46::46::46::46::46::46::46:

doğru tatlım

evn içinde olmak yoruyor
Allaha bin şükür

kimseden destek yok
yardım yok

öyle işte
yorgunum yoruldum

tatlım tattlımmmm sen bizim pozitif anneciğimizsin bu durumlarda geçici elbet her şey hayatın düzene girecek yavaş yavaş sen azimli güçlü bi bayansın bunun aksini kimse diyemez o yüzden bu durumları genele yayıp sıkıntı yapma kendine canın sıkıldıkça kaç gel burlara ne biçimde motive ederiz birbirimizi arkadaşlığımız diyet vesilesiyle başladı ama her açıdan destek olmaya hazırız biz böyle de olmalı :54::54::54:
bol dua oku tatlım için daraltıkça Rabbim sana bebişine kocişine huzur pombalasın :16::16::54::54:

tatlım tattlımmmm sen bizim pozitif anneciğimizsin bu durumlarda geçici elbet her şey hayatın düzene girecek yavaş yavaş sen azimli güçlü bi bayansın bunun aksini kimse diyemez o yüzden bu durumları genele yayıp sıkıntı yapma kendine canın sıkıldıkça kaç gel burlara ne biçimde motive ederiz birbirimizi arkadaşlığımız diyet vesilesiyle başladı ama her açıdan destek olmaya hazırız biz böyle de olmalı :54::54::54:
bol dua oku tatlım için daraltıkça Rabbim sana bebişine kocişine huzur pombalasın :16::16::54::54:

sağol bitanemmm:16::16::16::16:
iyi ki varsınızzzz:16::16::16:

kusura bakmayın
işte bazen böyle pilim bitiyorrr:9::9::9:

düzeldim ama
iyi ki varsınızzzz:16::16::16::16::16:

bu günlük ve kk olmasaydı ne yapardım bilmiyorummm:kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk:

valla tatlım ben de aynen öyle düşünüyorum kk olmasa bu kadar kiloda veremezdim öyle pis şişkolar gibi tıkınıyo olurdum hatta şuan cipsleri götürüyo kimseye de ikra etmiyo bir de akşama hangi kebapçıya gitsem diye düşünüyo olurdum :27:

iyiki varız :54::54:

valla tatlım ben de aynen öyle düşünüyorum kk olmasa bu kadar kiloda veremezdim öyle pis şişkolar gibi tıkınıyo olurdum hatta şuan cipsleri götürüyo kimseye de ikra etmiyo bir de akşama hangi kebapçıya gitsem diye düşünüyo olurdum :27:

iyiki varız :54::54:

:9::9::9::9::9::9::9::9:
doğru tatlımmmm:16::16::16::16::16::16:

doğru tatlım

evn içinde olmak yoruyor
Allaha bin şükür

kimseden destek yok
yardım yok

öyle işte
yorgunum yoruldum

osibulebbb heyy kendiciğine gelebilirmisin acaba?:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:üç aşağı beş yukarı herkes aynı durumda inan

hem al sana güleryüz:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::)))))) :))))):16::16::16::16::16::16::16::16:

hem kilonu beğenmiyorsan çizelgeni bana ver ben o kilolar için uğraşıyorum beya:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::34::34::34::34::34:

üfffff!!!! canım tatlı istiyor ama yaaaa:(((
bu saatte bu neyin nesi şimdi:((((
çok zor durumdayım , of!

Günaydın sabah şekeri bugun uyuya kaldın herhalde sen benden önce gelirdin buraya nerdesin bakem yoksa şampiypn mu uyutma dı nasıl şampiyon

üfffff!!!! canım tatlı istiyor ama yaaaa:(((
bu saatte bu neyin nesi şimdi:((((
çok zor durumdayım , of!

canım bayram çikolataları oluyor ya
onlardan bir tane at ağzına
yavaş yavaş em çikolatayı
isteğin gidiyor:46::46::46:

yada şeker de olabilir ama bn çikolata seviyorum:9::9::9::9::9::9:

gnde bir taneden bişi çıkmaz:9::9::9::9::9::9:

Günaydın sabah şekeri bugun uyuya kaldın herhalde sen benden önce gelirdin buraya nerdesin bakem yoksa şampiypn mu uyutma dı nasıl şampiyon

:16::16::16::16:
günaydın canımmmmmm

nasılsınnnnn????

:16::16::16:

valla pilatese başladım desem inanır mısın:9::9::9::9::9::9:

sabah çok erken kalkıyorum ya zaten

kahvaltı hazırladım duş yaptım derken 8i buluyoruz
8den sonra oğluşla ilgileniyorum
biraz da ev işi

saat 10da hazır oluyorum pilates yapıyorum
1 saat:9::9::9::9::9::9::9::9:

işte ancak 11 buçukta girebildim
şampiyon ancak izin verdi:9::9::9::9::9::9:

yani pilates yüzünden giremiyorum
suçlu o:9::9::9::9::9::9::9::9::9:

ya umarım bırakmam ya

yasemincim halimi bir görsen:9::9::9::9:
belki hep izleyemem diye pilates yaparken kendimi
videoya da çekiyorum pcye atıyorum
ebruliyi izleyemediğim zamanlar
kendimi izleyip yapabilirim:9::9::9::9::9:
kendimi pilates yaparken izlemek de ayrı eğlenceli:9::9::9::9::9:

benim danacıklar son günlerde çooookkk akıllılar fırsat bulamıyorum hiçbir şeye kızlar...ancak girebildim nete...

osibuleb cim takdir ve tebriklerimi sunuyorum pilates yapıyor olmana :46::46: :42:
ben hiiç spor yapamam..bünyeme ters...tembelim galiba :37::37: ne güzel sımsıkı olur vücudun..devam etmelisin bence ..
ben 68 de takıldım kaldım..günlerdr gram veremiyorum..neden böyle oldu bilmiyorum..çok yemiyorum aslında..dengeli sağlıklı yyiyorum ama olmuyor nedenseee...canım sıkkın o yüzden...sirkeli su içmeye devam ediyorum...farklı bişeyler mi yapmalıyım acaba..önerisi olan varsa çoook sevinirim

:16::16::16::16:
Günaydın canımmmmmm

nasılsınnnnn????

:16::16::16:

Valla pilatese başladım desem inanır mısın:9::9::9::9::9::9:

Sabah çok erken kalkıyorum ya zaten

kahvaltı hazırladım duş yaptım derken 8i buluyoruz
8den sonra oğluşla ilgileniyorum
biraz da ev işi

saat 10da hazır oluyorum pilates yapıyorum
1 saat:9::9::9::9::9::9::9::9:

Işte ancak 11 buçukta girebildim
şampiyon ancak izin verdi:9::9::9::9::9::9:

Yani pilates yüzünden giremiyorum
suçlu o:9::9::9::9::9::9::9::9::9:

Ya umarım bırakmam ya

yasemincim halimi bir görsen:9::9::9::9:
Belki hep izleyemem diye pilates yaparken kendimi
videoya da çekiyorum pcye atıyorum
ebruliyi izleyemediğim zamanlar
kendimi izleyip yapabilirim:9::9::9::9::9:
Kendimi pilates yaparken izlemek de ayrı eğlenceli:9::9::9::9::9:

teşekkürler canım iyiyim sade 3 gündür bir bel ağrısı anlamadım:50::50::50::50::50:
Sen evde iş bitmiyorm
benim hiç bitmiyor işim işten çık oğlanı ve yeğeni okuldan al eve gel yemek yap çocukları banyo yaptır yemekleri yedir ortalığı topla sonra yeğenın ödevlerini yaptır sonra eşim geliyor ona yemek hazırla sonra yıne ortalığıtopla k..... Koydumda saat 21,22 oluyor sonra tam oturcam ablam arıyor ayşeyi indir aşağıya zaten yeğenim gider gitmez küt yatıyom benım akşam yemek yemeğe fırsat olmuyor ha işten saat 5 te çıkıyorum sabah 7,00 kalk kahvaltı çocuğu okula gönder saat 8 de işe gel işte böyle
geçen yıl spora vakit buluyordum şu 1 aydır spora vakıt yok sade hafta sonları oğlanı futbola götürüyorum onu beklerken orda 2 saat sürüyor 1 saat yürüyorum birde ne olursa olsun cuma akşam üstü fırsat yaratmaya çalışıyorum eğer fırsat olmazsa ertesi gün 2 saat yürüyorum
ama spora başlamam lazım

abowwwww pek uzun olmuşşşşşşşşş:1::1::1::1::1:

benim danacıklar son günlerde çooookkk akıllılar fırsat bulamıyorum hiçbir şeye kızlar...ancak girebildim nete...

osibuleb cim takdir ve tebriklerimi sunuyorum pilates yapıyor olmana :46::46: :42:
ben hiiç spor yapamam..bünyeme ters...tembelim galiba :37::37: ne güzel sımsıkı olur vücudun..devam etmelisin bence ..
ben 68 de takıldım kaldım..günlerdr gram veremiyorum..neden böyle oldu bilmiyorum..çok yemiyorum aslında..dengeli sağlıklı yyiyorum ama olmuyor nedenseee...canım sıkkın o yüzden...sirkeli su içmeye devam ediyorum...farklı bişeyler mi yapmalıyım acaba..önerisi olan varsa çoook sevinirim

tatlım bnde öyleyim
dna mda yok:9::9:

bakalım kaç gn sürecek:9::9:
:9::9:
:9::9:

canım arada olur öyle
içine sinmiyorsa yedklerini değiştir

yeşil çay falan da deneyebilirsin canım

Son düzenleme:
teşekkürler canım iyiyim sade 3 gündür bir bel ağrısı anlamadım:50::50::50::50::50:
Sen evde iş bitmiyorm
benim hiç bitmiyor işim işten çık oğlanı ve yeğeni okuldan al eve gel yemek yap çocukları banyo yaptır yemekleri yedir ortalığı topla sonra yeğenın ödevlerini yaptır sonra eşim geliyor ona yemek hazırla sonra yıne ortalığıtopla k..... Koydumda saat 21,22 oluyor sonra tam oturcam ablam arıyor ayşeyi indir aşağıya zaten yeğenim gider gitmez küt yatıyom benım akşam yemek yemeğe fırsat olmuyor ha işten saat 5 te çıkıyorum sabah 7,00 kalk kahvaltı çocuğu okula gönder saat 8 de işe gel işte böyle
geçen yıl spora vakit buluyordum şu 1 aydır spora vakıt yok sade hafta sonları oğlanı futbola götürüyorum onu beklerken orda 2 saat sürüyor 1 saat yürüyorum birde ne olursa olsun cuma akşam üstü fırsat yaratmaya çalışıyorum eğer fırsat olmazsa ertesi gün 2 saat yürüyorum
ama spora başlamam lazım

abowwwww pek uzun olmuşşşşşşşşş:1::1::1::1::1:

owwwwwwwwww
halledersin canım sennn:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

sabah:

patatesli omlet
yeşil çay

sonra:

kahve

öğle:

yoğurt
1 dlm tam tahıllı

akşam:

ızgara tavuk köfte
ayran

ayyyy hiçbişi yememişim yaaa

samanyolunda yarışma diye ev temizletiyorlar::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:
kardeşim tamam yarışma da ev de temizletilir mi ya

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

Back
X