Oskar oyuncusu kaynana

Sizin evinizde neden iş yapsın ki? Yani kişisel tercihi:) :) yapsa da yüzünüze vurur ki bence ozel hayatı ile ilgili olan konuya da hiç gitmeyin. Sizin başınıza patlar olay sonunda. Ortada rezillik varsa hiç bulasmayin, üstünüze muhakkak kır bulaşır

Ne kayinvalideler var ya okurken hayret ediyorum . Ben çok şanslıyım o konuda esimin annesi ben hastayken dört dönüyor cevremde. Bir kere hasta oldum hemen sırtıma viks sürdü ilaç icirdi sen küçüksün daha diyor . Bulaşıklarini yıkasam sen hasta olursun yıkama kıyamam diyor . Eşim e de hep karını el üstünde tut o sana Allahın emaneti der hep . Çok dini bütün kadın bir kez daha şükrettim surda yazılanları okuyunca .

Masallah diyorum

Evimde iş yapsin demiyorum.haksizlik yapıyor diyorum. Orası kızının evi burasıda oğlunun ikiside evlat degilmi ?damatta el oğlu sonuçta bende el kızı ona niye bu kadar ilgi alaka

Evimde iş yapsin demiyorum.haksizlik yapıyor diyorum. Orası kızının evi burasıda oğlunun ikiside evlat degilmi ?damatta el oğlu sonuçta bende el kızı ona niye bu kadar ilgi alaka
Çünkü orada kızı damadına hazırlık yapıyor kızına kıyamıyor temizlige yemege yardim ediyor ama sizin evinizde işleri oğlu değil siz yapıyorsunuz ondan dolayı sizin evinizde hicbir ise elini sürmüyor . Kotu niyet ya başka bir şey değil

Diyorsunuz ya,o kızı sen gelinisin.sana yardım etmez ona eder.bu normal diye,kendi işini yaptırmaya gelince o gelin o yapmasın kızım yapsın demiyorlar ama bütün kv ler.bu ne yaman çelişki.

Diyorsunuz ya,o kızı sen gelinisin.sana yardım etmez ona eder.bu normal diye,kendi işini yaptırmaya gelince o gelin o yapmasın kızım yapsın demiyorlar ama bütün kv ler.bu ne yaman çelişki.
Bende enayi degilim bu kadar ayrımı farkı gözüme sokan kadının tabiki isini falan yapmıyorum bir bardak su istese vermem evinde ha ama benim evimde mecburen hizmet etmek zorundayım yemek çay falan sonuçta misafir

Kendi annenizden yola çıkın,:) kızının temizliğinden sorumlu olduğu ev anne için daha önemlidir bence

Hah bu işte sorumluluk kimdeyse ve kimi seviyorsa ona yardım ediyor

Böyle iyi oyunculuğu varsa sen o ilişkiyi söylesen bile iftira der üste çıkar sen daha kötü olursun
Diğer konularda da sana sahip çıkmadığı için eşin haksız

Böyle iyi oyunculuğu varsa sen o ilişkiyi söylesen bile iftira der üste çıkar sen daha kötü olursun
Diğer konularda da sana sahip çıkmadığı için eşin haksız
Ahh zaten eşim eşim hep o annesinin numaralarini bayıla bayıla yutan eşim beni yaşlandıran sacimi bembeyaz yapan o eşim...eskiden hiç arkamda durmazdı şimdi enazindan az da olsa arkamda

Kayinvaliden niye senin evinde is yapsinki?ayrica oglu degilmi bir istedigini aldiramayacakmi onca yil bak buyut yeme yedir elin kizi gelsin annesine esya aliyor diye laf etsin oldu cok yanlis bence sende kendi ailene al benim esimde birsey isteseler alir ben bile alirim kendi anneminde ihtiyaci olunca onada alirim yani ne var bunda.

Ne yapsın kvler oğullarını öyle bir yetiştiriyorlar ki sonrasında ancak hastalandıklarında ilgi görebiliyorlar kız çocukları gibi değil ki erkekler, kadın hasta değilse nasılsın diye sormak akıllarına gelmez o yüzden bu kadınları yadırgamayın erkek analarının sonu böyle
Kızının evinde iş yapıyor diye sizde de yapacak anlamına gelmiyor siz onun evinde ne işler yapıyorsunuz?
Son olarak bir koz bulmuşsunuz eninde sonunda patlatacaksınız ama kendinizi rahatlamak için iyice dolmayı bekliyorsunuz valla kv çakal da siz de az kurt değilsiniz hani.

Evet beni bu duruma getirdiler sonunda...ben kaynanamın evinde niye iş yapayim çok şükür bi anneliğini gormedim manevi olarak ayrıca benim evinde iş yapsin demiyorum Allah yardım etsin kızının hizmetçisi oldu zaten benim elim ayağım tutuyor kendim dört dörtlük yapiyorum

Evet benim çocuğum sabaha kadar uyumadı açlıktan gözyaşıyla rabbime yalvardım peki ozaman nerdeydi annesi bile bile tabiki evlat yapacak anne hakkıda ödenmez ayrıca benim ailemin durumu çok daha iyi esimin ekmeğine kalmadılar ama damadına her türlü maaşını yediriyor hediyeler masalar yemekler inşallah birgün bu durumla karşılaşıp ne kadar zor bir şey olduğunu yasamazsınız.

Peki o zor döneminde aileniz neden yardım etmedi durumları iyiyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…