Oskar oyuncusu kaynana

Kv-gelin
Bu catismaya hic dahil olmadan mutlu mesut bir yasami secen calisma arkadasim geldi aklima.

Evlendikten uc bes ay sonra kv yerli yersiz ziyaretlerde bulunuyor. Kiz bir susuyor iki susuyor. "Eee anne ne zaman gideceksin biz Ozan'la sevişcez." diyor. Boyle oldugu gibi dimdik. Kadin bir laf edemeden kalkip gidiyor. Bir daha da kiza sarmiyor. Deli midir nedir dediyse artik. Psikolojide karsiligi da delilik zirhina burunmek. Bazen boyle olmak guzel kapilar aciyor kizlar.

Kv uzerinden gitmiyor, bahane bulmuyor. En dogal hakkini yasamak istiyor. Esi de bir sey diyememis. Kv de ne desin ?

Politika politikayi doguruyor. Ayy cok geldi, esime kapris yapti, bana kişş dedi vs bizans oyunlarina girmeden halletmis isini. Egreti saygili olacagina durust kaba olmus.

Şok üstüne şok. Kesinlikle tedavilik insanlar bunlar. Hem de yatarak tedavi yani
Evet
Eskiden böyle idi
Sonra eşimle ciddi tartıştılar
Böyle konuşmuyor artık
Hep beni iyiliyor eşime
Ben yemiyorum tabi ama eşimin gözünde artık o hastalıklı anne imajı da silindi :)

Yanı bu insanlar bizimde bir anadan dogdugumuzu unutuyorlar .biz oğlunuzla evlendiysek yemek temizlik çocuk zannediyorlarki gelinler yiyip icip geziyorlar evet o şekilde oluyo gün geliyo tatilde oluyo yemegede giriliyo ama borç çocuk hastalık da var onlar sadece kıskandıkları taraf ben kendi kaynanama açıkçası çok kinliyim düğünümde kurusu gitmedi üstelik elbise almazsan gelmem bile dedi. Tek başımiza tirbaklarimizla kazıya kazıya tırmandık aman bugün böyle olsun e hadi bu ayakkabi bir kış daha gitsin çocuğa bak işte falancanin kuculenlerini giysin diye diye geldik bugüne çok şükür hatta bir gece çocuk acından ağladı market borca vermedi eşim ağlayarak geldi eve hiçbirşey yoktu öğünlerde öyle sessizlerdiki gelip gitme işte nasilsiniz çocuğun eksiği varmı demek yoktu ! Borclarimiz bitti biraz kendimize bakmaya başladık arabamızı aldik e şimdi nereye gitmişler gene neler almış ben de anneyim e vicdansız o zamanda anneydin körmüydün o yüzden o kadın bana ileri git dese batıyo üstelik hem suçlu hem güçlü kendini fasulye gibi nimetten sanıp birde bana kaynanalik tasliyo

Belki de sizin yanınıza yerleşmek istiyor. Gelinini dövmesi için oğlunu dolduran, bunlar zevk alan kaynanalar okudu bu gözler bu forumda. O yüzden bana hiç garip gelmiyor böyle arsız arsız ilgi beklemek. Madem öyle evlendirmeseydi oğulcuğunu

Oooooo. Kıyamam size. Cidden şu an çok şaşırıyorum. Günahını verme. Bu nasıl kıskançlık. Evinize alınanın aynısını istemek

Okudukça şok oldum o nasıl kaynana

Yok canım bizim yanımıza yerleşirse sevgilisiyle rahat görüşemez o yüzden o imkansiz

Oooooo. Kıyamam size. Cidden şu an çok şaşırıyorum. Günahını verme. Bu nasıl kıskançlık. Evinize alınanın aynısını istemek
Yeni gelin gibi eşime evine eşya duzdurdu hep ağlama krizlerine gidiyordu yalandan.yok sunum yok bunun yok ben kaderi kötüyüm halbuki maaşı evi var ama yeterki oğlu alsin

Eşiniz ne güzel söylemiş. "Bu bizim ilişkimiz, işler bizim işimiz" mesajını vermiş, kayınvalideniz de mesajı almış.
Forumun genelinde yapması gereken şeyleri yapmayan eşe toz kondurulmuyor, kayınvalide suçlanıyor. Tamam çok normal olmayan kayınvalideler de var ama dönüp bir eşe bakılsa sorunların %80'i çözülecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…