- 15 Mart 2019
- 71
- 44
- 8
- 31
- Konu Sahibi Dahazan422
-
Şuan durum o zaten ama onun aklı benim evimde oğlumun parasıyla yiyip icip geziyo ben yokumun derdindeBu annelerin oğullarını sevgili gibi görmelerinden bıkkınlık geldi vallahi. Mesafe koymuşsunuz iyi olmuş, paralasın kendini kızı ve damadı için
Zaten 9 senedir bosatirim deyip gezdi yoruldumEşiniz yokken yapın ,ister ayıl ister bayıl ,sırdaşınım iyi davran diyin ,başkasının kocasına el süren oğlunun yuvasınıda yıkar ,dikkat edin
YAni iyi olsunlar bizde sevelim anne gibi dimiSenin ki daha fenaymisallah yardimcin olsun.. benim kv vefat etti bu ay bir sene oldu.. sevinilecek birsey degil ama insan uzulmuyor da ya..
Dogru soyluyorsun.. kendilerinden nefret ettiriyorlar sonra da gelin bize niye soguk.. insaniz yahu robot degil..YAni iyi olsunlar bizde sevelim anne gibi dimi
Yesin kendini, umurunuzda olmasın.Şuan durum o zaten ama onun aklı benim evimde oğlumun parasıyla yiyip icip geziyo ben yokumun derdinde
Yani gerçekten inanılır gibi değil. Doğurduğu çocuğu sevgili gibi mi görüyor bunlar acaba? Benim de oğlum var. İnşallah yaşlanınca ben de bunlar gibi delirmemBenimki eşime resmen sen beni değil victory i yi tercih ettin dedi
Sanki üzerine kuma geldim
Görüyor evetYani gerçekten inanılır gibi değil. Doğurduğu çocuğu sevgili gibi mi görüyor bunlar acaba? Benim de oğlum var. İnşallah yaşlanınca ben de bunlar gibi delirmem
Şok üstüne şok. Kesinlikle tedavilik insanlar bunlar. Hem de yatarak tedavi yaniGörüyor evet
Sen evlendin ya hayatta artık kimseye güvenim kalmadı dediğini bile duydum :)
EvetŞok üstüne şok. Kesinlikle tedavilik insanlar bunlar. Hem de yatarak tedavi yani
Belki de sizin yanınıza yerleşmek istiyor. Gelinini dövmesi için oğlunu dolduran, bunlar zevk alan kaynanalar okudu bu gözler bu forumda. O yüzden bana hiç garip gelmiyor böyle arsız arsız ilgi beklemek. Madem öyle evlendirmeseydi oğulcuğunuAma olurmu üzülmeli oğlu karısına kalk hizmetçi ol demeli anam anam diye ağlamalılar .aaaa nedemek hastaligi saklamak aksine olmayan hastalığı var etmeli daha daha kendini kotu durumda gostermeli .hatta bir keresinde eşim bana saçının teline zarar gelirse yaşayamam yazmıştı onuda görümce annesine okumuş kadın öğün nerdeyse ölüm dosegindeyim oğlum son nefesim diye aynı lafı kendisine söylesin diye ugrasti(buarada annelerimiz bas tacıdır tırnaklarına zarar gelmesin haklarını ödeyemeyiz ama el kızıyız diye bu kadar rol eziyet kiskanclikta nebiliym kül hakkıdır.)
Oooooo. Kıyamam size. Cidden şu an çok şaşırıyorum. Günahını verme. Bu nasıl kıskançlık. Evinize alınanın aynısını istemekYanı bu insanlar bizimde bir anadan dogdugumuzu unutuyorlar .biz oğlunuzla evlendiysek yemek temizlik çocuk zannediyorlarki gelinler yiyip icip geziyorlar evet o şekilde oluyo gün geliyo tatilde oluyo yemegede giriliyo ama borç çocuk hastalık da var onlar sadece kıskandıkları taraf ben kendi kaynanama açıkçası çok kinliyim düğünümde kurusu gitmedi üstelik elbise almazsan gelmem bile dedi. Tek başımiza tirbaklarimizla kazıya kazıya tırmandık aman bugün böyle olsun e hadi bu ayakkabi bir kış daha gitsin çocuğa bak işte falancanin kuculenlerini giysin diye diye geldik bugüne çok şükür hatta bir gece çocuk acından ağladı market borca vermedi eşim ağlayarak geldi eve hiçbirşey yoktu öğünlerde öyle sessizlerdiki gelip gitme işte nasilsiniz çocuğun eksiği varmı demek yoktu ! Borclarimiz bitti biraz kendimize bakmaya başladık arabamızı aldik e şimdi nereye gitmişler gene neler almış ben de anneyim e vicdansız o zamanda anneydin körmüydün o yüzden o kadın bana ileri git dese batıyo üstelik hem suçlu hem güçlü kendini fasulye gibi nimetten sanıp birde bana kaynanalik tasliyo
Okudukça şok oldumBenimki de böyle
Benimki benim üZerimden de yürür eşime
Beni iyiler karına iyi davran der ama evlendiğimizde nasılsa boşanacaksın biz beklıyoruz diyen insan şimdi karına neden iyi davran desin
Bize her gelişinde ağlar
Desiğin gibi kızı ve iki torunu için dört dönerken
Benim evime gelince sallana sallana gelir el el üzerinde oturur
Normalde iş beklemem ama sağlığı yerinde
Gezmesine kendine düşkün
Bari hamile ve ben grip çalışıyorken bir tas çorba kaynatsa iyi
Olurdu
El bile yapar bunu
Bizimki hem yapmaz hem de benim kadar fedakar anne yok diye kendini bize satar
Eşimle ben masa hazırlarız toplarız
Ben hasta iken eşim yapar
Bazısı oğluna kıyamaz demiş benimki herkese kıyar
Varlıklı bir aile bizimkiler ama benim kv şimdiden baban ölse bana kim bakacak der
Kimsem Yok der
Cevresi o kadar geniş ki anlatamam bunun yanında zaten kızı ve 3 torunu ile aynı evde yaşıyorlar
Bakıma suanda ıhtıyacı yok zaten
Bankada parası kasası bar kendine özel ama kenarda tek kuruş param YÖK der
Ayrıca emekli aylığı da var kirada evleri vs vs
Hep ona acıyalım ister
Olmayan şeyi teselli edelim ister
Telefonda konuşurken burnunu çeker ağlıyo gibi yapar eşim ne oldu anne der konuşamayacağım der eşimin yüzüne kapar
Bir kötü olay olsun biri ölsün mesela
O ölümü kendine çevirir
Geçenlerde 99 yasında bir akrabaları öldü
Onu bile kendine çevirdi toparlanamadık hala
Hasta oldum
Kendime gelemedim
Evde yanlız kalmaktan korkar oldum
Üzüntüden hasta oldum vs
Arkadaş 20 yasında gencecik insanlar aniden ölüyor
99 yaşındaki insandan bari pirim yapma
Evlendik 6 sene olacak
Eşime hala kırgınmış evlendi onu bıraktı diye
Ama sorsan siz mutlu olun tek gayem o der
Sinir oluyorum ben bu erkek annelerine
Ne diyeyim ki
Allah ıslah etsin
Yok canım bizim yanımıza yerleşirse sevgilisiyle rahat görüşemezBelki de sizin yanınıza yerleşmek istiyor. Gelinini dövmesi için oğlunu dolduran, bunlar zevk alan kaynanalar okudu bu gözler bu forumda. O yüzden bana hiç garip gelmiyor böyle arsız arsız ilgi beklemek. Madem öyle evlendirmeseydi oğulcuğunu
Yeni gelin gibi eşime evine eşya duzdurdu hep ağlama krizlerine gidiyordu yalandan.yok sunum yok bunun yok ben kaderi kötüyüm halbuki maaşı evi var ama yeterki oğlu alsinOooooo. Kıyamam size. Cidden şu an çok şaşırıyorum. Günahını verme. Bu nasıl kıskançlık. Evinize alınanın aynısını istemek
Geline yar olacağına bana yar olsun demiş zaarYeni gelin gibi eşime evine eşya duzdurdu hep ağlama krizlerine gidiyordu yalandan.yok sunum yok bunun yok ben kaderi kötüyüm halbuki maaşı evi var ama yeterki oğlu alsin
aynen katılıyorum.
iş eşte biter.
eşim ev işi de yapar, çocukta bakar.
evlendiğimiz ilk yıllarda kayınvalidem yapılacak bir şey için turuncu halletsin sen bırak, dedi
eşim de, niye elim ayağım tutmuyor mu benim? dedi.
ev işi meselesi böyle kapandı :)
çocuklardan sonra da çocuk için annenin bakması gerektiğine dair bir şey dedi. ona da niye benim çocuğum da degil mi? dedi. karışmadı bir daha.
benim kayınvalidem kızına da yapmaz bana da.
canı kıymetlidir.
bütün sorumlulukları bana/damada verip oğlunu/kızını düşünmüş olacak :)
neyseki görümcem de eşim de annelerini biliyor, gaza gelen tipler degil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?