canıım nereye ekledin göremedim profilinde?
OH BEEE alkisalkisalkis
OH BEEE alkisalkisalkis
bide bu akşam itibariyle rejime başladım çok kilo aldım yaalmaz: elma sirkesi içicem yarın sabahta ama pek başarılı diilim bu konuda olmadı ilaç kullancam 4 kilo vermem lazım ohaoldumsmile
off cnm ya aynen benimde 5 kilo vermem lasım kışın deli gibi yemek yedimmm bide iki ay sonra düğünüm var acilen göbegimin gitmesi lasım bugun az yedim ama akşam dayanamayıp çikolataları götürdüm valla..şimdide vicdanım sızlıyo pişman oldum yedigime:)şöle bi hafta düzene soksam devamı gelcekte hep kaytarıyorum:)elma sirkesini önce denedimm inan bi yudum içtim kuscaktım hala aklıma gelince tatı bi hoş oluyom nsl içcen kıs onuuuuuuuuuuuueyvahedigeldismilekaydirigubbakcemile3
kıssssss nemmmmm sen ne kilosu verecen ya?zaten çıtı pıtı küçük bir kızsın.hatta sen 46 kiloyum falan demiştin bana yanlış hatırlamıyosam:))çokkkkk zayıflama kızzzzzz biraz kilo da sana yakışır.zaten güzelsin.gelinlikte şöyle biraz toplu durmanda iyi olur.bak bu sefer göbekten veremezsen başka yerden gider iyice kötü olur.zaten çokkkkkkk zayıfsın canımm:))sen böyle güzelsin bence hiççççç rejime gerek yok..
bide bu akşam itibariyle rejime başladım çok kilo aldım yaalmaz: elma sirkesi içicem yarın sabahta ama pek başarılı diilim bu konuda olmadı ilaç kullancam 4 kilo vermem lazım ohaoldumsmile
off cnm ya aynen benimde 5 kilo vermem lasım kışın deli gibi yemek yedimmm bide iki ay sonra düğünüm var acilen göbegimin gitmesi lasım bugun az yedim ama akşam dayanamayıp çikolataları götürdüm valla..şimdide vicdanım sızlıyo pişman oldum yedigime:)şöle bi hafta düzene soksam devamı gelcekte hep kaytarıyorum:)elma sirkesini önce denedimm inan bi yudum içtim kuscaktım hala aklıma gelince tatı bi hoş oluyom nsl içcen kıs onuuuuuuuuuuuueyvahedigeldismilekaydirigubbakcemile3
kıs öyle yaptım bende ama inan içemedim yaaaaaa bide hevesle gidip elma sirkesi almıştım:):):):)off bendede göbek derdi var:)popoda varda öle çok deil:)Kuşum dırek sırkeyı ıcmıyosun 1 bardak suya 1 tatlı kasıgı bal 1 tatlı kasıgı elma sırkesı koyup oyle ıcıyosun yoksa mumkun dııl bende ıcemezdım bende cok bolgesel alıyorum maalesef dırek popo :)
Kızlar sizi 50-59 aralığındakiler başlığına bekliyorum o zaman, hem çok keyifli bir başlık hem de çok motive edici, her katılan zayıflıyor ben 3 kilo verdim:) 50 kilo altındakiler de var bu arada nemcim senin gibi:)
Neee 50-59 muuu uhuhuhu aglıcaaam ben 68 kılo olmusum kızlarrr o topııklere almazlar benıı
kıs öyle yaptım bende ama inan içemedim yaaaaaa bide hevesle gidip elma sirkesi almıştım:):):):)off bendede göbek derdi var:)popoda varda öle çok deil:)
uy gelimmmmm hemen:):):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?