albümüne baktım. buraya da yazayım. harikasın valla. iyice sabırsızlanıyorum.biran önce olsamda rahatlasammmm.
sarı saçta çok yakışmış haaaaa.zemuszemuszemuszemuszemuszemus
Tesekkur ederim canim cok saool benimde yanaklarda baya sislikler var aslinda burnumda cok sis ama belki fotoda belli olmadi :)
Benim dikisler 1.ci haftada alindi canim ya bende ilac icmeme ragmen cok hapsuruyorum neden ki ya
Burnumun ucu sismi bilemiyorumki nerden anlicam :) ama dışı cok şiş
Bu sıyah noktalara napsam gıtmez yaa bıde kocamanlar yaa
canım resmini gördüm çok süper olmuşsun. senin adına çok seviniyorum. herşey gönlünce olsun.... opuyorumnanaktan
çok saol öslemciiim zemuszemus inşallahhh seninki daha güzel olur tatlııma.s.
inşallah canıııımmm çok sağol ama seninkinden daha güzel olmasına gerek yok valla şöyle bi burnum olsa dünyalar benim olur :teytey:
ayyy okadar çokmu beğendim tatlım yaa :teytey: inşaallah sende en kısa zamanda hayırlısıyla olursun :1hug:
inşallaaaahhhhhh :Saruboceq: inan var ya acaba düğünü seneye ertelesem mi diye düşünüyorum sırf ameliyat yüzünden. zaten daha aileler tarafından düğün tarihi netleşmedi ya nişanlımı bu yazdan vazgeçirmeye mi çalışsam naapsam ooofffff oooofff kafamçokkarıştı
Bende ne zaman net olarak karar verdim biliyomusun çok yakın bi arkadaşım ewlneiyodu ve düğün fotoğraflarını çektirilerken bende yanlarındaydım we dedimki ben bu burnu yaptırmazsam bu fotoğraf çektirmek bana zulüm olur delikafadulden
Ayy fistikcim hic sorma bandajlar acilana kadar gun saydim ama bandajlar acildiktan sonra su gibi akip geciyo gercekten insallah seninde oldugunu goruruz caniim
insallah cnm yaaa:):)
kizzz yeni fotolarini ne zaman görcez zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?