oske.06 Burun Estetiği Ameliyatı

teşekkür ederim canım ben sarışın olabilmek için belime gelen güzelim saçlarımı kaybettim yakışmasaydı intihar ederdim heralde :)

yok canım şaka yapıyorum tabikide çok üzüldüm hatta ilk yandığında ağlamıştım ya

oske süper olmuşsun gerçekten... çok beğendim canım... bende bu gün sadullah bey ile görüştüm ve c.tesi randevu aldım..... daha önce emre bey ile görüşmüştüm ama bütçe olarak çok geldi...
sadullah bey den hiç şikayetçi olan görmedim ve yaptığı burunları beğendim... edamisra mesela süpper ötesi...opuyorumnanaktan
banada şans dileyin güzeller...

kuzucuuuukkkk baktım resimlerine çooook harikasın canım maşallah gerçekten çok doğal duruyor. güle güle kullan şekercik opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

:1hug: saol canıııım :) cidden daha da güzelleşiyor galiba darısı en kısa zmanda senin başına kaydirigubbakcemile5

çokk çok teşekkür ederim Emre Beyde başarılı ama bana görede fazla istiyo Sadullah Beyde en az Emre İlhan kadar başarılı bence sonuçları çok güzel görünüyo :)
bayanssulusmile :Saruboceq: dualarımız seninle:)

aynı fikirdeyim kızlar sadullah bey gerçekten işini iyi yapıyor mesela ben gittiğimde burnumu eda gibi ismeiştim olmaz çünkü senin yüzüne uygun değil dedi iyiikide o bildiği gibi yapmış bugün bantları aldı ellerine sağlık sadullah beyin etrafımdakiler estetik olduğunu kimse anlayamaz diyo:))

resiim resiimm resimmm bayanssulusmile

öskecim senin burnundaki kemer gittimi baya aynısı bende de var dün bandajları aldı geçer şişlikten diyo ama sana bi sorayım dedim

canım benim şişlik sağ profilden bakıldığında yok gibi oldu ama sol profilden hala belli ama gittikçe iniyo sanki bide ben yeni ameliyat olan birini gördüm ondada var ya geçecek bence :1hug:

canım yeni eklediğin resimlere baktım orda gitmiş burnun çok güzel ve cok doğal duruyo

geçer canım ama sabır gerektiriyor işte bi 3-4 ay olsaun ozaman cok daha güzel olcak inşallah

Özgeee çok beğendim harika olmuş :)

benim için zaman durdu sanki geçmiyo bi türlü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…