kızlarrr bi foto daha eklediim
teşekkür ederim canım ben sarışın olabilmek için belime gelen güzelim saçlarımı kaybettim yakışmasaydı intihar ederdim heralde :)[/QUOTE
Allah korusun delimisin o nebicim laf öle olmazsa olmazdi yani bunun sonu ölümmlemi bitmeli. hem diger sac renginde kötü diildiki ama bu renk harbiden manyak gitmis sana güle güle kullan canim benim kaydirigubbakcemile5
kıslar resimlerime bakın nolurrr kaydirigubbakcemile2
kuzucuuuukkkk baktım resimlerine çooook harikasın canım maşallahgerçekten çok doğal duruyor. güle güle kullan şekercik opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
oske süper olmuşsun gerçekten... çok beğendim canım... bende bu gün sadullah bey ile görüştüm ve c.tesi randevu aldım..... daha önce emre bey ile görüşmüştüm ama bütçe olarak çok geldi...
sadullah bey den hiç şikayetçi olan görmedim ve yaptığı burunları beğendim... edamisra mesela süpper ötesi...opuyorumnanaktan
banada şans dileyin güzeller...
aynı fikirdeyim kızlar sadullah bey gerçekten işini iyi yapıyor mesela ben gittiğimde burnumu eda gibi ismeiştim olmaz çünkü senin yüzüne uygun değil dedi iyiikide o bildiği gibi yapmış bugün bantları aldı ellerine sağlık sadullah beyin etrafımdakiler estetik olduğunu kimse anlayamaz diyo:))
Özgeee çok beğendim harika olmuş :)
benim için zaman durdu sanki geçmiyo bi türlü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?