oske.06 Burun Estetiği Ameliyatı

:kedi: öyle deme kız valla doktorun karşısında çok utandım zaten. benim de göğüslerim aşırı küçük 75 beden sütyeni bile dolduramıyorum senağlama yaptırmışken ikisi de birden çıksın istiyorum. zühtü bey burnun neyse de göğüslerini kesin yaptırmalısın, çünkü gelişim sorunu var dedi. bakalım canım ya inşallah pişman olmam. aslında burundan çok göğüsten korkuyorum ben de çünkü kas altı olacakmışım. ameliyat sonrası çok fena zorlu geçecek anlayacağın... kafamçokkarıştı

Yaw bırak zorlu gecsın agrı kesıcı dıye bısey var we maxımum 1-2 hafta cekersın sonrasını dusun ıstedıgın gıbı olacaklar

inşallah canım :Saruboceq: ameliyatı hayırlısıyla bir atlatayım bütün detaylarıyla paylaşacağım sizlerle. opuyorumnanaktan

Insallah kolayca atlatırsın canım benım bak gogusu bılmem ama burunda korkulacak bısey yok tasarımınıda soylersın Zuhtu Bey'e mutlaka ıcıne sınecek bısey yapmaya calısır

teşekkürler canım. burun tasarımım gerçekten hiç içime sinmedi ya acaba zühtü beye mail atsam da tekrar yapar mı ki? çünkü ameliyat cumartesi sabah 10'da olacak. daha önce görüşme imkanım yok malesef. yoksa gereksiz yere mi kuruntu yapıyorum eyvahedigeldismile

Icıne sınmedıyse ara onepı ıcıne sınmedıgını soyle yardımcı olurlar heralde

evet canım arayacağım doktoru yeniden bir tasarım isteyeceğim. biraz önce de nem le yazıştık da kesinlikle böyle olamaz burnun dedi. bakalım acaba gerçekte nasıl bişe olacak acayip bir merakla bekliyorum. sen nasıl oldun canım?

Bende ıyıyım sımdı yoldayım muayeneye gıdıyorum heralse bandajımı cıkartacak heyecanlıyım :)

Ay bu arada sebamed'ın bebekler ıcın olan 30 faktorluk koruyucusunu aldım daha ıyı olur dıye ama problem olmaz ınsallah

Bende ıyıyım sımdı yoldayım muayeneye gıdıyorum heralse bandajımı cıkartacak heyecanlıyım :)

iyi bakalım canım inşallah umut ettiğin sağlıklı buruna kavuşurursun. sen beni de heyecanlandırıyosun valla kız şu bir ay nasıl geçecek.... bandajın çıkınca da albüme foto koyarsan sevinirim. bizi merakta bırakma hihoyyyt

Hahaytt bı cıksın hemen yapıstırırım fotoyu :) ıstersen ben bıraz bahsedeyım senden

Hahaytt bı cıksın hemen yapıstırırım fotoyu :) ıstersen ben bıraz bahsedeyım senden

delikafadulden heyacanla bekilyoruz canımcım.... ben şimdi zühtü beye mail yazıyorum. gerekirse telefon edeceğim canım sen bişe deme şimdi. çok saol yine de. hadi öpüyorum şekercik opuyorumnanaktan

oske.06 burnun çok güzel görünüyor... Burada başarılı ameliyat geçiren arkadaşları gördükçe 2. ameliyat için korkularım azalıyor..

oske.06 burnun çok güzel görünüyor... Burada başarılı ameliyat geçiren arkadaşları gördükçe 2. ameliyat için korkularım azalıyor..

Tesekkur ederım canımm her zamankı felsefem "ıyı dusun ıyı olsun" bence sende 2.cı amelıyatı dusunuyorsan doktor arastırmanı yaptıktan sonra ıyı dusun, guzellıklerı dıle kendınekı sonuc guzel olsun tatlım

Kızlar 11.gün fotomu ekledim

oskecim yakın takipçinim ben senin... son eklediğin resme baktım. gerçekten çok süper görünüyor canım. üstelik tasarıma da pek benzemiyor. gerçekte daha yuvarlak ve etli duruyor. valla ben çok mutlu oldum çünkü benim tasarımda da en çok takıldığım nokta burnumun çok zayıf ve ince olmasıydı. zühtü bey bana yeniden tasarım yapıp gönderdi albüme ekledim fakat yine pek bir fark göremedim. ama artık tasarıma takılmıyorum ya yoksa kafayı yiyecem sempatiksalakcinni

Ayy kıyamam sana :) boswer takılma bencede bak benım burnuma bıde tasarıma bak olmadı amelıyattan once bıdaha tasarım yaptırırsın ıcıne sınmezse ama bence emın olkı yuzune uygun bısey yapacaktır.

Gıngerrcım ozel album dııl herkes goruntuleyebılıyor. Benım profılımde ıstatıstıklere geldıgınde goruntuleyebılırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…