oske.06 Burun Estetiği Ameliyatı

Simdi ciktim muayeneden kemer falan diilmis o ayy nasil mutlu oldum anlatamam :). Ama bandajlarim biraz daha kalacakmis

:) Sevindim canım, daha ne kadar kalcakmış bandajlar, kalın deri olduğu nasıl anlaşılıyor ki, benim de öyleyse yandım, okula dönmem lazım. Şişlikler ne durumda canım? Senin kaçıncı günündü bu arada? Ay amma soru sordum dimi:)
İnşallah ikimiznde istediği gibi olur kuzum. olumunekankayizsmile

Canim bugun 15.ci gunum carsamba falan kendim cikarticam bandaji,bandaj olunca daha az sisiyomus sanirsam aman yeterki guzel olsun beni bu halde butun Ankara gordu senide okuldakiler gorsun nolcek :)

Bıde ben bazılarında krem rengı bant goruyorum en azından uzaktan kabak gıbı bellı olmuyo :) doktoruna sole varsa krem rengı taksın

Bıde ben bazılarında krem rengı bant goruyorum en azından uzaktan kabak gıbı bellı olmuyo :) doktoruna sole varsa krem rengı taksın

şutarafagittikızlar selam,ben aylardır yazdıklarınızı takip ediyorum,özge geçmiş olsun öncelikle,kime oldun ameliyatı,nasıl geçti?çok ağrın oldu mu?

ben de doktoruma karar verdim dün itibariyle,ama çok yoğun bir iş programım var nasıl ayarlayacağım bilmiyorum,kızlar bu burun acayip birşey,benim teyzem oldu,böyle bir değişiklik yok,yüzü tamamen değişti..allah hepimize güzel sonuçlar versin inşallaaah..amin :)

Chelseacım benım bugun 15.cı gunum agrım sızım olmadı sıslıgım morlugumda bıraz oldu ama cabucak gectı sımdı bandajların acılmasını beklıyorum sabırsızlıkla doktorum Zuhtu Demırdı benımde yuzumu bırazcık degıstırdı gıbı. Maalesef benımde cok yogun bır ıs tempom war 1 haftalık sakınlıgı onceden farkedıp 2 gun ıcerısınde amelıyat oldum 1 hafta sonrada ıse basladım. Sen kıme karar werdın

Bu sırıtıslarınız sebebı " yazıık hala bandajlarla ugrasıyorlar" dıyemıdır Eda hanımcıgım :):):):)

valla şekerim ben o alçılardan ve tamponlardan kurtuldukdan sonra dr bana bandajla 1 ay kal deseydi hic ses etmezdim ondan güldüm ..nesi var ayol bırakın dursun bandaj beyaz beyaz =) :dance:

Tatlım öncelikle çok beğendim burnunu,yani 11.gün olmasına rağmen mikemmel :)) hiç şiş görünmüyor,ben ne fotolar gördüm ağzın açık kalır..ve en son olan fotoğrafın sanırım tasarım..şişlerin inince öyle olacak işte burnun..gerçi ilk burnun da öyle kötü diil..bu lafı duymaktan bıkmışsındır amaöyle :) bana da diyolar ama ben nefret ediyorum valla..eşim annem falan gerek yok diyo ama karar verdim kesin olcam..çok korkuyorum bu arada çaktırmıyorum ama :))) ben nebil bozdoğana karar verdim.cmt günü görüştüm..bana çok güven verdi..yaptığı işler çok iyi..sonuçları süper yani..bi de çok sıcak bir adam..

sen nerde oldun,zühtü bey onepte sanırım..ne kadara mal oldu sorsam olur mu?:kedi:

Tabı canıım ayrı bı hava katıyo ınsana :) ınsanlar neysede cocuklar bı saskın saskın bakıyolar ya ona cok guluyorum hatta gerzek bı kadın cocugunu benımle korkuttu bugun :) ablaya verırım senı dıye

Chelseacım cevremızdekı ınsanlar genelde gerek yok,kotu durmuyo,karakterıztık bır burun sana yakısıyo falan dıyolar ama ınsan rahatsız oldugu zaman takıyo eger gercekten mutlu degılsen onla yaptırmalısın bencem korkulacak hıc bırsey yok ınan ben bu kadar kolay olacagını sanmıyodum . 20 yas dıslerımı amelıyatla almıslardı o bıle daha agrılı sancılıydı yanı

bana da uzaylı görmüş gibi bakanlar olmadı degil =) ameliyatı atlatmışız bandajdan mı korkucaz ayol bosver isteyen korksun isteyen korkutsun salla gitsin canım =) :smiley-cool:

bana da uzaylı görmüş gibi bakanlar olmadı degil =) ameliyatı atlatmışız bandajdan mı korkucaz ayol bosver isteyen korksun isteyen korkutsun salla gitsin canım =) :smiley-cool:

Tabı canım :) bazılarıda dıyokı sana bandaj cok yakıstı walla cıkartma :) hayırlısıyla bır cıksaydıda kurtulsaydık

Özge valla cesaret geliyo böyle şeyler duydukça..bilmiyorum bakalım bi zaman ayarlayabilirsem önümüzdeki ay olacağım..2 hafta evde kalmam gerek bilmiyorum nasıl olacak..

edamisra sana da geçmiş olsun :)

ne güel sizin üzerinizden ağır bi yük kalktı..darısı başıma..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…