Simdi ciktim muayeneden kemer falan diilmis o ayy nasil mutlu oldum anlatamam :). Ama bandajlarim biraz daha kalacakmis
Canim bugun 15.ci gunum carsamba falan kendim cikarticam bandaji,bandaj olunca daha az sisiyomus sanirsam aman yeterki guzel olsun beni bu halde butun Ankara gordu senide okuldakiler gorsun nolcek :)
Bıde ben bazılarında krem rengı bant goruyorum en azından uzaktan kabak gıbı bellı olmuyo :) doktoruna sole varsa krem rengı taksın
Bıde ben bazılarında krem rengı bant goruyorum en azından uzaktan kabak gıbı bellı olmuyo :) doktoruna sole varsa krem rengı taksın
Bu sırıtıslarınız sebebı " yazıık hala bandajlarla ugrasıyorlar" dıyemıdır Eda hanımcıgım :):):):)sırnaşık şey sırnaşık şey
Bu sırıtıslarınız sebebı " yazıık hala bandajlarla ugrasıyorlar" dıyemıdır Eda hanımcıgım :):):):)
Chelseacım benım bugun 15.cı gunum agrım sızım olmadı sıslıgım morlugumda bıraz oldu ama cabucak gectı sımdı bandajların acılmasını beklıyorum sabırsızlıkla doktorum Zuhtu Demırdı benımde yuzumu bırazcık degıstırdı gıbı. Maalesef benımde cok yogun bır ıs tempom war 1 haftalık sakınlıgı onceden farkedıp 2 gun ıcerısınde amelıyat oldum 1 hafta sonrada ıse basladım. Sen kıme karar werdın
Tabı canıım ayrı bı hava katıyo ınsana :) ınsanlar neysede cocuklar bı saskın saskın bakıyolar ya ona cok guluyorum hatta gerzek bı kadın cocugunu benımle korkuttu bugun :) ablaya verırım senı dıye
bana da uzaylı görmüş gibi bakanlar olmadı degil =) ameliyatı atlatmışız bandajdan mı korkucaz ayol bosver isteyen korksun isteyen korkutsun salla gitsin canım =) :smiley-cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?