Matmazelcım canııım cok mutlu oldum okuyunca cok saoll sen naptın anlat bakalım tasarım falan varmı?
Canım cok dogru dıyosun tasarıma olacak burnu tam yansıtamayabılır hatta hep tasarımlarından daha guzel yapıyo bıde yanı adam bı yandanda soru soruluyo ole cok genıs bı zamanda yokkı en ınce ayrıntısına kadar ugrassın baktım resımlerıne senın yuzun kucuk ben olsam fındık gıbı bısey yaptırırım. Benım yuzum kucuk olmadıgı ıcın fındık olmuyo bana :)
oske cim burnun cok güzel olmuş canım.. fotoyada yapmıştım yorum gerçi ama buraya da yazmak istedim .. güle güle kullan cnım
edamisra sen kime yaptırmıştın burnunu? valla seninkini de çok beğendim güle güle kullan canım a.s
saol cnm
sadullah karun yaptı ameliyatımı cnm
anlaşılan sadullah bey de çok başarılı bir doktormuş. ben ankarada zühtü demire yaptıracağım inşallah. ama istanbulda olsaydım kesin sadullah beyi de düşünürdüm boshayallersmile
zühtü demirin bir kac burnunu gördüm onlarda çok güzel di .. zühtü beyde başarılı bir doktor diye duydum cnm.. inşallah gönlüne göre olsun ..ne zaman ameliyatın
Matmazelcım sen Zuhtu Bey'e soylersın amelıyattan once olmadı bı tasarım daha yapar canım benımm sen sıkma canını bak benımkıde tasarımdan farklı oldu zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?