oske.06 Burun Estetiği Ameliyatı

Ayy yapma etme esıne veya bırıne haber wer yalnız olmaz yanında bırı olması sart canım. Hangı doktora yaptıracaksın

bursada yaptırıcam inş. iyi gecer. seni takip ettim iyi halini görünce nasıl sevindim anlatamam herkes aynı seyi söylüyor vazgecirmeye calısıyor bende saklıyorum.

Benımkıde kapalı teknıkle yapıldı ıyılesme surecıde cok zor dııl ama amelıyat olcaksın narkoz olcaksın nolur nolmaz Allah korusun bence sen yınede bırını gotur yanında local anestesı verıldı bana 2 saat sonra taburcu bıle oluyosun ama herkeste farklı oluyo narkozu atmak

allah korusun. böyle düsününce korkuyorum . daha öncede iki defa lipo yaptıdım. aynen yalnız ayılınca yardımcımı cağırmıstım. bisey olsa refakatcının ne faydası olacak ki? hhayırlısıyla gelir gecer sonuda iyi olur inş.

Yok canım Allah korusun bısey olacagı ıcın deıl ben yardım etmek anlamında ıhtıyacın olur bırıne dıye demıstım yanında bırının olmasında fayda war

haklısın aslında. neyse yine görüsürüz canım . gelismeleri yazarım. kendine iyi bak. iyi gceler

Matmazelcım canııım cok mutlu oldum okuyunca cok saoll sen naptın anlat bakalım tasarım falan varmı?

canım ben de ameliyat için 24 nisana gün aldım. zühtü bey tasarım yaptı ama ben pek beğenmedim. gerçi çok da özenerek yapmadı. bir yandan bizimle konuşurken bir yandan da onunla uğraştı. yani anlayacağın o an çok da mükemmel bir tasarım ummadım zaten. albüm ekledim resimleri görebilirsin. ama ben zühtü beyin yapacağı burnun tasarımdan çok daha güzel olacağı inancındayım. İnşalah pişman olmam :Saruboceq:

Canım cok dogru dıyosun tasarıma olacak burnu tam yansıtamayabılır hatta hep tasarımlarından daha guzel yapıyo bıde yanı adam bı yandanda soru soruluyo ole cok genıs bı zamanda yokkı en ınce ayrıntısına kadar ugrassın baktım resımlerıne senın yuzun kucuk ben olsam fındık gıbı bısey yaptırırım. Benım yuzum kucuk olmadıgı ıcın fındık olmuyo bana :)

oske cim burnun cok güzel olmuş canım.. fotoyada yapmıştım yorum gerçi ama buraya da yazmak istedim .. güle güle kullan cnım

oskecim ya gerçekte de böyle tasarımdaki gibi burnumun ucu uzun ve ince olmaz di mi ya? of ya şimdi zühtü beyin yaptığı diğer tasarımlara baktım da gayet güzel olanlar da var. yoksa benim burun yapıma göre olabilecek en güzel burun bu mudur ki??? çok tipsiz bir burnum var çünkü bilmiyorumkismile

anlaşılan sadullah bey de çok başarılı bir doktormuş. ben ankarada zühtü demire yaptıracağım inşallah. ama istanbulda olsaydım kesin sadullah beyi de düşünürdüm boshayallersmile

zühtü demirin bir kac burnunu gördüm onlarda çok güzel di .. zühtü beyde başarılı bir doktor diye duydum cnm.. inşallah gönlüne göre olsun ..ne zaman ameliyatın

Matmazelcım sen Zuhtu Bey'e soylersın amelıyattan once olmadı bı tasarım daha yapar canım benımm sen sıkma canını bak benımkıde tasarımdan farklı oldu zaten

zühtü demirin bir kac burnunu gördüm onlarda çok güzel di .. zühtü beyde başarılı bir doktor diye duydum cnm.. inşallah gönlüne göre olsun ..ne zaman ameliyatın

çok saol canım ben de 24 nisana ameliyat günü aldım. hem burun hem göğüs olacağım ne yalan söyleyim valla acayip tırsıyorum delikafadulden

Matmazelcım sen Zuhtu Bey'e soylersın amelıyattan once olmadı bı tasarım daha yapar canım benımm sen sıkma canını bak benımkıde tasarımdan farklı oldu zaten

ayyy oskecim anlatamam sana içimde bir sıkıntı ve heyecan var inşallah her şey istediğimiz gibi olur canım. sen nasılsın bu arada nefes alma durumun ne alemde?

Wouuwww bak seeen matmazel hanıma goguslerınıde yaptırcaksın demekk :) ya kızlar benımkılerde ole cok ınanılmaz buyuk degılde ben yınede bırazcık kucultmek ıstıyorum 90B kullanıyorum sole 80 falan olsa super olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…