oske.06 Burun Estetiği Ameliyatı

inşallah bidenem ya... inşallah hepimiz mutlu oluruz :Saruboceq:

özgecim çok geçmiş olsun güle güle kullan burnunu... bende 3 gün önce oldum morluklar çok fena kaşınmaya ve yanmaya başladı canım ne zaman geçiyo morluklar sen benden tecrübelisin nede olsa...:)

Ozke cim:)) sayfama yazdığın mesaj ve iyi dileklerin için saol. salı akşamı ameliyat oldum çok şükür, bugün 3.gün bitiyor. tek derdim morluklar ve aşırı şişlik. dr artık şişmez geriye doğru gider dedi ama insan bugününü görünce inanamıyor:)) neyse ama çok şükür en rezil kısmı bitti sanırım. salı günü alçım çıkıyor işallah.çok saol, son anda görüşmemiz gerçekten çok iyi geldi bana. gelişmlerden haberdar ederim. bu morluklar 4. günde artar mı geriye mi gider, bir hatırla bakalım:)) sevgiler x

Ayy. Canlariim ikinizede gecmis olsun 2.ve 3.gun tavan yapti hatta saniyorum 3.gundu benim sol gozum resmen kapandi ama emin olun sabah kalktiginizda iyiye gittigini anlayacaksiniz bide bu morluklar ve odem icin krem war onunda etkisi oluyo galiba bi deneyin derim.

Insallah biran once alcinizdanda kurtulursunuz ilk gordugum an herseye deydigini dusunmustum insallah sizlerinde oyle olur haberdar edin beni

canım burnuna kalkık yazmışsın ben senin burnunu çok beğendim,ben de ünal beye ameliyat oldum 6 ay oluo o kalkıklığı gidio merak etme :) inio burun ben bakıorum 20 günlük fotolarıma ne kadar büyük ve nasıl kalkık duruomuş diye merak etme canım düzelio hepsi :)

Ayy insallah benimkide biraz iner :) aZicik ama
Bide elimle bakiyorumda benim burnum kemerli deildi ama sanki orda bi kemer olusmus gibi kemik sis olabilirmi yaa yoksaa benim burnum kemerlimi olduu ayy cok endiseleniyorum

nasıl yani canım üstte kemer görünümü mü oluştu? yüksek ihtimal ödemlerden öyle görünüyordur.

Ayy insallah benimkide biraz iner :) aZicik ama
Bide elimle bakiyorumda benim burnum kemerli deildi ama sanki orda bi kemer olusmus gibi kemik sis olabilirmi yaa yoksaa benim burnum kemerlimi olduu ayy cok endiseleniyorum

Canım hiç endişelenme burnun gayet güzel, benim de bugün alçılarım alındı, aynı şekilde gözlerim arası şiş, doktor bak burası şiş bu incek dedi gösterdi, ve ucu da şiş olduğundan fazla kalkık gibi durabilir gayet normal, şiş indikçe daha güzel olur hayatım, ben de bandajlı da olsa resmimi ekledim bakabilirsin.

evet lachesis kesinlikle sana katılıyorum özgecim çok fazla endişelenme derim. inşallah çok daha güzel olacak burnuşlarınız. bu arada lachesis senin burnunu da gördüm bandajlı hali bile çok güzel görünüyor canım. çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum.

Saolun kizlarda insallah dediginiz gibi olur buarada ben goremedim resimlerini ozel albummu

Buara dediginiz gibi olur

Çok sağol canım.

Wouuww gordum masallah seninki pek kavisli duruyo benimki odun gibi walla :)

Hayır canım sana öyle geliyor şiş sadece, benim de ucu baya şiş fark ettiysen, iner onlar ben dert etmiyorum sen de etme. olumunekankayizsmile

Simdi ciktim muayeneden kemer falan diilmis o ayy nasil mutlu oldum anlatamam :). Ama bandajlarim biraz daha kalacakmis

oskecim muayene nasıl geçti? kemer olmadığına ben de çok sevindim. peki bandajların neden biraz daha kalacakmış ki?

Tam iyilesmemis sanirim carsamba cikacak karin derililerde iyilesme sureci daha gec oluyormus. Aman guzel olsunda isterse 2 hafta daha kalsin onemli diil :)

Tam iyilesmemis sanirim carsamba cikacak karin derililerde iyilesme sureci daha gec oluyormus. Aman guzel olsunda isterse 2 hafta daha kalsin onemli diil :)

tabi canım inşallah çok güzel olacak burnuşun. acaba benim burnum kalın derili mi ki? doktor bu konuda bana bişe dememişti kafamçokkarıştı benim bandajlar da 3.haftaya kalırsa tekrar ankaraya gelmem çok zor olur ya. neyse bakalım yaşayarak öğreneceğiz artık bunları...

Yok bence senin burnun ince derili gibi sanki bide ben carsamba gunu kendim cikarticam bandaji her seferrinde gelmene gerek kalmayabilir canim ayrica guzel olsunda geliver cicim nolcak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…