hepsini dedimTabiri caizse, Alışmadık g*tte don durmazmış.. Bu sekilde yetisip bu sekilde büyümüs artı olarak simdi sadece siz varsınız hayatında.. Geri kalan herseye aynı sekılde devam edıyor.. Bu zamandan sonra degisecegini cokta sanmam.. ama hafta sonu planını pazartesiden söyleyin ki birsey ayarlamasın.. veya eger gitmezsek bende sunu sunu yapmam deyin.. vs.. vs..
yok işte ne garip değilmi? benimde aklım almıyo çıldıracak gibi oluyorum bazenyemege de mi cikmazsiniz? bir avm'ye nebilim alisveris bir gezip dolasmaktami yok?
spora gitmezmi, nebilim kahvede okey de mi atmaz? hicmi gunubirlik gezmelere gitmezsiniz?
hic yemege cikmiyomusunuz? cok tuhaf.yok işte ne garip değilmi? benimde aklım almıyo çıldıracak gibi oluyorum bazen
hep ben derim şöylemi yapsak böylemi yapsak ama çok yoruldum tek taraflı heveslenmekten..ağzından çıkan tek faaliyet teklifi ailesi yada akrabalarının davetleridir.
Şöylemi yapsak demeseniz aslındahepsini dedim
yok işte ne garip değilmi? benimde aklım almıyo çıldıracak gibi oluyorum bazen
hep ben derim şöylemi yapsak böylemi yapsak ama çok yoruldum tek taraflı heveslenmekten..ağzından çıkan tek faaliyet teklifi ailesi yada akrabalarının davetleridir.
doğru söylüyosunuz..çok büyük hata yaptım..önceden gideriz yaparız sözleri..evlenince gidipte napcan cevabında dönüştü malesefFlört döneminde adamın alışkanlıklarını görüp değişeceğine dair söz almışsınız. Bu şekilde başlayan evliliklerde sonu hüsran olmayanı görmedim. Ya karşınızdaki adamları falsolarıyla kabul edip evlenin ya da evlenmeyin çünkü değişmezler. (Henüz bekar olanlara bu tavsiye.)
Yani bence uygun olmadığınız bir adamla evlenerek hatanın büyüğünü yapmışsınız. Tavsiyem malesef yok, çünkü değişmez, değişmeyecek.
her ikinizde calisiyosunuz, maddi sorunlardan bahsetmemissiniz. eee, bi restorana gitmek cok mu zor? arada bir sinema? olayi kavga ya cevirmeden direk plan yapip soyleyin iste?En son evlilik yıldönümümüzde söyledi h.içine denk geliyodu hatta şakasını bile yaparak hakkım saklı kalacaksa haftasonu rahat rahat gidelim olmazmı dedim..tamam dedi.haftasonu oldu yine ses yok...hadi hatun kalk giyin yer ayırttım gibi bir hareket yok...çok kavga ettiğimiz için bu konularla ilgili artık sesimi çıkarmıyorum.hani gidecektik demekten öyle yoruldumki..
ben sizi anlıyorum hepsini yaptım dediğim gibi...bizim evde tüm planlari (tiyatro, sinema, geyiler, tatiller) ben yaparim.
maddi durumunuz varsa bilet vs. alin ve 2 hafta önceden haber verin.
bizim mutfakta takvim asilidir- ben oraya tüm planlari yazarim.
nisanlim ayak uydurur. kendi gezmeyi pek sevmez ama ben ayarlarsam ayak uydurur.
ben haftaicinide ayni böyle düzenliyorum ve rahat oluyor.
ne güzel sizin adınıza sevindim...her ikinizde calisiyosunuz, maddi sorunlardan bahsetmemissiniz. eee, bi restorana gitmek cok mu zor? arada bir sinema? olayi kavga ya cevirmeden direk plan yapip soyleyin iste?
plan programlari birlikte yapariz esimle. cok planli yasayan, ajandasina sadik bir yapisi vardir, spor yapacagi/yaptigi gunleri bile yazar. bir ajanda applikasyonu yukledim telefonlarimiza, ortak kullaniyoruz. yaptigimiz planlari direk yazarim oraya. bir haftasonumuz bos gececek oldugunda da mutlaka 'sunu mu yapsak, bunu mu yapsak' deriz. haftasonunda muhakkak bir aksam disarda yeriz yemegimizi. oyle muazzam kulturel aktivitelerimiz yoktur, ama sinema, alisveris, arada gunubirlik sehir gezmeleri, ev oturmalari vs, bunlar vardir. her haftasonumuzu aile gezileriyle doldurmak istemiyoruz, doldurmuyoruz.
Olumlu tarafından bakın en azından yaptığınız plana uyuyor, imkanlar dahilinde yapın bir plan, esinizin seveceği şeylerde yapın, basket maçı,futbol maçına gidebilirsiniz. Biz çocuklardan ince basket maçına çok.giderdik mesela oldukça keyiflidir.ben sizi anlıyorum hepsini yaptım dediğim gibi...
uymasına uyuyor onda sıkıntı yok ama bir süre sonra tek taraflı heveslenmek insanı yoruyor ne demek istediğimi ilerde anlarsınız muhtemelen..umarım nşanlınız benim kocam gibi ot dan ağaca dönüşmez:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?