• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Otel kaçamağı :/

Türkiyede toplumsal baskıların vücut bulmuş hali: Otel Korkusu. Gerçekten trajikomik.

Burdaki bazı çirkin, hadsiz yorumlardan bile toplumdaki bu ikiyüzlü, insanları sıkıştıran ahlak anlayışı hemen seziliyor. 33 yaşında bir kadın otele gidip sevgilisiyle güzel bir gece geçirecek diye maruz kaldığı bu kaygı çok acı..

Arkadaşınıza şunu söyleyebilirim: kendine güvensin, kimliğini de versin ve kaygılanmasın. Her iki kişi de kimliğini vermek zorunda, özellikle büyük ve bilindik oteller mutlaka alıyor zaten.
+1000

cok kotu oldum dusununce allah korusun ...
O kadar saçma senaryolar düşünülmüş ki kamera var çekincelerini düşününce o geldi aklıma
Öyle bir şey olacağından değil tabii ki olmasın ama konu sahibinin arkadaşı bu kadar detay düşünürse başına illa ki olumsuz bir şey gelir yakalanma korkusu var mesela kesin yakalanır çünkü resmen çağırıyor düşünce gücüyle
Halbuki planını yapsa güzel bir doğum günü geçirebilirler ama anı yaşamaktan ziyade neler olabilir kaygısı daha yüksek

O da söylendi de tuzlu gelir diye ihtimaller arasına alınmadı
O zaman yapacak bir şey yok
Kimlikleri verip beraber çıkacaklar
Yada restorant kısmına gidip kimseye çaktırmadan yukarı çıkmaya çalışacaklar

Hiç olmadı bu işe hiç bulasmayacaklar

Günlük kiralik daireler kimlik istemeyen oteller çok leş ve tehlikeli yerler

33 yaşında kadın kalırsa ne istiyorsa onu yapar kalınmayacaksa kimlik istenmez zamanında 3 gün çalışmıştım

O zaman yapacak bir şey yok
Kimlikleri verip beraber çıkacaklar
Yada restorant kısmına gidip kimseye çaktırmadan yukarı çıkmaya çalışacaklar

Hiç olmadı bu işe hiç bulasmayacaklar

Günlük kiralik daireler kimlik istemeyen oteller çok leş ve tehlikeli yerler
Aslında iyi bir semtte günlük kiralık evlerden tutulabilir onda da kimlik istenir ama adam kendi kimliğini ibraz ederse kadına gerek kalmaz kimse adama kimle kalacaksın kadının da kimliğini ver demez yani zaten o evlerin yüzde doksan tutulma amacı malum

Konu sahibi, arkadaşının kalacağı otelde saatlik kalma izni var mı ki?
Benin takıldıgım nokta da apayrı biyer oldu
Arkadaşınız size bunları neden anlattı
Birbirlerini arzuluyolar falan yazmışşınız da sevgilimi çok arzuluyorum beni çok arzuluyo vs diye anlattı herhal o_O
Konu sahibinin eski konusunu okuduğunuzda, “arkadaşının” aslında kendisi olduğunu anlayabilirsiniz.

Evlenmeyen insanlar kutlamasın mı özel gün.
Belki evlenmeyecek
Anlasamayacak ayrilacak ne var ki bunda..
Otele her giden cantada keklik mi oluyor?
Çantada keklik gibi gorucek dedim. Bu benim düşüncem.

Geçmiş sayfalarda sevissin diyeni ben alintiliyor muyum ?

Herkesin kendi fikri var lütfen saygı ..

Her ilişkide bir sır bir gizem olmalı ki anlam kazansın aksi takdirde sizin basit birisi olduğunuzu düşünüp işini gördükten sonra hevesi geçtikten sonra terkedebilir buda büyük ihtimalle ilişkili olduğu kişide daha yıkıcı bir etki yaratacak evlenip boşanma sonrası yaşadığı yıkımın bir benzerini göğüslemek durumunda kalabilecek. O yüzden size tavsiyem bu tür kutlamaları otelden ziyade bir restoran gibi bir yerde organize etmek daha faydalı eğer sağlam bir ilişki kurma amacında iseniz...

Otel kacamagi vs konu niyeyse bihterle behlulu hatirlatti bana:halay:bide simdi dogum gunu supriziyse once arkadasinizin giris yapip daha sonra restorant bolumunde yemek organizasyonu yapip sevgilisini davet etmeli..zaten adam gelince once restorant bolumune gecip yemek yerler beraberkii artik kimlik vs odaya kayit olmicak sonucta sadece misafir girisi verilir nese ilerleyen saatlerde de odaya gecerler.. ailesinden neden bu kadar cekiniyo? Adamin evli olma ihtimali varmi? Arkadasinizda bilmiyo olabilir sonucta. Bide neden evlenmiyolar hani birlikte olabilicek kadar guveniyosa e adaminda yasi bi 35 vardir. Birbirlerinden emin iseler aileler tanisir bi konusulur.. yasak ask a cevirmenin anlamini anlayamadim.?

Ergenler gibi bence, baştan yanlış bi hareket..

Adam çanta da keklik gibi bakacak arkadaşınıza.

Çok ciddiler madem,evlenincede otelde kutlayabilirler .

O kadar cekiniyorsa özel saatler için buda bi öneri :KK66:

çantada keklik gibi bakacak adam evlendikten sonra da bakar.

en azından baştan öğrenmiş olur fena mı? sevgili terketmek koca boşamaktan kolaydır.

çantada keklik gibi bakacak adam evlendikten sonra da bakar.

en azından baştan öğrenmiş olur fena mı? sevgili terketmek koca boşamaktan kolaydır.
Muhtemelen hanimefendi evlenmek istiyor buna istinaden söyledim.

Evlendikten sonra fark edeceğini düşünmüyorum .

Ailesi varmış cekiniyormus ya hani

Back
X