- 28 Kasım 2017
- 4.009
- 5.385
- 73
- Konu Sahibi bircocukannesi
Benim de aklıma onca senaryo ihtimallerini okurken Vatan Şaşmaz geldi
cok kotu oldum dusununce allah korusun ...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de aklıma onca senaryo ihtimallerini okurken Vatan Şaşmaz geldi
O da söylendi de tuzlu gelir diye ihtimaller arasına alınmadıİkisi iki ayrı oda tutsun
Sonra bir odaya gecsinler
+1000Türkiyede toplumsal baskıların vücut bulmuş hali: Otel Korkusu. Gerçekten trajikomik.
Burdaki bazı çirkin, hadsiz yorumlardan bile toplumdaki bu ikiyüzlü, insanları sıkıştıran ahlak anlayışı hemen seziliyor. 33 yaşında bir kadın otele gidip sevgilisiyle güzel bir gece geçirecek diye maruz kaldığı bu kaygı çok acı..
Arkadaşınıza şunu söyleyebilirim: kendine güvensin, kimliğini de versin ve kaygılanmasın. Her iki kişi de kimliğini vermek zorunda, özellikle büyük ve bilindik oteller mutlaka alıyor zaten.
O kadar saçma senaryolar düşünülmüş ki kamera var çekincelerini düşününce o geldi aklımacok kotu oldum dusununce allah korusun ...
+1Konaklamada kimlik istenir.
Misafir olarak yemek vs icin girecekse kimlik istenmez diye biliyorum.
Yemek vs icin hic kimlik istemediler bizden. Zaman zaman gitmisligimiz var herkes gitmistir
Ama oda kiralanacaksa kiralayan kisiden istenir
O zaman yapacak bir şey yokO da söylendi de tuzlu gelir diye ihtimaller arasına alınmadı
Aslında iyi bir semtte günlük kiralık evlerden tutulabilir onda da kimlik istenir ama adam kendi kimliğini ibraz ederse kadına gerek kalmaz kimse adama kimle kalacaksın kadının da kimliğini ver demez yani zaten o evlerin yüzde doksan tutulma amacı malumO zaman yapacak bir şey yok
Kimlikleri verip beraber çıkacaklar
Yada restorant kısmına gidip kimseye çaktırmadan yukarı çıkmaya çalışacaklar
Hiç olmadı bu işe hiç bulasmayacaklar
Günlük kiralik daireler kimlik istemeyen oteller çok leş ve tehlikeli yerler
Konu sahibinin eski konusunu okuduğunuzda, “arkadaşının” aslında kendisi olduğunu anlayabilirsiniz.Benin takıldıgım nokta da apayrı biyer oldu
Arkadaşınız size bunları neden anlattı
Birbirlerini arzuluyolar falan yazmışşınız da sevgilimi çok arzuluyorum beni çok arzuluyo vs diye anlattı herhal![]()
Çantada keklik gibi gorucek dedim. Bu benim düşüncem.Evlenmeyen insanlar kutlamasın mı özel gün.
Belki evlenmeyecek
Anlasamayacak ayrilacak ne var ki bunda..
Otele her giden cantada keklik mi oluyor?
FarkındayımKonu sahibi, arkadaşının kalacağı otelde saatlik kalma izni var mı ki?
Konu sahibinin eski konusunu okuduğunuzda, “arkadaşının” aslında kendisi olduğunu anlayabilirsiniz.
çantada keklik nedir yahu terbiyesizErgenler gibi bence, baştan yanlış bi hareket..
Adam çanta da keklik gibi bakacak arkadaşınıza.
Çok ciddiler madem,evlenincede otelde kutlayabilirler .
O kadar cekiniyorsa özel saatler için buda bi öneri![]()
Ergenler gibi bence, baştan yanlış bi hareket..
Adam çanta da keklik gibi bakacak arkadaşınıza.
Çok ciddiler madem,evlenincede otelde kutlayabilirler .
O kadar cekiniyorsa özel saatler için buda bi öneri![]()
Teşekkürler :)çantada keklik nedir yahu terbiyesiz
Muhtemelen hanimefendi evlenmek istiyor buna istinaden söyledim.çantada keklik gibi bakacak adam evlendikten sonra da bakar.
en azından baştan öğrenmiş olur fena mı? sevgili terketmek koca boşamaktan kolaydır.