• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Otel kaçamağı :/

Kadın evli
Biriyle yatıcak
Burdan çaktırmadan nasıl yaparım diyor
Bütün oteller kimlik ister
Odaya çıkıcak sonuçta

Bir atasözü var. Öksüz hırsızlığa çıkınca ay akşamdan doğarmış. Hiç böyle riskli şeylere girişmesin.
Şundan dolayı diyorum. Otele girerken biri görür, tesadüf otelde çalışan biri tanıyordur, otelde yangın çıkar, polis basar... Uzar gider. Bu tür olumsuzluklarda doğacak sonucu göğüsleyebilecekse devam etsin. Ama anladığım kadarı ile bayağı korkusu var. Sonuçta başı belaya girme korkusu varsa vazgeçsin.

Ben evlenmeden önce beraber tatil yaptık. Ailemin haberi olmadı. Ama olsa da açıklayabilirdim. Yani utanmak dışında korkacağım bir durum olmayacağı için rahat davrandım. Ama arkadaşınız bu kadar sorun ettiğine göre başının belaya girmesinden korkuyor. O yüzden vazgeçsin. Madem evlenecekler sabredip evlenince yapsın.

Bu da biraz bahtsız bedevi durumu yalnız.. :KK48:

Türkiyede toplumsal baskıların vücut bulmuş hali: Otel Korkusu. Gerçekten trajikomik.

Burdaki bazı çirkin, hadsiz yorumlardan bile toplumdaki bu ikiyüzlü, insanları sıkıştıran ahlak anlayışı hemen seziliyor. 33 yaşında bir kadın otele gidip sevgilisiyle güzel bir gece geçirecek diye maruz kaldığı bu kaygı çok acı..

Arkadaşınıza şunu söyleyebilirim: kendine güvensin, kimliğini de versin ve kaygılanmasın. Her iki kişi de kimliğini vermek zorunda, özellikle büyük ve bilindik oteller mutlaka alıyor zaten.

Çok teşekkürler.
arkadaşım kararlı heyecandan geberiyo :deli:
Allah yarcımcıları olsun :KK71:

Iki taraf da bekarsa isteyen istedigi yere gidebilir , istediğini yapabilir bence cekinmek yersiz. Ama sorulara yanit gerekirse,

B bircocukannesi

Eger kaliteli bir yere gidilecekse kimlik istenir.

Ve bu gbt kayıtlarında bile cikabilir. Tanidik bir polisle bu ya da benzeri durumlar öğrenilebilir. Gizli kalmasi gereken bir durumsa ve basiniz derde girecekse yapmayin.

Ornek;

http://m.haberturk.com/yasam/haber/1089899-mahkeme-kararini-verdi-otel-kayitlari-silinecek

Gunluk kiralik ev denmis kesinlikle hata olur. Haberlerde neler görüyoruz. Guvenlik zafiyeti bir yana surekli baskin haberleri var. Durduk yere fuhustan sabikaniz olmasin.

Ornek;

http://m.haberturk.com/turkiye-genelinde-gunluk-kiralik-evlere-operasyon-1795011

Erkegin buldugu evde de dikkatli olun. Kamera vs cok yaygin. Santaj malzemesi oluyor sonrasi. Bu sekilde hayati kararan insanlari gordukce uzuluyorum. Her zaman oldugu gibi fatura hep kadina kesiliyor ve bu adil degil. Erkek boburlenirken kadin...

Sonuc;

Dogum gunu kutlamasi icin bunca riske degmez.
Felaket senaryosu
Nerde sevişçek bu insanlar:KK70:

Neden saf yürekliymiş? Olamaz mı? Biz sevgilimle otelin hamam kısmını kullandık sadece başbaşa mesela :)

başbaşa olabilecekleri bir ortam yaratıp özel bir gün yaşamak istiyor.

3. Bırde gece konaklamayacaklar, 4,5 saat kalacaklarmış. gece konaklamamak sorun olur mu diyor.

Bu cümleler bana yetti ama sizi bilemem.. :halay: Zira konu sahibi daha sonra detay da verdi :KK14:

Oteller saatlik olarak oda kiralamazlar. Çünkü yasak. Restaurantı spayı fitness salonunu... istedikleri gibi ücreti dahilinde kullanırlar, bunlar için kimlik ile kayıt yaptırılmaz. Ama oda alamazlar bir kaç saat için. Gecelik konaklayacaklarsa eğer o zaman kimlik ibraz etmek zorunda. Eğer hakkında arama/yakalama emri yok ise korkacağı hiç bir şey yok. Kimsenin ailesine gidip kızınız burda kaldı diyecek hali yok, zira 33 yaşında yetişkin bir kadın.

başbaşa olabilecekleri bir ortam yaratıp özel bir gün yaşamak istiyor.

3. Bırde gece konaklamayacaklar, 4,5 saat kalacaklarmış. gece konaklamamak sorun olur mu diyor.

Bu cümleler bana yetti ama sizi bilemem.. :halay: Zira konu sahibi daha sonra detay da verdi :KK14:

Biz de zaten hamamda bir gece kalmadık,sınırlı vakit vardı. Onu da keselenmek için kullanmadık :halay:, ama kullanabilirdik de :p 4-5 saat içerisinde yemek de yenilir havuza da girilir. Evet konu sahibi söyledi ama doğal değil mi iki kişinin başbaşa özel bir günde sevişmesi? Demek istediğim isteyen sadece restaurantı da kullanabilir. Bunun safça olan bir tarafı yok :)

Felaket senaryosu
Nerde sevişçek bu insanlar:KK70:

Sevismesinler:KK22: :KK69:

Bir suredir evdeyim ve tv izliyorum surekli. Bende senaryo cok da yazmaya usendim. Ustelik hepsi "yasanmis oykulerden esinlenilmis" :KK53:

33 yasinda kadinla sevgili olan erkegin kendine ait ya da bulabilecegi bir evi vardır heralde :bicak:

Kadın evli
Biriyle yatıcak
Burdan çaktırmadan nasıl yaparım diyor
Bütün oteller kimlik ister
Odaya çıkıcak sonuçta

hanımefendı bu ne bıcım bır ıtham ya
bekar bır kadın var ortada ve kımsenın gunahına gırmeyın lutfen !
evlı degıl kendısı. 3 yıl evvel boşandı.

hanımefendı bu ne bıcım bır ıtham ya
bekar bır kadın var ortada ve kımsenın gunahına gırmeyın lutfen !
evlı degıl kendısı. 3 yıl evvel boşandı.
Bana öyle geldi
Niye gece kalmıyor
Neden bu kadar korkuyor
Ailesi yaşlı başlı insanlardır nerden bilecekler otelde kaldığını
Bunu bu kadar takması evli olduğunu düşündürdü
Artı bu arkadasım olayınada inanmıyorum ..

Oteller saatlik olarak oda kiralamazlar. Çünkü yasak. Restaurantı spayı fitness salonunu... istedikleri gibi ücreti dahilinde kullanırlar, bunlar için kimlik ile kayıt yaptırılmaz. Ama oda alamazlar bir kaç saat için. Gecelik konaklayacaklarsa eğer o zaman kimlik ibraz etmek zorunda. Eğer hakkında arama/yakalama emri yok ise korkacağı hiç bir şey yok. Kimsenin ailesine gidip kızınız burda kaldı diyecek hali yok, zira 33 yaşında yetişkin bir kadın.
Aa doğru. Ben bu önemli noktayı unutmuşum. Sevgilim 1 hafta kalmıştı otelde. Saatlik bizi de almazlardı. Öyle oteller var, fakat onların durumu da ortada :/

Back
X