• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Otel kayıt

O gün orda olmadığınızı belki şahitlerle belki telefon kayıtlarıyla belki konum bilgisi ile kanıtlayabilirsiniz. Eğer aileniz de arkanızdaysa sonuna kadar gidin ve bir avukat tutun derim. İyi bir avukat kök söktürür bu insanlıktan nasibini almamış varlıklara. Hiç yoksa gözlerini korkutursunuz. Bir de yanlış anlamayın yapın diye demiyorum haddime değil. hani bir video vardı kızın elinde bekaret testi yanında anası. kızım bakire işte bu da kanıtı iftira atanların gözüne girsin diye bağıra bağıra davul zurnayla oynuyorlardı. Belki de bu konularda utanmak sıkılmak değil böyle cesaretli olmak lazım. Üstüne üstüne gitmek lazım.
Zaten şikayet edemeyeceğini bildiklerinden öyle rahatlar. Savcının önünde de anlatsın kızın kukusunda kaç kıl varmış, diğeri de nasıl kvkk suçu işlediğini anlatsın polis arkadaşıyla.

O gün orda olmadığınızı belki şahitlerle belki telefon kayıtlarıyla belki konum bilgisi ile kanıtlayabilirsiniz. Eğer aileniz de arkanızdaysa sonuna kadar gidin ve bir avukat tutun derim. İyi bir avukat kök söktürür bu insanlıktan nasibini almamış varlıklara. Hiç yoksa gözlerini korkutursunuz. Bir de yanlış anlamayın yapın diye demiyorum haddime değil. hani bir video vardı kızın elinde bekaret testi yanında anası. kızım bakire işte bu da kanıtı iftira atanların gözüne girsin diye bağıra bağıra davul zurnayla oynuyorlardı. Belki de bu konularda utanmak sıkılmak değil böyle cesaretli olmak lazım. Üstüne üstüne gitmek lazım.
Ben bunu kanıtlamak için iğrençleşmem sadece kimliğim kullanılıyorsa dediğiniz gibi şikayetçi olmak istiyorum :(

Eğer siz otele gitmediyseniz ve otelde bir kaydınız varsa zaten kamera kayıtlarından ya da sizin konum bilgilerinizden sahte bir kayıt olduğu ortaya çıkar. Bu durum kaydı yapan kişi için, eger bu kayıt paylaşıldıysa paylaşan memur için ve sizi bununla tehdit eden eski sevgiliniz ve nişanlınız için suç. Yok eğer gitmis bile olsanız yine sizin kişisel verileriniz paylaşıldığı için suç. Yani her halükarda siz haklısınız ve şikayetçi olabilirsiniz.

Konu sahibi siz niye bu kadar üstüne düştünüz kayıtların? 3 sayfa boyunca şikayet için sizin kayıtlara ihtiyacınızın olmadığı yazılmış anlamıyor musunuz?
Poliste sizi bekliyordu zaten sizin namusunuzu temizlenmeniz için kayıt verecekti sevgilinize gösterin diye ama siz utandığınızdan gitmediniz, evet anlıyorum.
Ben konunun sizin anlattığınız gibi olmadığını ve bilgi toplamaya çalıştığınızı düşünüyorum.

Konu sahibi siz niye bu kadar üstüne düştünüz kayıtların? 3 sayfa boyunca şikayet için sizin kayıtlara ihtiyacınızın olmadığı yazılmış anlamıyor musunuz?
Poliste sizi bekliyordu zaten sizin namusunuzu temizlenmeniz için kayıt verecekti sevgilinize gösterin diye ama siz utandığınızdan gitmediniz, evet anlıyorum.
Ben konunun sizin anlattığınız gibi olmadığını ve bilgi toplamaya çalıştığınızı düşünüyorum.
Bilgi toplamış olsun diyelim zaten kayıt gerçekten varsa bile şikayet hakkı var, oda içinde kayıt almak yasak ve böyle bir kayıt için otele fuhuş baskını falan yapılması lazım. Polis açıp da kayıt göstermez vatandaşa, o da suç. Hadi gösterdi, biri ağzını açsa o delili en son yerinden kim oynatmış, o da anlaşılır. Şu hikayede tek yanmayacak kişi konu sahibi, şöyle dediler ama böyle yaptılar dediği her şey suç. 😂 Bu kadar korkmasının nedeni sanırım aile baskısı, adım çıkar, beni alan olmaz korkusu.

Son düzenleme:
Bilgi toplamış olsun diyelim zaten kayıt gerçekten varsa bile şikayet hakkı var, oda içinde kayıt almak yasak ve böyle bir kayıt için otele fuhuş baskını falan yapılması lazım. Polis açıp da kayıt göstermez vatandaşa, o da suç. Hadi gösterdi, biri ağzını açsa o delili en son yerinden kim oynatmış, o da anlaşılır. Şu hikayede tek yanmayacak kişi konu sahibi, ama şöyle dediler ama böyle yaptılar dediği her şey suç. 😂 Bu kadar korkmasının nedeni sanırım aile baskısı, adım çıkar, beni alan olmaz korkusu.
Şikayet olursa aile işin içine girecek vatandaş portal'da kabak gibi çıkacak ve kalacak orda her şey, tabi kimse almaz ve aile korkusu, sevgilisinin kayıtları gerçekten görüp görmediğini ve kendisinin görme ihtimalini öğrenmeye çalışıyor ama boş çaba. Bir de durum gerçekten içler acısı anal seks iddiası ve bölge tanımı falan yapıyor sevgililer kendi aralarında, konu sahibi bu kadar korkmasa şikayet etse ikisi de görür bölgeyi, tanımı, kayıtları bilmem neyi.

Anal demiş ama 🤷🏼‍♀️

Al ile dediğinizi anlayamadım nasıl yapıyorlar bende kayıt yok gördüm karakoldaki arkadaş gösterdi ben sana inanmıştım diyor er geç ortaya çıkacak ama neyin içine düştüm ben anlayamıyorum
e tamam işte dosyaya nisanlanmak istedigin adamin boyle dedigini de ekle
polis onun da ifadesini alacak o da bu karakoldaki arkadasi kimmis hangi karakolmus soracak
eger dedigi gercekse ortaya cikacak. belki de "denemek icin yaptim" diyecek.
muhtemelen o karakoldaki adam yuklu bir ceza alacak hayati kayacak olan ona olacak ama isguzarlik yapmamasi gerektigini de ogrenecek eger gercekse

Ya ben o örneği bekaret testi yaptırsın diye söylemedim. O videodaki kız avukat tutamamış belki ama anasını babasını yanına alıp göğsünü gere gere davulla zurnayla bana iftira attılar diyor, cesaret gösteriyor, düşman çatlatıyor. Anlatabiliyor muyum? Zaten eski sevgilisinin sahte kayıt oluşturması, internette öyle yayınlaması, nişanlısının polis bir tanıdığını bulup baktırması hepsi suç. Ama gel gör ki konu sahibi hanımefendi dava etmek istemiyor. Ne bekliyor tam anlamadı kimse.

Ya ben o örneği bekaret testi yaptırsın diye söylemedim. O videodaki kız avukat tutamamış belki ama anasını babasını yanına alıp göğsünü gere gere davulla zurnayla bana iftira attılar diyor, cesaret gösteriyor, düşman çatlatıyor. Anlatabiliyor muyum? Zaten eski sevgilisinin sahte kayıt oluşturması, internette öyle yayınlaması, nişanlısının polis bir tanıdığını bulup baktırması hepsi suç. Ama gel gör ki konu sahibi hanımefendi dava etmek istemiyor. Ne bekliyor tam anlamadı kimse.
Bana direkt nişanlısını istiyor gibi geldi ama bir an önce umudu kesmesi hayrına olacak. Bununla evlense bile en ufak tartışmada önüne bunlar sürülecek. Adam aldatacak senin yüzünden diyecek, aç bırakcak senin yüzünden diyecek. Bahane hep hazır olacak.

Her türlü şikayetçi olun. Otelde birmsürü video kaydı vardır o gün incelenir, telefon kayıtlarınıza bakılır vs vs. Yapmadığınız bir şey üzerinize atılıyorsa bu çok ciddi bir problem

Back
X