Çok zor durumdayımAllahım sen sabır ver
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok zor durumdayımAllahım sen sabır ver
Evet çok kötü durumdayım ruh gibi geziyorumHer türlü şikayetçi olun. Otelde birmsürü video kaydı vardır o gün incelenir, telefon kayıtlarınıza bakılır vs vs. Yapmadığınız bir şey üzerinize atılıyorsa bu çok ciddi bir problem
Video değil otel kaydı giriş çıkış kaydı ama ben bu yaşıma kadar yurtta bile kalmadım okuduğum ünv de sadece yerleşene kadar pansiyonda kaldım onun harici birşeyim yok askeri sınavlarda bu tarz şeyler yasak otel kaydı varmı bakılıyor bunlar da bile sorun yaşamadım çok büyük bir iftira var delirmek üzereyimBaktım da şimdi iyice, video kaydı mı otel kaydı mı çok anlaşılmıyor ben video kaydı diye düşünüp AI yapılmış olabilir demiştim ilk başta.
Eee sonuç? Sadece burda yazıp düzelmesini mi bekliceksin?Çok zor durumdayımbildiğin gibi değil sevdiğim dediğim adamın bu karakterde çıkmasına mı üzüleyim bana destek olmamasına mı diğerinin bu pisliği yapmasına mı
Toparlan ve şikayetçi ol. Nişanlım dediğin adam da madem arkadaşından rica etmiş bakmış sana da göstersin. Yalan dolan benceEvet çok kötü durumdayım ruh gibi geziyorum
Ay ne bileyim her bişeyi gördüm deyince adam jdjd.Video değil otel kaydı giriş çıkış kaydı ama ben bu yaşıma kadar yurtta bile kalmadım okuduğum ünv de sadece yerleşene kadar pansiyonda kaldım onun harici birşeyim yok askeri sınavlarda bu tarz şeyler yasak otel kaydı varmı bakılıyor bunlar da bile sorun yaşamadım çok büyük bir iftira var delirmek üzereyim
Hayır olay şu fake adresten nişanlanacağım kişiye ulaşıyor benimle otel kaydı var diyor video değil otelde kaldığına dair belge giriş çıkış kaydı ama ben onunla otelde kalmadım bu yaşıma kadar üniversitede kaldım oda eve yerleşme sürecimde ve eski sevgilimin kuzeninin oteli var kimlik bilgilerim onda olduğu için benim giriş çıkışımımı yaptılar ben bilmiyorum nişanlanacağım kişi bana ben otel giriş çıkış kaydını karakoldan yakın abim sayesinde gördüm diyor ya blöf yapıyor yada gerçekten diğerleri pislik yapıyorYa ben o örneği bekaret testi yaptırsın diye söylemedim. O videodaki kız avukat tutamamış belki ama anasını babasını yanına alıp göğsünü gere gere davulla zurnayla bana iftira attılar diyor, cesaret gösteriyor, düşman çatlatıyor. Anlatabiliyor muyum? Zaten eski sevgilisinin sahte kayıt oluşturması, internette öyle yayınlaması, nişanlısının polis bir tanıdığını bulup baktırması hepsi suç. Ama gel gör ki konu sahibi hanımefendi dava etmek istemiyor. Ne bekliyor tam anlamadı kimse.
Bende ayrılmak için bahane uydurduğunu düşünüyorum ama efendi gibi gitse sorun yok böyle olması beni maf ettiToparlan ve şikayetçi ol. Nişanlım dediğin adam da madem arkadaşından rica etmiş bakmış sana da göstersin. Yalan dolan bence
Çok kötü bir durum evet ben seçemiyorum melekler sonra şeytanBen eski sevgilinin kuzeninin, sizin ilerideki partnerlerinize gösterilmek üzere otelde kayıt açacağını düşünmüyorum. Tamamen ileride birine iftira atma motivasyonuyla bunu yapmazlar. Yani eski sevgilin istese de kuzeni yaptım deyip yapmamıştır çünkü bunun cezası var. O gece siz bir suça karışsanız otelde görüneceksiniz mesela niye böyle risk alsın kuzeninin salaklıkları için? Eski sevgilin standart oyuncağı elinden alınmış erko hareketleri sergiliyor, başkasıyla mutlu olmandan rahatsız oluyor muhtemelen senden iyisini bulamadı. Şimdiki sevgilin de adam değilmiş o da var. Sen bir süre ara ver bu ilişki durumlarına belli ki doğru tercihler yapamıyorsun. Bu iftira vb şeyler için de öncelikle herkesin gözünü korkut bugün savcılığa gittim durumu bildirdim falan diye bakalım neler olacak.
Evet çünkü farklı dese ispat edebileceğimi biliyorŞizofren ruh hastası eski sevgiliniz , anal seks diye bir de detaylı anlatmış olmayan şeyi. Mutlaka şikayetçi olun. Nişanlınız da eski olarak kalsın, yüzüne tükürmeye bile layık değildir öylesi. Tamamen hayatınızdan çıkarın.
Sizin bakire olduğunuzu bildiği için bunu uydurmuş işte şerroEvet çünkü farklı dese ispat edebileceğimi biliyor
Çok üzgünüm çok berbat bir durum avukatla konuşuyorum elinde delil yoksa şikayetçi olamayız diyor delirmek üzereyim ne kadar aşağlık insanlar olabildiklerini görebilseniz nişanlanacağım kişinin yok ruhum affetmeyecek seni gibi sanki aldatmışım gibi konuşmaları heryerini görmüş muhabbetleri yapmaları ben hayatımda bu kadar rezil bir dönem yaşamadımSizin bakire olduğunuzu bildiği için bunu uydurmuş işte şerro
Eee sonuç? Sadece burda yazıp düzelmesini mi bekliceksinka
Hangi avukatmıd o ya sen bi karakola git bakalımÇok üzgünüm çok berbat bir durum avukatla konuşuyorum elinde delil yoksa şikayetçi olamayız diyor delirmek üzereyim ne kadar aşağlık insanlar olabildiklerini görebilseniz nişanlanacağım kişinin yok ruhum affetmeyecek seni gibi sanki aldatmışım gibi konuşmaları heryerini görmüş muhabbetleri yapmaları ben hayatımda bu kadar rezil bir dönem yaşamadım
Öyle saçmalık mı olur. Neyin delili kanıtı? Polise gidin durumu anlatın. Otelin kayıtlarına bakılsın. Yukarda bir üyenin de yazdığı gibi konum bilgilerinden o gün orda olup olmadığınız anlaşılır. Sahte kayıt açıldığı görülür.Çok üzgünüm çok berbat bir durum avukatla konuşuyorum elinde delil yoksa şikayetçi olamayız diyor delirmek üzereyim ne kadar aşağlık insanlar olabildiklerini görebilseniz nişanlanacağım kişinin yok ruhum affetmeyecek seni gibi sanki aldatmışım gibi konuşmaları heryerini görmüş muhabbetleri yapmaları ben hayatımda bu kadar rezil bir dönem yaşamadım